Hands-on: Rock uw kantoor aan huis met een prachtig geluid uit de betaalbare Fluance Fi50 Bluetooth speaker

(Matthew Miller, de website); Er zijn een aantal opties voor Bluetooth speakers en door de jaren heen heb ik een paar te gebruiken om het huis gekocht. U kunt fatsoenlijke degenen vinden voor ongeveer $ 80 helemaal tot aan high-end luidsprekers voor $ 400.

Vandaag Fluance kondigde haar nieuwe Fi50 high performance Bluetooth speaker en ik heb er een gehad in mijn kantoor aan huis voor de laatste paar dagen.

De spreker kwamen vorige week en ik was in eerste instantie een beetje verrast door de grootte van de doos. Ik denk dat ik niet veel aandacht besteden aan de grootte wanneer vertegenwoordigers Max Borges Agentschap vroeg of ik geïnteresseerd in het controleren van het was.

Alle drie van deze telefoons zijn uitstekend en zijn lager geprijsd dan een vergelijkbare iPhone 6s of 6s Plus.

Ik opende de doos, trok de spreker, netsnoer, en accessoire pakket. Het accessoire pakket bevat zowel rubber beklede voetzolen te gebruiken als u van plan bent om de luidspreker op een bureau of tafel en metalen floorspikes plaatsen als u van plan bent om de luidspreker te plaatsen op de vloer. Fluance stelt dat het gebruik van deze zal bijdragen tot het verminderen geluid resonantie, terwijl de metalen floorspikes zal helpen bij het verbeteren van de geluidskwaliteit.

De Fluance Fi50 beschikt niet over een oplaadbare batterij en is niet bedoeld als een draagbare Bluetooth speaker. U moet de A / C-adapter aangesloten, dus het is best om het te monteren op een plank, een bureau, of op de vloer van uw huis of kantoor te houden. Ik stel het op een tafel in mijn kantoor aan huis om het uit te testen.

De Fi50 is een houten luidsprekersysteem verkrijgbaar in zwart essen, walnoten natuur, en lucky bamboo. Ik stuurde de zwarte as een te evalueren en het past perfect bij mijn kantoor decor.

(Fluance)

De Fluance Fi50 heeft 5 inch geweven woofers, coaxiale tweeters en een 40 watt versterker. Het heeft een Bluetooth 2.1 + EDR-radio met aptX ondersteuning. De handgemaakte houten kast luidspreker is 20,4 x 5,7 x 7,1 inches en weegt 13,4 pond.

(Fluance)

Er is een kleine LED display aan de voorzijde met vier aanraakgevoelige gebieden gecentreerd op de top. Dit zijn geen knoppen, maar delen van het hout die fungeren als knoppen. De eerste knop wordt gebruikt om de helderheid van de LED-display te schakelen en de tweede knop geeft toegang tot het volume, bas en treble-instellingen. De derde en vierde knoppen werken te verlagen of verhogen van het volume, bas en treble-instellingen.

(Matthew Miller, de website)

Aan de achterzijde vindt u de schakelaar, 2,1 amp USB-poort die wordt gebruikt voor het opladen van uw telefoon en niet voor het aansluiten van uw muziek, en een 3,5 mm headset-aansluiting te vinden, zodat je verbinding kunt maken via de meegeleverde kabel in plaats van via Bluetooth.

Ik trok de gehele inhoud uit, zet de luidspreker op een tafel, aangesloten het netsnoer, en draaide zich toen op de luidspreker. Het ging onmiddellijk in de Bluetooth-koppeling modus en vervolgens aangesloten op mijn iPhone 6 Plus binnen enkele seconden. Ik begon toen Apple muziek en genoot van classic rock binnen ongeveer een minuut van unboxing de spreker.

Ik heb veel van Bluetooth speakers getest en dit was eerlijk gezegd het makkelijkst te setup ooit. Er was geen twijfel over hoe u Bluetooth-koppeling in te schakelen of welke code in te voeren. Alles gewoon werkte.

Hardware

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Als ik bleef een aantal klassieke rock muziek te luisteren, testte ik het volume en de bass / treble-instellingen. Mijn vrouw hoorde me zwengelen wat Van Halen en ging mijn kantoor om te zien wat er gaande was.

(Fluance)

Ze zag de Fluance Fi50 zittend op mijn kantoor tafel aanzwengelen van de muziek en meteen zei dat we nodig hebben om de luidspreker te kopen. Het klinkt absoluut fantastisch met duidelijkheid en volume dat een aantal van de beste die ik ooit heb gehoord was. Ik dacht dat de speaker moet ergens kosten in de $ 400 tot $ 500 range dus was nogal verrast om te zien dat wordt aangeboden op slechts $ 199,99.

De Fluance Fi50 is een geweldige optie voor uw huis of kantoor waar u wilt genieten van fantastisch klinkende muziek voor een betaalbare prijs. Ik testte het uit met een iPhone en Android-telefoon met muziek perfect.

Laatste beoordeling

Out-of-the box ervaring

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

Usage ervaringen en luidspreker prestaties

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s