Hands on met Amazon Tap: Haal je Echo om te gaan

De Amazone Echo productlijn groeide onlangs met de lancering van de Amazone Tap en Echo Dot. Dit vergroot Alexa tot een volwaardig platform met oplossingen die een beroep doen op een aantal potentiële kopers. Hoe meer interessante van de twee, de Amazone Tap propt een volledig functionerende Echo in een draagbare Bluetooth speaker.

Hoe meer ik de Tap hoe beter I like it, maar het is niet zo voldoen aan een ervaring als die van de Amazone Echo. De Echo is nog steeds de meest gebruikte gadget in mijn huis, zodat de kraan heeft een aantal grote schoenen te vullen.

The Tap is veel kleiner dan de echo en heeft dezelfde cilindrische vorm. De cilinder wordt bedekt met gaas behalve op de boven- en onderkant. Op de top zijn vijf knoppen voor de volumeregeling, springen naar het volgende / vorige nummer in de stroom, met de pause / resume knop in het midden.

Zie gerelateerde: Hoe de Amazone Echo gebruiken en waarom je er een zou moeten krijgen | Amazon Echo: Het is de meest gebruikte gadget in mijn huis | Amazon Echo beoordeling: A perfect 10 | Deze website Review: Alexa krijgt slim over thermostaten met een nieuwe Nest-ready API

Dit is logisch als de Amazone Tap is een eenvoudige draagbare Bluetooth speaker op het basisniveau. Het kan worden gebruikt om muziek te streamen vanaf iOS en Android-apparaten, vergelijkbaar met producten van de concurrentie. Het luisteren naar muziek via de Tap is OK, hoewel de luidspreker ontbreekt bas. Audio vervormt bij hoge volumes, waarvan is luid voor zo’n kleine luidspreker.

Op de voorkant van de Tap, over een duim van de top, is de grote microfoon knop gebruikt om de aandacht van de Tap te krijgen. Het hoeft niet altijd luisteren, zoals de Echo, ongetwijfeld om de batterij verbruik laag te houden. Het duurde een tijdje voor deze zware gebruiker van de Echo om te wennen aan het onvermogen van de Tap om hetzelfde werk. Het is niet een grote inspanning om de knop eerste duwen en praat met de Tap tweede, maar het is niet zo vloeiend als het gebruik van de Echo.

Op de Tap tegenover de microfoon-knop is een klein paneel van de controles en de havens in de buurt van de bodem. Dit paneel heeft de power-knop, die ook wordt gebruikt voor het opzetten van de Tap de eerste keer. Daaronder is een 3,5 mm koptelefoonaansluiting, een microUSB-poort voor het opladen en een andere knop voor Bluetooth-koppeling-apparaten.

Het inschakelen van de Amazone Tap voor de eerste keer activeert het setup-proces, dat plaatsvindt met gebruikmaking van dezelfde Alexa app gebruikt voor de Echo. Deze app is beschikbaar op iOS en Android, en duidelijke instructies worden gegeven voor de installatie. Het duurde slechts een paar minuten naar de Tap aangesloten op de Wi-Fi-netwerk en klaar voor gebruik te krijgen.

Licensing van commerciële drones tot dusver beperkt, maar het zal niet lang meer duren voordat het gebruik begint uit te breiden. In deze tussentijd CXOs moeten beoordelen en plannen voor eventuele juridische gevolgen.

Wat de Amazone Tap zo nuttig is de mogelijkheid om het te gebruiken voor taken die kunnen worden uitgevoerd op de echo. Dit geldt ook voor het zoeken naar informatie, het krijgen van antwoorden op vragen die regelmatig opduiken, het regelen van slimme apparaten, en het streamen van muziek van de populaire online diensten, waaronder Spotify, Pandora, en Android Prime.

Tik gewoon de microfoon knop die de vijf leds blauwe licht op wanneer de Tap actief luisteren naar uw bevel of vraag. Deze LED’s lichten oranje naar een setup taak te signaleren, zeggen het invoeren van een nieuwe Wi-Fi-hotspot. Zodra de blauwe lampjes gaan branden staat wat je wilt. De Tap reageert door stem, dezelfde stem als ‘Alexa’ in de Echo.

Terwijl de Amazone Echo werd al snel een onzichtbare vriend in de kamer te wijten aan haar altijd te luisteren naar iemand om te spreken, dat is niet het geval met de Tap. De eenvoudige handeling van het hebben van de microfoon-knop raakte creëert een onzichtbare barrière die is er niet op de Echo. Het klinkt niet veel, maar de kraan te hebben gebruikt voor een tijdje is het er nog steeds.

Ik heb aangetrokken om met de Tap als Bluetooth speaker meestal. Audio klinkt goed genoeg voor dagelijks gebruik – in feite een aantal mensen hebben me verteld dat het klinkt echt goed. Zowel het streamen van muziek van mijn iPhone en laten de Tap muziek streamen van Pandora zijn mijn belangrijkste toepassingen.

Het hebben van een draagbare Echo met mij is al nuttig geweest. Net zoals ik regelmatig iets uit de Echo nodig heb in mijn huis, in staat om het zelfde ding op de Tap doen is leuk. Als voorbeeld, tijdens een gesprek met vrienden in de coffeeshop het onderwerp van de Houston Astros kwam. Zonder na te denken vroeg ik de Tap “wanneer is de volgende Astros game” en we hadden het antwoord.

Hoe langer ik de Amazone Tik hoe meer ik ben met behulp van de Echo-functies. Dit is een goede voordeel van de tap op een eenvoudige Bluetooth speaker. In plaats van het bereiken van mijn iPhone en vragen Siri vragen zoals ik vroeger deed, ik nu bereiken voor de microfoon op de Tap.

de hardware

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

De Amazone Tap is 129,99 $ – een redelijke prijs voor alles wat het kan doen. Het is goedkoper dan de Echo en aangezien het overal kan werken, zelfs thuis, kan het beroep doen op die nieuwsgierig naar de Echo. Amazon verkoopt een $ 20 sling voor de tap die een eenvoudig geval te beschermen wanneer toegepast op plaatsen typisch het gebruik van een luidspreker. Het is gemakkelijk op te zetten en uit te trekken die u vaak zult moeten doen.

Terwijl de Tap door het inpluggen van de microUSB-kabel in de achterzijde van het apparaat kan worden opgeladen, Amazon heeft een lader in de doos van het toestel. De Tap kan worden opgeladen door het instellen van het in deze cradle en pakte wanneer je klaar om te gaan. Het kan niet opladen in de draagdoek die betrekking heeft op de contacten op de bodem van de tap dus je zult het nemen van het uit elke dag.

Amazon beweert dat de batterij zal het streamen van muziek voor negen uur op een lading. Dit lijkt tot nu toe nauwkeurig zijn, maar ik heb nooit helemaal de batterij leegloopt.

De Amazone Tap moeten appelleren aan twee types van koper. Degenen die een Echo en alsof het bezit zal het zelfde met de Tap voelen. Het geeft je een tweede echo-apparaat voor het huis en is draagbaar voor gebruik overal is er Wi-Fi.

Het nemen van het op de weg

Live op

De Tap is ook een goed geschikt voor degenen die niet een echo, maar die nieuwsgierig zijn naar het apparaat niet bezitten. Het is goedkoper dan de Echo nog heeft de functionaliteit van één dus het is een goede manier om te zien of het werkt voor hen.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Wie moet er een te kopen?

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s