iFixit Teardown: LG G5 modulaire ontwerp verdient het een hoge smartphone repareerbaarheid score

Smartphones zijn duur en belangrijke instrumenten voor ons dagelijks leven, zodat miljoenen gevallen te kopen om te proberen om hen te beschermen tegen beschadiging. Echter, soms breken ze en dan brengen we nog een paar honderd te laten repareren krijgen. De reparatiekosten variƫren met het ontwerp van complicaties, zodat de mogelijkheid om het te repareren is iets om te overwegen bij de aankoop van uw volgende telefoon.

Alle drie van deze telefoons zijn uitstekend en zijn lager geprijsd dan een vergelijkbare iPhone 6s of 6s Plus.

Er zijn een paar telefoons die u zelf kunt repareren zonder al te veel moeite en iFixit geeft deze telefoons hoge repareerbaarheid ratings. iFixit net gepost haar LG G5 Teardown en een score van 10/08 werd toegekend. Het blijkt dat de modulaire ontwerp maakt het vrij gemakkelijk te repareren, waardoor het meer wenselijk als een apparaat voor de lange termijn.

Ik postte mijn volledige review van de LG G5 vorige week en hou van wat ik zie in het apparaat. Net als de LG G4, het is een van die telefoons die groeit op me na het niet waait me weg op het eerste. Ook als de LG G4, het heeft een 8 repareerbaarheid rating en kijken door de iFixit Teardown geeft me het vertrouwen dat ik kon niets in het apparaat op te lossen.

Enkele interessante bevindingen uit de LG G5 teardown omvatten

Hoe meer tijd die ik doorbreng met de LG G5, hoe meer ik leuk vinden en dit soort dingen maken me waarderen het een beetje meer ook. Het modulaire ontwerp is interessant en ik zal er van overtuigd dat het een goede strategie als we zien meer modules en blijvende steun voor de toekomstige LG smartphones zijn.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Het gebruik van LM201 aluminiumlegering dat een op maat ontworpen in samenwerking met het Korea Institute of Industrial Technology was, The X-ray weergave toont de LG G5 lijkt veel op een iPhone 6 en 6 Plus, de locatie en de plaatsing van drie camera’s in een enkele telefoon ; de LG G5 is Quick Charge 3.0 compatibel; Terwijl gemakkelijk te demontage, het gefuseerde display design betekent dat het kan nog steeds duur zijn als u uw beeldscherm breken

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

LG G5 beoordeling; Eerste indrukken van de LG G5; LG G5 vs Samsung Galaxy S7: Wat is het nieuwe vlaggenschip van Android-smartphone?

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Laatste beoordeling