NFL kranen big data te hersenschudding studeren, maar grote game veranderingen ver weg

(de website/)

NEW YORK – De National Football League (NFL) heeft miljoenen dollars doorgesluisd naar big data en biosensoren te helpen begrijpen speler verwondingen beter. Maar of de tech wordt gezet om resten te gebruiken om te zien.

De NFL vrijgegeven woensdag zijn jaarverslag van gezondheid en veiligheid, waarin wijzigingen in het spel bedoeld om de veiligheid van spelers te verbeteren, en een nieuwe analyse van de helm prestaties om beter te begrijpen hoe de spelers lijden hersenschudding op het veld.

Het rapport landde vier maanden na een class-action schikking, ingesteld door duizenden van zijn vroegere atleten, die voor een deel van de NFL gedwongen om transparantie binnen de organisatie te verbeteren.

Maar terwijl senior executives NFL interesse getoond in het gebruik van technologie om het spel veiliger, geen plannen om dat te doen zijn waarschijnlijk jaren weg.

Het verslag van de analyse, uitgevoerd door onafhankelijk laboratorium Biokinetiek Inc., testte de effectiviteit van 17 helmen gebruikt in het seizoen 2015. Het rapport zei dat de test niet te evalueren op het veld, real-time, of een van de real-world effecten die doorgaans worden gezien tijdens een NFL spel, maar veeleer werden de helmen, aangebracht op een crash test dummy hoofd met een flexibele hals, en sloeg met een impactor ram.

Met behulp van gegevens van het lab, de NFL specialist hoofd, nek en rug technische commissie gerangschikt van de 17 geteste helmen van best presterende aan de minst. De NFL zei dat het zal de resultaten, die werden opgenomen in het veiligheidsrapport dit seizoen te plaatsen, in kleedkamers.

Buiten dat, NFL senior executives zei dat het heeft geen andere plannen voor de data. De NFL zal niet aanbevelen dat de spelers gebruik maken van een bepaalde helm, noch zal de organisatie gebruiken deze gegevens om een ​​betere helm zelf te creëren.

Dr Jeff Crandall, directeur van de NFL’s hoofd, de nek en Spine commissie, zei dat het naar keuze van de fabrikant van de helm of ze de gegevens gebruiken om hun producten te verbeteren.

“Uiteindelijk, zij zijn degenen die deze informatie zal nemen en erachter te komen wat ze willen doen met het ontwerp,” zei Crandall.

“Je zou denken dat als je een bio-ingenieur bij een van deze bedrijven waren, zou je waarschijnlijk wilt u uw helm zo veilig mogelijk te maken … we hopen,” voegde Dr. Betsy Nabel, onlangs benoemd tot chief de gezondheid van de NFL en medisch adviseur, die net twee maanden voorafgaand werd ingehuurd om de nederzetting.

Maar voor vier van de vijf fabrikanten nu al in de top presterende tier van de helm studie, kan er geen motivatie. Slechts één bedrijf, verantwoordelijk voor slechts één van de zeventien helmen, landt in de onderste laag. Ongeacht hun ranking, zijn alle 17 helmen gecertificeerd voor veilig professioneel gebruik door non-profit watchdog National Operating Committee betreffende normen voor de Athletic Equipment (NOCSAE). De afbeelding die de NFL zijn atleten zal voorzien – een staafgrafiek die score elke helm vertegenwoordigt – toont weinig verschil tussen de twee afzonderlijke lagen.

Toen hem werd gevraagd waarom de toonaangevende helmen leek niet te veel afwijken van de lagere niveaus helmen, Crandall bevestigd in een follow-up call dat ze “beginnen te convergeren en uit te voeren meer op dezelfde manier,” in vergelijking met vijf jaar geleden.

Internet of Things, Qualcomm, AT & T om te testen hoe drones 4G LTE-netwerken kan gebruiken, internet van de dingen;? Internet van de dingen;; Australische regering om de Britse standaard voor smart-city planning hefboomwerking ivd LoRaWAN netwerk gaat live in Sydney, Cloud, Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken

De NFL zei dat het geïnvesteerd en streeft naar verbetering van de veiligheid speler met de technologie, getrompetter haar Head Health Initiative, waarin zij aankondigde in 2013. Van de vier jaar $ 60.000.000 samenwerking tussen de NFL, GE, en de mobiele app en-gegevens gebruik te maken van stevige Under Armour, $ 20 miljoen gegaan naar open innovatie uitdaging van het initiatief. Twaalf bedrijven zijn op dit moment het ontvangen van een deel van de financiering voor projecten met inbegrip van diagnostische bloedonderzoek, het verbeteren van beeldvorming en diagnostische technologie, en nieuwe materialen voor helmen en kunstgras.

Hoewel deze fondsen zijn een zegen voor deze kleinere ondernemingen, vertegenwoordigen ze slechts een druppel in de emmer voor de NFL, die naar verluidt een geschatte $ 12000000000 vorig jaar. De NFL, waarvan $ 4.000.000 kosten voor elke halve minuut Super Bowl aankondiging, had haar kosten in iets meer dan zeven minuten van de Super Bowl commercials te herstellen – of ongeveer een achtste van haar commerciële zendtijd, volgens een opsplitsing.

de website en elaptopcomputer.com hebben samengewerkt aan een serie over hoe kleine bedrijven IT kunnen gebruiken als een katalysator aan de macht innovatie en efficiëntie. We hebben origineel onderzoek, advies, case studies, een gratis ebook, en nog veel meer.

Op de vraag of de NFL zal worden met behulp van een van de ontwerpen van het project winnaar binnen de komende vijf jaar, Jeff Miller, Senior Vice President van de gezondheid en veiligheid beleid, zei: “Als deze producten tot wasdom komen, en sommigen van hen zullen, en zij ‘re gevalideerd, dan zeker dat we zouden kijken voor een kans om eventuele blessures meer objectief te identificeren of ze te voorkomen. ”

Met andere woorden: we mogen niet de NFL gebruik maken van de nieuwe technologie op het veld anytime soon.

De grote vraag is, in de tussentijd, wat nu? De NFL kon worden geprezen voor het verzamelen van gegevens en wordt transparanter, maar er zijn een paar gaten in de inspanning.

De NFL zal niet aanraden zijn spelers gebruik maken van een bepaalde helm, noch zullen zij gebruiken deze gegevens om een ​​betere helm zelf te creëren. Dat is voor een deel omdat het verzamelen van gegevens komt met zijn eigen technische uitdagingen. Dr. Richard Ellenbogen, co-voorzitter van de NFL’s hoofd, de nek en Spine Comite, zei in een proef van twee jaar geleden dat de sensoren in de helmen “waren niet erg nauwkeurig” en veel van de gegevens was niet zinvol.

Publiceren op het belang van letsels aan het hoofd – samen met de wijzigingen van de regels – heeft de NFL daling hersenschudding geholpen door meer dan een derde. Maar als de competitie is echt gericht op veiligheid speler, die het nodig heeft om het gezag van beschermende kleding zijn.

Qualcomm, AT & T om te testen hoe drones 4G LTE-netwerken kunnen gebruik maken van

? Australische regering om de Britse standaard voor smart-city planning hefboomwerking

Ivd LoRaWAN netwerk gaat live in Sydney

Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken