IBM lanceert Watson internet van de dingen hub in Duitsland

Machine learning, taak automatisering en robotica zijn al op grote schaal gebruikt in het bedrijfsleven. Deze en andere AI technologieën op het punt om te vermenigvuldigen, en we kijken naar hoe organisaties het beste kunnen profiteren van hen.

IBM zei dinsdag dat het een wereldwijde hoofdkantoor voor zijn internet van de dingen inspanningen in München zal creëren als het wil zijn Watson unit te overbruggen met de industrie.

De Watson internet van de dingen (ivd) unit zal worden gevestigd in München, Duitsland en zijn voorzien van 1.000 ontwikkelaars, consultants en onderzoekers aan het werk. Het hoofdkantoor zal ook een test bed voor data wetenschappers, programmeurs en ingenieurs zijn. Target markten zijn auto, elektronica, gezondheidszorg, fabrikanten en verzekeringen.

Big Blue voegde eraan toe dat het zal ook paar zijn Watson cognitieve computing-application programming interfaces (API’s) met zijn cloud-infrastructuur gericht op het ivd. De combinatie van Watson API’s en IBM’s ivd cloud worden gekopieerd IBM Watson ivd Foundation Analytics, die machine learning, natuurlijke taalverwerking en analytics voor tekst, video en beelden zal hebben.

Watson, cloud en de ivd zijn drie gebieden IBM hoopt kunnen compenseren van de onderneming vertraging bedrijven en brandstof toekomstige groei.

IBM voegde eraan toe dat hij nieuwe Watson ivd ervaring centra heeft geopend in Beijing, China, Boeblingen, Duitsland, Sao Paulo, Brazilië, Seoul, Korea; Tokio, Japan, en Massachusetts, North Carolina, en Texas. Deze centra zijn bedoeld om portfolio en tonen branchespecifieke toepassingen IBM’s te markeren.

Qualcomm, AT & T om te testen hoe drones 4G LTE-netwerken kunnen gebruik maken van

? Australische regering om de Britse standaard voor smart-city planning hefboomwerking

Internet of Things, Qualcomm, AT & T om te testen hoe drones 4G LTE-netwerken kan gebruiken, internet van de dingen;? Internet van de dingen;; Australische regering om de Britse standaard voor smart-city planning hefboomwerking ivd LoRaWAN netwerk gaat live in Sydney, Cloud, Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken

Ivd LoRaWAN netwerk gaat live in Sydney

Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken

speciale eigenschap