Juniper Networks overschrijdt Q4 inclusief $ 1.274B omzet, $ 0,43 EPS

De meeste tech analisten en beleggers zijn waarschijnlijk gericht op Microsoft deze middag, maar er zijn een paar andere opmerkelijke vierde kwartaal rapporten worden doorgesluisd na de bel, met inbegrip van Juniper Networks.

Tuurlijk, SDN is een geweldig idee. Maar zal het krijgen steun van het bedrijfsleven?

De netwerkapparatuur maker sloot het jaar af op een stevige noot, het produceren van een netto-inkomen van $ 151.800.000, of 30 cent per aandeel (statement).

Non-GAAP bedroeg de winst 43 cent per aandeel op een omzet van $ 1274000000, een stijging van 12 procent per jaar.

Wall Street was op zoek naar de winst van 37 dollarcent per aandeel, met een omzet van $ 1220000000.

Voor 2013 overall, Juniper het jaar afgesloten met 4669000000 $ aan inkomsten, een stijging van zeven procent ten opzichte van 2012, en non-GAAP winst op $ 1,28 per aandeel.

Markeren een focus op High IQ-netwerken, onder andere diensten, CEO Shaygan Kheradpir voorzien van een algemene schets voor de routekaart 2014 in voorbereide opmerkingen

Mijn eerste prioriteiten zijn een geĆÆntegreerd operationeel plan dat zich richt op diverse initiatieven waardecreĆ«rende waaronder een meer gerichte strategie op innovatie die ertoe doet, een verbeterde kostenstructuur en een allocatie van kapitaal strategie die resulteert in een betere rendementen te ontwikkelen. Wij geloven dat deze initiatieven zullen waarde te rijden voor de aandeelhouders, klanten en andere belanghebbenden. We kijken uit naar een constructieve dialoog met onze aandeelhouders als we uit te voeren op deze prioriteiten en zullen we de specifieke details van ons plan voorzien in de komende weken.

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

Voor het lopende kwartaal, Wall Street wil Juniper om terug te keren met een winst van 29 cent per aandeel en een omzet van $ 1140000000.

Juniper gevolgd door Q1 omzetverwachting van $ 1,120 miljard tot $ 1,160 miljard en non-GAAP winst tussen de 27 en 30 cent per aandeel.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’