Mobile Naties kondigt Talk Mobile 2013, de lancering van 3 juni

Velen van ons mobiele liefhebbers hebben de neiging om veel sites, met name degenen die zich richten op ons besturingssysteem naar keuze te volgen. Aangezien ik ben vrij apparaat-agnostisch, volg ik alle vier de locaties Mobile Naties: iMore, Android Central, CrackBerry en WPCentral. De redactie van de sites Mobile Naties kondigde Talk Mobile 2013 die zal uitvoeren op een gesprek op 10 mobiele onderwerpen voor de komende maanden.

Zoals vermeld in het persbericht

Ze bracht onlangs Cali Lewis en John Pozadzides van GeekBeat.TV naar New York om de inhoud te filmen voor Talk Mobile 2013. De twee zullen het begin van elke functie matig met een rondetafelgesprek van de Mobile Naties website redacteuren Phil Nickinson, Kevin Michaluk, Rene Ritchie en Daniel Rubino. The Talk Mobile 2013 evenement groeide van de Smartphone Round Robin evenementen die we gebruikt om vast te houden, waar de redactie van elke site uit zou proberen andere platformen en schrijven over hun ervaringen.

Ik diende als redacteur van Nokia Deskundigen voor twee jaar, maar Nokia gaf op Symbian en verhuisde naar Windows Phone, dus ik besloot om gefocust te blijven op blogs hier op de website. Het is geweldig om het succes te zien dan op het Mobile Naties en de redacteuren, net als vele andere mobiele website editors, zijn mijn vrienden en collega’s.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië