India govt websites beklad

India’s Nationaal Centrum voor Informatica (NIC) zei negen officiĆ«le regering websites zijn onlangs beschadigd, en bekendgemaakt dat haar servers, die als gastheer voor deze sites, geconfronteerd met kwantificeerbare hoeveelheid hackpogingen dagelijks.

Volgens een rapport van de Times of India op Donderdag, de getroffen websites behoorde tot de macht ministerie, evenals sites van de overheid van Maharashtra, Kerala, en Uttarakhand, onder anderen. De aanslagen werd gezegd te hebben plaatsgevonden “in het recente verleden”, maar geen exacte data werden gegeven, opgemerkt.

De NIC, dat rapporteert aan het ministerie van Communicatie van het land en Informatie Technologie, voegde daaraan toe dat zijn servers te hosten overheid websites en gezicht hackpogingen op een dagelijkse basis.

“Het is niet mogelijk om nauwkeurig te kwantificeren deze. De pogingen zijn meestal effectief geblokkeerd door beveiligingsmaatregelen in te voeren,” het agentschap, vermeld in het rapport.

Vroeg om aanvullende informatie over hackpogingen gedaan op de overheid websites de afgelopen tien jaar tussen 2001 en 2011 te verstrekken, NIC zei dat er geen dergelijke gegevens beschikbaar waren. Zij voegde daaraan toe dat de bronnen van dergelijke pogingen werden meestal opgespoord door middel van Internet Protocol (IP) nummers, maar deze nummers misschien niet het juiste land weerspiegelen, omdat hackers meestal proberen om de oorsprong van deze cyberaanvallen te verbergen.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’