IBM lanceert systeembeheer in een doos

IBM is niet baanbrekend. Kace heeft de systemen management apparaat markt pionier met zijn KBOX Systems Management Appliance, ontworpen om kleine en middelgrote bedrijven te bouwen helpdesks, samen met software-only concurrenten LANDesk met IT Service Management en Service Desk producten en Symantec-eigendom Altiris met haar Client management, Asset management en ServiceDesk suites.

De Tivoli toestellen zijn ook tegen systemen-management software van rivaliserende HP, zo blijkt uit onderzoek huis Datamonitor, IBM leidt de bedrijfssystemen management markt met een “zeer geavanceerde functies en IT-concepten”, terwijl HP heeft een grotere aanwezigheid in de MKB-markt.

De Tivoli Foundations Application and Service Manager apparaten pakket standaard Tivoli software in een doos, een aanpak die snellere inzet in organisaties met weinig beschikbare IT-personeel maakt en vermindert kosten ondersteuning en configuratie tijd, volgens IBM’s Tivoli enterprise sales en strategie manager Mark Fieldhouse.

Voor meer informatie, lees “IBM lanceert systeembeheer in een doos ‘op de website van het Verenigd Koninkrijk.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia