Oculus maakt virtual reality socialer, voegt nieuwe Facebook-verbonden functies

Facebook-eigendom Oculus aangekondigde nieuwe sociale en videofuncties voor zijn virtual reality-platform, dat begin op donderdag, zal samenwerken met de Samsung Gear VR (aangedreven door Oculus).

We moeten het hoofd bieden aan de mogelijke gevaren van grootschalige virtual reality-technologie voordat het te laat is.

De nieuwe reeks van functies kunnen gebruikers een profiel aan te maken, zoeken naar vrienden, en de rang VR apps op de Oculus Store. Gebruikers kunnen dan samenwerken met vrienden of met hen concurreren voor trivia en multiplayer games – vergelijkbaar met Xbox Live en PlayStation Network.

Gezien de Facebook invloed op Oculus, zal de VR bedrijf ook gebruikers toestaan ​​om hun Facebook-account te verbinden met Oculus Video om een ​​360 video-feed op basis van de pagina’s en mensen volgden personaliseren. In de toekomst zullen de gebruikers in staat zijn om willen, te delen en te reageren op Facebook 360 video’s uit een Oculus aangedreven headset.

Oculus Sociale stelt gebruikers in staat om Twitch of Vimeo streams kijken vanuit een eigen “kamer”.

Facebook is het plaatsen van grote weddenschappen op VR, het opbouwen van een sociaal team rond de nieuwe technologie.

VR gaat naar de meeste sociale platform, “Mark Zuckerberg, CEO en oprichter van Facebook, zei tijdens Samsung Galaxy S7 event in het begin van maart.” Facebook met Oculus zijn toegewijd aan dit voor de lange termijn. We hebben onlangs nieuwe teams op Facebook om de volgende generatie van sociale apps en VR bouwen.

Op woensdag Oculus plaagde ook de nieuwe developer tools komen.

Oculus, die door Facebook werd overgenomen voor $ 2000000000 medio 2014, is van plan om een ​​naam-merk vrij te maken; headset deze maand.

? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

? LG investeren in AI voor slimme apparaten, autonoom rijden

? IBM AI gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab

IBM Watson: Dit is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet

Kunstmatige Intelligentie;? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen; Innovatie;? LG investeren in AI voor slimme apparaten, autonoom rijden; Big Data Analytics;? IBM AI gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab; kunstmatige Intelligentie, IBM Watson: Dit is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet

Oculus Rift VR