iPhone 5 en iPad Mini worden onthuld 12 september: gerucht

Heet op de hielen van meer iPhone 5 component lekt, heeft de geruchtenmolen nu omgewoeld een datum voor de release van zowel de langverwachte iPhone 5 en een geheel nieuw apparaat – de iPad Mini.

Volgens iMore – en ondersteund door AllThingsD en The Verge – Apple heeft geplukt woensdag 12 september als datum dat de Cupertino gigant de nieuwe iPhone zal onthullen aan de wereld.

Er is weinig twijfel dat een nieuwe iPhone binnenkomt, hoewel we niet weten wanneer we zullen zien zeker totdat Apple begint het versturen van uitnodigingen druk en zullen niet zeker weten wat de nieuwe mogelijkheden die het zal hebben totdat we zien het in Tim Cook’s hand. Er zijn sterke claims die suggereren dat de iPhone 5 zal een 4-inch scherm beschikken, hebben een metalen gesteund chassis, voorzien van een gekrompen 19-pins dock-connector, onder meer NFC-technologie, en mogelijk worden gemaakt van een super-taaie amorfe legering genoemd Liquidmetal.

De iPad Mini geruchten zijn veel meer speculatief. Er zijn geen vermeende component lekken en niets om verder te gaan dan geruchten en tech roddels geweest. De; rechtvaardiging voor de iPad Mini, lijkt te draaien om het succes van de 7-inch tablets, zoals Amazon’s Kindle Fire en Google’s Nexus 7. Amazon en Google hebben zowel een 7-inch tablet, dus Apple men ook nodig heeft.

Het probleem met de iPad Mini is dat terwijl het technisch mogelijk is om Apple te ontwerpen en bouwen van een 7-inch tablet, het probleem is de prijs van het apparaat. Het heeft concurrentie in het gezicht van de Kindle Fire en Nexus 7 te zijn, maar niet geprijsd zo laag dat kannibaliseert de verkoop van de duurdere – en een hogere winstmarge – full-sized iPad.

Vorige week, ingenieur Ryan Jones publiceerde een notitie met betrekking tot de vermeende iPad mini en; benadrukt hoe Apple ontwrichting van de markt heeft gecreëerd, door de verkoop van goedkopere iPhones en iPods. Jones wijst erop hoe Apple een combinatie van drie strategieën heeft gebruikt om goedkopere producten op de markt te brengen. Dit zijn

Hij postte ook een interessant grafisch toont alle huidige model van de iPhone, iPod en iPad geplot op prijs. Het is een interessante afbeelding die duidelijk de prijs die Apple zou moeten slaan voor een kleinere iPad.

Dat grafische roept een interessante vraag. Doe kopers willen een kleinere iPad – dat wil zeggen een apparaat met een kleinere footprint of form factor – of zijn ze op zoek naar een goedkopere iPad?

Maak een nieuwe productlijn; blijven verkopen oude hardware; Haal iemand anders om het product te subsidiëren.

Als de markt wil een kleinere iPad dan Apple zal hebben om zijn denken cap te krijgen op en komen met een geheel nieuwe klasse van het apparaat, en, prijs die zij hiervoor passen in de lege ruimte in de grafiek. Maar als Apple wil een goedkopere iPad verkopen, dan is de oplossing hiervoor zou kunnen zijn in de vorm van gesubsidieerde iPads.

Naar mijn mening is het geval voor de iPad Mini niet heeft plaatsgevonden.

iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

Ryan Jones.

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen