Nike naar verluidt om uit de economische activiteit bijhouden van hardware business

Een paar jaar geleden kocht ik een Nike + FuelBand en vond het een indrukwekkend stukje hardware. Ik keek uit naar updates, maar volgens deze website Nike vuurde het grootste deel van de FuelBand team en loopt uit van de activiteit-tracker hardware business.

Met alle van de draagbare aankondigingen op de CES 2014 en; voorspellingen van analisten voor verdere groei in deze markt, was ik een beetje verrast om het nieuws te horen. Nike’s FuelBands zijn enkele van de beste stukken van draagbare hardware die ik ooit heb getest en ze leken succesvol te zijn met deze producten.

De website artikel meldt dat de volgende iteratie, als gevolg van dit najaar, werd geannuleerd. Het huidige apparaat, de tweede generatie FuelBand SE, zal worden verkocht. Ik gaf op de FuelBand na Nike verbrak zijn belofte; vrijgeven een Android-applicatie. Nike heeft toepassingen op smartphones en zoals we zien meer en meer smartphones ondersteunende activiteit bijhouden van de telefoon zelf, kan Nike zich richten op de software ervaring met het Nike + ecosysteem.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Jawbone UP24 beoordeling: Maak elke dag beter draadloos; Jawbone releases UP 3.0 app voor Android met ondersteuning voor nieuwe UP24 band; Jawbone releases UP24 band en UP 3,0 iOS software; Nike daalt plannen voor Android Fuelband app, tijd voor Jawbone en Fitbit te intensiveren ; Life-tracking tools voor een beter, gezonder je: Fuelband, Fitbit, UP vergeleken; eerste indrukken van de Nike + Fuelband, elegant design, beperkte functionaliteit

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

 verhalen