Hands on met Taco Dual Bluetooth speakers: Tweemaal het geluid voor uw geld recensie

Als u stereogeluid wilt, wanneer je uit en over, dan zal dual Bluetooth speakers aangesloten op uw apparaat dat u de surround sound-ervaring te geven alsof je thuis;. Eileen Brown

De Taco Dual Bluetooth 4.1 NFC stereo speakers zijn de eerste set van twee luidsprekers die ik heb geprobeerd. Zou het paar 6W sprekers geef mij de stereo geluid dat ik binnen op mijn belangrijkste systeem?

De speakers zijn voorzien van een draagtasje, audio aansluitingen en laadkabels. Ze zijn solide ogende en wegen elk 11,3 ounces. Ze hebben zwarte luidsprekerroosters en harde rode plastic uiteinden. De spreker bedieningsknoppen zijn zachte rode rubber. Er zijn twee kegels in elk 3W luidspreker;. Eileen Brown

Elke luidspreker heeft een stem, wat bevestigt dat “power on” of “power off”.

Als u op de uit-knoppen op hetzelfde moment, de stem zegt ofwel “links of rechts”. wanneer verbonden via Bluetooth de stem bevestiging zegt dat het “aangesloten rechts (of links) kanaal”.

Koppelen is een beetje onhandig met beide luidsprekers.

Hoewel beide sprekers toonde op mijn paarlijst als iDEA Taco Dual, ik vond dat als ik aangesloten op de secundaire luidspreker, dan kon ik niet stereo geluid te krijgen. Ik moest raden welke luidspreker de voornaamste spreker was. De primaire aangesloten op de secundaire luidspreker voor stereogeluid.

Ik dacht ook dat beide luidsprekers precies dezelfde geluiden zou spelen op elk kanaal. Op hen te testen, elk kanaal gespeeld als in een normale stereo-installatie. Ze kunnen worden gebruikt zowel zelfstandig geven twee luidsprekers voor de prijs van één.

Het geluid is goed met de luidsprekers geplaatst in een optimale stereo posities. Ik plaatste ze aan beide kanten van mijn flinke office en het geluid vulde de kamer. Ik heb geen vervorming niet in de gaten totdat ik de sprekers draaide tot aan de max en speelde een nummer met veel bas.

De luidsprekers niet blikkerig over de hoge tonen ook klinken. Er is een goede spreiding van het geluid over alle frequenties. Zwarte rubberen voetjes stoppen met de spreker trillen als liggend op zijn kant.

De sprekers werken ook als een handsfree speaker voor je telefoon – hoewel ik vond de stem van de spreker kondigde de inkomende nummer van de beller, die verontrustend was. Slechts één luidspreker is aangesloten voor gesprekken in een keer.

Als u muziek afspeelt wanneer een inkomend gesprek binnenkomt, zal de sprekers gaan in mono voor de duur van het gesprek terug te schakelen naar stereo wanneer het gesprek beëindigd.

Pauzeren en afspelen van tracks is onmiddellijk – de snelste reactie van één van de luidsprekers of headsets ik heb geprobeerd dat vond ik echt indrukwekkend.

Over het algemeen zijn deze zijn een geweldige set luidsprekers samen of zelfstandig en goed gebruikt de moeite waard hun sub- $ 70 prijs.

Microsoft Sprightly, Take Ten eerste: Maak boeiende content op uw smartphone

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop