iPad Air 3 zal naar verluidt voorzien van Smart Connector voor accessoires, geen 3D Touch

De volgende versie van de iPad, waarschijnlijk worden genoemd de iPad Air 3, zal Smart Connector functionaliteit voorzien zoals te vinden op de iPad Pro uitgebracht in november 2015, volgens 9to5mac.

In plaats van het bereiken van de iPad Pro scherm tientallen keren raken per dag, ik ben het vinden van dat de dynamische sneltoetsen sterk compenseren geen muis of trackpad steun in iOS.

De Smart Connector poort maakt het mogelijk iPad gebruikers in staat om iPad-geoptimaliseerde accessoires zoals Apple’s Smart Keyboard en Logitech Maak toetsenbord aan te sluiten.

De iPad Air 3 zal niet beschikken over 3D-Touch, zoals te vinden op de iPhone 6s, volgens 9to5mac, maar zal rond de grootte van de iPad Air 2. Voorts komen, wordt de camera zal naar verwachting worden verbeterd dankzij een naar achteren gericht LED knipperen zoals op lijn van smartphones van Apple.

Apple wordt verwacht dat de iPad Air 3 onthullen op zijn geruchten media-evenement op 15 maart Naast de nieuwe tablet, is Apple zal naar verwachting de iPhone 5SE slechts ruimte grijs, goud en zilver (geen hot pink als gekletst) en een Space onthullen zwart Apple horloge met een Milanese Loop, nieuwe Sport Band kleuren, en de lijn van de NAVO-stijl nylon bandjes.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, hoe dan ook de prijzen te verhogen, iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade, iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar draadloze hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7 ? Het gaat kosten

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten