Hands-on met de AT & T LG Optimus G

Ik heb een flink aantal smartphones gebruikt in de afgelopen jaren, maar nooit de kans om uit te testen LG-producten tot mijn laatste had, T-Mobile Optimus L9 beoordeling. In de afgelopen paar weken heb ik zijn met behulp van een uitstekend apparaat, de AT & T LG Optimus G. Dit is de vervoerder branded versie van de smartphone die de Nexus 4 na wordt gemodelleerd. Deze nieuwe smartphone is beschikbaar in de Sprint, maar dat model heeft een 13 megapixel camera.

Ik stuurde een pers evaluatie-eenheid van LG dus kan geen commentaar geven op wat de exacte retail-pakket ervaring zal zijn als u een van AT & T te kopen. Ik heb een aantal LG functie telefoons in het verleden gehouden en terwijl ze fatsoenlijk waren ze waren niet genoeg om me te overwegen het kopen van een. Echter, toen ik pakte de Optimus GI werd onmiddellijk onder de indruk van het gevoel van het en het heeft mij rekening houden met de Nexus 4. De form factor is een vrij regelmatige rechthoek, maar de randen zijn afgerond en LG heeft een aantal leuke accenten toegevoegd aan het verbeteren de kwaliteit. De glazen voor- en achterkant geeft het een gevoel van kwaliteit en als het was gewoon een beetje smaller ik zou willen om het vaker te houden. Het display ziet er geweldig uit en alles is tot nu toe zippy en plezierig geweest.

De LG Optimus G heeft specificaties die u vandaag de dag verwachten van high-end Android-apparaten, met uitzondering van het huidige besturingssysteem. Specificaties omvatten de volgende

Op zoek naar de perfecte vakantie cadeau? Check out expert 2014 vakantie cadeau gids voor deskundig advies, reviews en aanbevelingen voor u en uw gezin.

De LG Optimus G heeft een paar unieke hardware-eigenschappen, met inbegrip van de “Crystal Reflection” back cover die verschillende patronen afhankelijk van de hoek en verlichting toont. De rug is glas met een patroon functie eronder te geven dit vermogen. Ik ben een beetje ongerust over het glas heen en dat Apple een les geleerd met het gebruik van glas op de achterkant van smartphones. Het is eng genoeg om een ​​telefoon te laten vallen en zorgen te maken over het scherm te breken, maar als de achterkant is glas ook dan kan er een probleem met het kraken daar ook zijn.

Terwijl de batterij is niet verwijderbaar, LG was in staat om naast de microSIM-kaartslot toe te voegen in een microSD-kaartslot aan de linkerkant van de Optimus G. De structuur bovenste en onderste stukken zijn interessant en voeg wat ontwerp flair aan het apparaat. Ik hou van de uit-knop op de rechterbovenhoek en hoofdtelefoonaansluiting op de top ook. De camera en flitser zijn verschoven naar de linkerkant van de bovenrug.

De LG Optimus G is geladen met Android 4.0.4, dat is een het teleurstellend als je hetzelfde apparaat te beschouwen als de Nexus 4 draait Android 4.2. Carriers vertragen altijd naar beneden de update releases en LG heeft niet de beste track record op regelmatige updates, zodat het enige tijd kan duren voordat de Optimus G een Jelly Bean-update ziet.

Terwijl de nieuwste Android OS niet op de Optimus G is geladen, LG heeft een geweldige job met Ice Cream Sandwich en beschikt over een aangepaste gebruikerservaring zeer vergelijkbaar met wat we zien op de Samsung TouchWiz-apparaten. Ik wil graag heel wat TouchWiz en vindt voor het grootste deel het voegt waarde zo in dat op dezelfde manier zie ik het met LG’s UI. Bijvoorbeeld hun QSlide is vergelijkbaar met Samsung Pop-up Play, zodat kunt u een video bekijken terwijl het doen van andere taken, Wise scherm is vergelijkbaar met Samsung Smart verblijf waar het display aan blijft, terwijl u op zoek bent naar het scherm, en beide interfaces laten veranderen het lettertype en de grootte van het beeldscherm leesbaar om u te maken. Deze hulpprogramma’s lijken een beetje meer gepolijst op de Optimus G. Noch de Optimus G of mijn Galaxy Note II lijken te vertragen helemaal met deze aangepaste interfaces wel.

Andere toevoegingen software op de Optimus G omvatten de volgende, zoals beschreven door LG

Zoals je kunt zien zijn er een aantal zeer handige hulpprogramma’s en functies die hier en ik persoonlijk vind ze een beetje meer behulpzaam dan veel van de Samsung TouchWiz toevoegingen. Ik vind dat ik het startscherm panelen kan draaien in het landschap, dat is iets wat TouchWiz niet voorziet. Er zijn ook een heleboel instellingen op de Optimus G, zodat je dingen als set sound profielen kunnen doen, beheren waarschuwingslampje instellingen, pas de top kennisgeving gordijn, het beheer van de quad-core processor, en nog veel meer.

Ik vond de 8 megapixel camera om grote foto’s en video te nemen. Net als mijn Galaxy Note II, kunt u uw stem gebruiken met gewone woorden, “kaas of smile”, om foto’s vast te leggen. LG kunt u de snelkoppelingen aan te passen en de camera is zeer eenvoudig te gebruiken met solide resultaten. Het is een zeer zakformaat apparaat, voert feilloos, zorgt voor een solide LTE-verbinding, en heeft een batterij die me gemakkelijk geduurd door vele volle dagen.

Dit is de meest indrukwekkende LG telefoon die ik heb geprobeerd en het is een geweldige optie voor smartphone-kopers vandaag. Het loopt een snelle processor voor LTE-netwerken en is zeer responsief. Als je van de software aanrakingen zien op Samsung-apparaten, maar willen een andere optie dan zul je van wat LG deed met hun aangepaste gebruikersinterface. Ik denk dat er een aantal leuke accenten in er, vooral voor nieuwere smartphone-eigenaars. LG heeft een geweldige job met de Optimus G en adviseer ik dat u een kijk op de volgende keer dat je swing door een AT & T-winkel.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Check out my, image gallery, van de LG Optimus G voor AT & T.

1,5 GHz quad-core processor, 2 GB RAM-geheugen, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, 4,7 inch WXGA (1280×768 pixels) resolutie display, 8 megapixel achteren gerichte camera, 1.3 megapixel front-facing camera, 16GB geïntegreerd geheugen en microSD-uitbreidingskaart met 16 GB-kaart meegeleverd, Bluetooth 4.0, 802.11 a / b / g / n WiFi, NFC, 2100 mAh batterij, Afmetingen van 5,15 x 2,82 x 0,33 inch en 5.19 ounces

QuickMemo stelt gebruikers in staat om notities te maken op gescande documenten of foto’s met hun vingers en direct delen met collega’s als bijlage of URL;. Leef Zooming verbetert het bekijken van ervaringen door het inschakelen van de consument om in te zoomen tot vijf keer tijdens het kijken naar video voor kleine details normaal gesproken verborgen zien op het scherm,. foto’s kunnen worden geïntensiveerd met camera mogelijkheden zoals Time Catch Shot, die de gebruiker in staat stelt om de beste foto tussen de verschillende shots genomen voordat de ontspanknop te kiezen wordt ingedrukt;. Dual screen Dual Play niet alleen maakt mirroring tussen de smartphone en een TV of monitor, het heeft ook de mogelijkheid om verschillende inhoud op verschillende schermen. Zo kan bijvoorbeeld een diapresentatie worden weergegeven op het beeldscherm, terwijl de Optimus G toont de bijbehorende speaking notes;. Creativiteit wordt ook op de proef gesteld door de Icon Personalizer, waarmee consumenten de maten en beelden van hun meest gebruikte apps aan te passen .

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Deze website Holidays 2014