HP verdringt CEO – Hurd ontbreekt The Headline Test

Dramatische nieuws van Sam Diaz om de week af te sluiten met de aankondiging dat HP CEO Mark Hurd ontslag in de nasleep van seksuele intimidatie aantijgingen. Dit van HP’s persbericht

beslissing Hurd werd gemaakt naar aanleiding van een onderzoek door externe juridische adviseurs en het bureau van de General Counsel’s, onder toezicht van de Raad van Bestuur, van de feiten en omstandigheden rond een vordering van seksuele intimidatie tegen Hurd en HP door een voormalige aannemer aan HP. Uit het onderzoek is vastgesteld dat er geen schending van de seksuele intimidatie beleid van HP’s, maar vond schendingen van de HP Standards of Business Conduct.

De situatie is een beetje vreemd gezien het feit dat hij lijkt de seksuele intimidatie ethiek hindernis te zijn overgestoken maar faalde op de HP Standards of Business Conduct. Op het gebied van seksuele intimidatie de HP Standards of Business Conduct document is vrij minimalistisch

Wij bevorderen en een intimidatie-vrije omgeving

Ongetwijfeld kunnen we verwachten om meer over de omstandigheden rond exit Hurd’s en de merkwaardige kloof tussen de verschillende HP-normen te horen. Misschien Hurd mislukte de zogenaamde ‘headline-test’, waar haar best om af te sluiten als er iets gewoon niet goed uitzien, zelfs als er geen technische schending van het beleid. In feite levert HP een handige visuele referentie in dezelfde Standards of Business Conduct voor degenen die een meer lineaire benadering de voorkeur in het begrijpen van de ethische zaken dilemma’s.

HP’s ‘Headline Test’ voor Ethiek

Bijwerken

deze website hebben een interne e-mail aan medewerkers gepubliceerd van waarnemend CEO Cathie Lesjak, die licht werpt op inbreuken op de ethische code Hurd’s (mijn cursivering)

Het onderzoek werd uitgevoerd door externe adviseurs in samenwerking met het bureau van HP’s General Counsel en werd onder toezicht van de Raad van Bestuur. Op basis van het onderzoek werd vastgesteld dat de voormalige aannemer claim van seksuele intimidatie niet werd gesteund door de feiten. Het onderzoek heeft laten zien, echter dat Mark had zich bezighouden met andere ongepaste gedrag. In het bijzonder, op basis van de feiten die werden verzameld bleek dat Mark had nagelaten een nauwe persoonlijke relatie die hij met de aannemer die een belangenconflict vormt had bekend te maken, niet om nauwkeurige onkostendeclaraties te behouden en misbruikt bedrijfsmiddelen. Elk van deze een schending vormde van HP Standards of Business Conduct, en samen bewezen dat ze een diepgaand gebrek aan inzicht dat aanzienlijk ondermijnd Mark’s geloofwaardigheid en zijn vermogen om effectief te leiden HP.

Elk van deze voorwaarden zijn duidelijk geprovisioneerd in HP’s Standards of Business Conduct als volgt

WIJ VERMIJDEN BELANGENCONFLICTEN

Wij handhaven accurate zakelijke RECORDS

WE GEBRUIKEN ACTIVA WIJSELIJK

Ongeacht, zal de top zetel niet koud blijven voor de lange en al gespeculeerd mounts over de opvolging. Larry Dignan beoordeelt alle de top kanshebbers hier.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Gedragen zich niet in een respectloze, vijandig, gewelddadig, intimiderend, bedreigend of intimiderend manier; Moedig een intimidatie-vrij werkomgeving; Weigeren om seksuele intimidatie, met inbegrip van ongewenste seksuele avances, verzoeken om seksuele gunsten of ander ongewenst verbaal of te accepteren of te tolereren fysiek gedrag van seksuele aard.

Beslissingen te nemen in het beste belang van HP, Bespreek met uw manager elke situatie die als een potentieel belangenconflict zou kunnen worden opgevat;. Proactief adres situaties die uw belangen die van een familielid in potentieel conflict met HP kan brengen of

HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

HPE in gesprek te verkopen zijn software portfolio

HPE updates Vertica, verhoogt de machine learning functies in Haven OnDemand

Maak zakelijke records die de waarheid van de onderliggende transactie of gebeurtenis nauwkeurig weergeven;. Meld je alleen documenten, met inbegrip van contracten, dat u bevoegd bent om te tekenen en dat je gelooft accuraat en waarheidsgetrouw; Vergeet niet dat e-mail en andere elektronische communicatie kan zijn zakelijke documenten, . overdrijving, denigrerende taal, en andere uitdrukkingen die uit hun context genomen kunnen worden voorkomen; behouden, te beschermen en verwerken records volgens het beleid.

Houd persoonlijk gebruik van HP activa tot een minimum; geen andere mensen, onder wie vrienden en familie, om middelen HP gebruiken niet mogelijk te maken;. Gebruik geen HP-apparatuur of systemen om de wet te overtreden of te maken, op te slaan, of stuur content die anderen misschien beledigend vinden;. Vermijd het gebruik van die kan leiden tot verlies of schade, waaronder de invoering van virussen of een schending van onze IT-beveiliging; Handhaving van uw verantwoordelijkheid om HP financiële activa te beschermen.

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal, Enterprise Software, HPE in gesprek te verkopen zijn software portfolio, Enterprise Software; HPE-updates Vertica, verhoogt de machine learning functies in Haven OnDemand