Mijn #InternetOfEverything Perspectief: Waarom de Global Society Needs OIE

mul-ti-plexer-er. zelfstandig naamwoord. Inrichting, in de elektronica, die synthetiseert uiteenlopende datasignalen in één uniform output. de website multiplexer fuseert verschillende perspectieven, mediatypen en gegevensbronnen en synthetiseert ze in een duidelijke boodschap, via een gesponsorde blog.

de website multiplexer stelt marketeers in staat om direct verbinding met de website van de gemeenschap door hen in staat om te bloggen op de website publishing platform. Inhoud op de website multiplexer blogs wordt geproduceerd in samenwerking met de sponsor en is geen onderdeel van de redactionele inhoud van de website.

De rol van futurist was een beetje anders in de pre-internetwereld. Tijdens de jaren 1980, had ik de kans om te horen Willis Harmon, een futurist aan de Stanford Research, spreken over computers en de mondiale samenleving. Hij besprak dat iedereen deze perceptie dat de “automatisering van alles” was het maken van de wereld complexer. In plaats van te beperken tot advies iedereen anders, bood hij een uniek perspectief. Hij wilde dat mensen dat misschien de toenemende complexiteit van de mondiale samenleving veroorzaakte informatisering te overwegen. Het is een klassiek kip voordat het ei debacle.

Dezelfde redenering kan worden toegepast op het internet van Everything (OIE). In plaats van te denken van alle veranderingen die OIE brengt of inschakelen, kan het nuttig zijn om te denken aan al de mondiale uitdagingen die kunnen worden opgelost door het verbinden van mensen, processen, data en dingen die er zijn. Cisco’s Chief Futurist Dave Evans onlangs besproken hoe de OIE is het maken van de wereld een betere plek, en ik wil uit te breiden op zijn ideeën een beetje en demonstreren hoe waardevol zijn netwerk verbindingen waardoor een meer efficiënte toekomst.

Hier is een blik op slechts twee manieren OIE is het veranderen van de manier waarop we pakken veelzijdige vraagstukken op een wereldwijde schaal.

Heb je ooit overwogen dat de beschaving hebben we in de laatste 100 jaar, en het internet van alles wat dat betreft, zijn sterk afhankelijk van ons vermogen om nieuwe bronnen van de lange-dode planten en dieren te lokaliseren, graven ze op, en steek ze in brand ? Ik hoorde Bruce Sterling dit idee uit zijn boek te bespreken “Tomorrow Nu: Envisioning de komende 50 jaar” eens op een evenement. Het is waar – we leven een zeer primitief leven wanneer we samenvatten wat Sterling verwijst naar de ‘primaire industriële onderneming human race. ”

We zijn ons terdege bewust van de problemen in de toekomst dat dit leven is het creëren.

Tegen het einde van het volgende decennium of zo zullen we ofwel hebben bedacht hoe om slimme technologie te gebruiken om de koolstof en andere broeikasgas impact van onze onverzadigbare behoefte wereldwijde opwekking van energie te verminderen, of maak aanzienlijke bezuinigingen in life-style zal op de horizon. Bewijs voor de wereldwijde klimaatcrisis zal waarschijnlijk blijven ophopen, en dus zullen we een grotere sociale en politieke druk voor grote veranderingen in de energie-beeld, met inbegrip van meer efficiëntie en schonere energie te zien.

Niets van dat alles gebeurt zonder een sterk verbonden datanetwerk, dat zowel slimme mensen uitvinden van nieuwe dingen, en smart devices en infrastructuur en voertuigen maken van sprongen in efficiency mogelijk maakt (en veiligheid ook!). Deze sociale beweging is waarschijnlijk sterker worden als het ijs op de Noordpool smelt volledig uit de één zomer in de komende decennia, omdat veel deskundigen vermoeden dat het zal.

Het internet van alles drijft de toekomst van de Transportation

Ons dagelijks vervoer heeft zijn voordelen, als het krijgen van ons naar en van het werk. Echter, zoals meer auto-ongevallen blijven levens eisen, de opkomst van smart vervoer, aangesloten werknemers en veranderende opvattingen over het rijden zou kunnen helpen bij het verbeteren van veiligheid en een positieve invloed hebben op het milieu.

Daarnaast recente enquêtes blijkt dat jongere generaties minder kans om hun rijbewijs te verkrijgen. Betekent dit dat we meer dan de sensatie van het rijden? Het lijkt erop. Uit onderzoek blijkt dat als ze de keuze tussen een auto of met een smart device, steeds meer mensen kiezen voor de slimme apparaat. In feite, onze belangrijkste reden voor het rijden omdat de auto werd uitgevonden was te pendelen naar het werk. Volgens sommige recente Tweets, mensen vandaag de dag willen vier belangrijkste dingen tijdens hun woon-werkverkeer

Wat als we konden alle vier van deze dingen te ervaren zonder het rijden? Een slimme infrastructuur in combinatie met slimme particuliere en doorvoer voertuigen in staat tot autonome rijden kon dit gebeuren. Maar we hebben nog een lange weg te gaan als dat soort toekomst vervoer is beschikbaar worden gesteld, waaronder de behoefte aan slimme wegen die toegang tot uitgebreide informatie en slimme voertuigen die aan de infrastructuur en met elkaar praten te bieden.

Tech industrie; Zuckerberg onder vuur: ‘Facebook verkeerd om beroemde Vietnam pic van napalm kind censureren; Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen; After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar; tech industrie, British Airways passagiers geconfronteerd met chaos als gevolg van IT-uitval

Omdat het een futurist heeft zeker veranderd in de afgelopen 30 jaar, en ik ben ervan overtuigd dat het zal veel anders in de komende 30 jaar. Maar één ding is zeker: als we nog willen ook een toekomst hebben, moeten we de huidige wereldwijde problemen op te lossen, te beginnen met het milieu en transport. En de OIE is gewoon de manier om het te laten gebeuren.

Kent u een andere mondiale uitdagingen die OIE kan oplossen? Deel ze met ons in de commentaren hieronder of lid worden van de conversatie, #InternetOfEverything. En zorg ervoor dat de nieuwe toekomst van Mobiliteit Podcast Ik heb onlangs deelgenomen aan met Dave Evans, Cisco Chief Futurist te luisteren. Een samenvatting van de podcast te vinden op SlideShare.

Zuckerberg onder vuur: ‘Facebook verkeerd om beroemde Vietnam pic van napalm kind censureren’

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

Het internet van alles Maakt Connected Environmentalism

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

British Airways passagiers geconfronteerd met chaos als gevolg van IT-uitval