Nieuw boek verkent het automatiseren van de beheerde application lifecycle om de levering van zakelijke toepassingen versnellen

Luister naar de podcast. Vind het op iTunes / iPod en Podcast.com. Lees de volledige transcript of download een kopie. Sponsor: HP.

D e laatste BriefingsDirect podcast discussie onderzoekt een nieuw boek over de toepassing lifecyc le Management (ALM) best practices, een die nieuwe methoden en inzichten biedt voor een dramatisch zakelijke diensten leveren verbetering.

Het onderwerp van ALM zal een grote een voor volgende week HP Software Universe conferentie in Barcelona zijn. Vooruitlopend, join ons als we de huidige stand van toepassingen verkennen in grote organisaties. Complexiteit, silo’s van de technologie en cultuur, en een verschuivende landschap van application delivery opties hebben alle samengespannen om de effectiviteit van de traditionele toepassingen benaderingen te verminderen.

In het aanstaande boek, genaamd De applicaties Handboek: A Guide to Mastering the Modern Application Lifecycle, de auteurs evalueren van de rol en impact van automatisering en het beheer van meer dan de levenscyclus van een applicatie, maar ook ingaan op de noodzaak om een ​​betere controle over applicaties door middel van een holistisch perspectief bestuur.

Dit is de eerste in een serie van drie podcasts met de auteurs van het ALM-boek om te leren waarom ze schreef het en hun belangrijkste bevindingen te verkennen. Ze zijn: Mark Sarbiewski, Vice President Marketing voor HP Applications, en Brad Hipps, Senior Manager van Solution Marketing voor HP Applications. De discussie wordt gemodereerd door BriefingsDirect’s Dana Gardner, Principal Analyst bij Interarbor Solutions.

Hier zijn een aantal fragmenten

S arbiewski: In de meeste grote bedrijven, aanvragen zijn opgebouwd gedurende vele, vele jaren. Je gooit acquis itions in dat en je eindigt met lagen van applicaties, in een heleboel die er redundantie. Je hebt dit brede mix van technologie, grote hoeveelheden legacy, allemaal gebouwd op verschillende manieren, en het bedrijfsleven wil gewoon respons sneller, sneller en sneller.

Dus, we hebben oude technologieën belemmert ons. We hebben een oude aanpak dat we die technologie hebben gebouwd op, en de moderne wereld is dramatisch anders in een hele reeks van manieren. We veranderen ons proces. We veranderen de manier waarop onze teams zijn gestructureerd om veel meer wereldwijde teams, uitbestede, nearshore, ver-shore, al dat spul, en de technologie is fundamenteel verschuiven ook.

Dat is de context voor waarom zie je al die horror verhalen en deze statistieken over de mate van tevredenheid van de ondernemers met de responsiviteit van IT, vooral in toepassingen. Als je erover nadenkt, dat is wat de ervaring in het bedrijfsleven is.

IT-organisaties zijn op zoek naar het spel te veranderen; H IPPS: Veel van deze trends die we praten over – outsourcing, service-gebaseerde architecturen, flexibeler methoden, of het nu iteratief of agile – je zou het niet nodig zijn oproep om het even wie. van die gloednieuw. Die dingen zijn rond fo nu r een paar jaar. Veel bedrijven we spreken en omgaan met zijn hen gebruik te maken van een paar jaar in een bepaalde vorm of mode.

Als u een eigenaar van toepassing teams of van een reeks van applicaties binnen een onderneming bent, deze dingen hebben de neiging om te sluipen …. U op een ochtend wakker en beseffen ineens dat fundamenteel de manier waarop uw teams hebben lang bediend heeft gewijzigd.

In sommige opzichten, het is de dood door duizend bezuinigingen. Geen enkele van deze initiatieven zal je dwingen om een ​​stapje terug te doen en te zeggen, houd de telefoon, laten we erachter te komen of de manier waarop we toepassingen leveren nu vereist dat we in een aantal belangrijke manier, heroverwegen de mechanismen die we voeren levering .

Vanuit mijn eigen ervaring, is het moeilijk om de tijd of de hersenen ruimte om dat te doen krijgen. Meestal ben je nek diep in het krijgen van de volgende aanvraag de deur uit. Je hebt deadlines. Je hebt andere toepassingen of verbeteringen naar beneden de snoek.

Doing Nothing Can Be duurste IT Course Wanneer legacy-systemen en toepassingen zijn betrokken; Schoenmaker over hoe HP CSA Aids Total Inzicht in Services Management Lifecycle voor Cloud Computing, HP adviseert strategische visie op virtualisatie Zo kunnen bedrijven kosten drastisch verlagen, Gain Efficiency en Usher in Cloud Voordelen

noodzakelijke vragen

Y ou kan niet de tijd om een ​​stap terug te nemen en zeggen: “Wow, we gebruiken deze verschillende methoden” of “Wij vertrouwen meer op outsource teams, dus we zijn niet allemaal colocated.

Eén van de doelstellingen van dit boek was om dat te doen. Mark en ik had de luxe om een ​​stap terug te nemen en na te denken over wat deze ontwikkelingen betekenen soep-to-noten voor de manier waarop applicaties krijgen stond op en geleverd, en hoe – van een onderneming perspectief – we hebben niet gereageerd of gereageerd op die nieuwe complexiteit.

De aard van een aanvraag van vandaag is dat het niet een monoliet. Het is niet in handen van een enkel project team of een programma dat bestaat uit verschillende teams.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle

Door gebruik te maken wat we kunnen; M erts wel dan niet, het is iets dat is samengesteld met behulp van een reeks van subonderdelen, herbruikbare services, of geleend functiepunten vanuit andere toepassingen, etc. Het is dit ding dat is, in de beste zin, in elkaar geflanst. In plaats van het schrijven van dit alles vanuit het niets, we gebruik te maken van wat we kunnen.

We kunnen er allemaal over eens dat dit zinvol is, het is de juiste manier om het te doen, het is veel meer assemblagelijn productie versus handcrafting alles, wat zeker de richting die we willen worden geleid in, vanuit een software-perspectief.

Maar dat geeft ons ook een heleboel nieuwe uitdagingen. Hoe kan ik de zichtbaarheid of ontdek de componenten die er zijn, die beschikbaar zijn voor mij om te gebruiken zijn? Hoe kan ik vertrouw erop dat die componenten zijn betrouwbaar, dat ze gaan gedragen en uit te voeren op de manier waarop ik wil dat ze? Gezien het feit dat ik, als een gegeven ontwikkelaar, niet echt het te maken mezelf, hoe kan ik geloof in het? En hoe gaan we om al die verschillende stukjes authenticeren.

Dus je hebt deze vragen gekregen. Hoe kunnen we samenwerken? Hoe gaan we communiceren? Hoe kunnen we elkaar gebreken te melden? Hoe ben ik op de hoogte als er iets is klaar om opnieuw te testen?

Zich baserend op e-mail is, laten we zeggen, minder dan ideaal. En natuurlijk kunnen we op verschillende manieren. Meerdere teams konden worden met behulp van verschillende methoden. Die daar werkzaam zijn in agile manier, we werken in de mode waterval.

Dus de slagzin die we hebben, die wel of geen zin, het is niet de complexiteit plus complexiteit, het is meer als complexiteit tijden complexiteit, als je bedenkt modern levering en de bijzonderheden; S arbiewski:. Het idee is nu dat je zowel het management nodig hebt en automatisering om uw end-doelen te bereiken.

Mensen hebben lang gedacht van die dingen in zeer smalle wegen. Ze hebben gedacht aan het beheer van een smalle domein ruimte, zoals het beheren van eisen en het automatiseren GUI functionele tests. Dat waren allemaal goede stappen vooruit, belangrijke dingen, maar er was weinig verband tussen het beheer over de levenscyclus en automatisering in de hele levenscyclus.

Een deel van wat we proberen op hier te komen is dit samenspel. Je hebt om na te denken over zowel – niet alleen in de levenscyclus, maar hoe ze in elkaar grijpen – om de situatie te creëren waarin ik zien wat er gebeurt. Ik zie over deze zeer complexe inspanningen dat ik onderneming, veel mensen, veel teams, veel belanghebbenden, veel projecten, veel afhankelijkheden, dus ik heb dat zichtbaarheid. Als we moeten stap op het gas en gaan in een bepaalde richting, en snelheid alles zonder blazen alles op, dat is wanneer ik kan rekenen op mooi geïntegreerd automatisering.

Zowat elke vierkante inch van de onderneming is geautomatiseerd op een bepaalde manier door software. Wat het is bedoeld voor IT-teams is dat je nu moet elke vierkante inch van de business te begrijpen, en de bedrijven zijn ongelooflijk dynamisch. Dus elk deel dat verandert sleept bijna langs, of in sommige gevallen, wordt door de leiding, en moet worden geleid door, innovatie in de software om dat te laten gebeuren.

U moet de software een kerncompetentie te maken als je gaat om te differentiëren uw bedrijf voor de toekomst. Het is dus enorm belangrijk.

H IPPS: Business kan niet zonder dat er enige verandering in een set van applicaties ergens twitch …. We hebben toepassingen overal gekregen. Ze gaan onder voortdurend, wijziging, verbetering, aanvulling, enz., En dat gaat worden een een eindeloze stroom.

We hebben een verwachting hebben, gezien de web wereld waarin we leven, dat deze toepassingen, velen van hen hoe dan ook, zullen altijd, altijd beschikbaar, altijd morphing om te voldoen aan wat de nieuwste en beste idee is, en we hebben om hen dienovereenkomstig te draaien.

We moeten ervoor zorgen dat als ze eenmaal daar en beschikbaar zijn, ze reageren. We moeten ervoor zorgen dat de teams die ze bezitten in de datacenters zijn zich bewust van hun gedrag, en op de hoogte van welke van deze gedragingen kunnen worden geconfigureerd, zonder zelfs terug te komen om de toepassing teams.

De erfenis view zei: “Wow, de software development lifecycle (SDLC) is het einde-all, be-alles. Als ik de SDLC goed te krijgen, als ik eisen en inzet gedaan, ik win.” We beseffen dat dit nog steeds kritiek. Wat wij zouden omschrijven als de kern levenscyclus is nog steeds waar het allemaal begint.

Als ik ga echt succesvol tegen wat het is het bedrijf is na te zijn, moet ik rekening te houden met deze complete lifecycle? Alle dingen die er gebeurt voordat de eisen, de portefeuille onderzoek dat er gebeurt, de architectonische beslissingen die ik maak, heb om waar in de hele onderneming, maar ook natuurlijk als alles wat er gebeurt zodra dat ding live gaat zijn.

Hoe goed verbonden Ik ben met mijn operatie leeftijdsgenoten? Heb ik deelden de juiste informatie? Heb ik deelden testscripts waar mogelijk? Ben ik gekoppeld aan servicedesk? Ben ik op de hoogte van problemen, zoals ze voortvloeien, idealiter voordat het bedrijf hoorzitting over het?

Die dingen zijn wat we bedoelen met het krijgen van uw armen om de volledige levenscyclus is wat nodig is, als je denkt aan de moderne levering van applicaties.

S arbiewski: Zelfs in de eisen, er is een aspect dat een niveau van automatisering en een niveau van het management kan worden.

Automatisering kan komen in wanneer ik ben het bouwen van een visualisatie, een snelle prototype, en er zijn een aantal grote oplossingen die naar voren zijn gekomen in de markt om te helpen een niet-technische gebruiker te maken een voorstelling van een applicatie die bijna de perfecte look en feel heeft. We hebben het niet over het genereren van code. We hebben het over het gebruik van HTML en hulpmiddelen om de doorstroming, het uitzicht scherm, en de data-invoer van wat een applicatie gaat uitzien creëren.

Zodra we naar die look en feel van een app, druk op de knop, ik kan al die business rules te interpreteren, al die regels over waar was data, wat er op het scherm, was deze gegevens verborgen, wat was ingevoerd, wanneer is het stromen naar de volgende, onder welke voorwaarde. Dat alles wordt vertaald in een serie op tekst gebaseerde eisen, testen vermogen te testen van deze logica, en zelfs de resultaten en de regels en de data die moet worden ingevoerd.

Dus, ik heb een proces. Ik heb discussie gehad en gebruikte een aantal technologie om deze eisen te visualiseren. Bij een druk op de knop, ik automatisch de volledige articulatie, met een perfecte trouw, met inbegrip van de positieve test cases Ik wilt uitvoeren. Ik kan nu het beheer van die, zoals ik altijd heb, en mijn systemen en teams verwacht.

Deze eisen leiden tot test- en gebreken en ga tegen de code, die allemaal kunnen worden gekoppeld. Wanneer vooruitgang wordt geboekt in elke dimensie tegen deze eisen, heb ik een test gemaakt voor één, heb ik een test uit te voeren voor een. Ik heb tien tests en acht paden lopen. Ik heb nieuwe codering getoetst aan de bugs. Dat alles kunnen aan elkaar worden gekoppeld en geautomatiseerd met workflow.

Dus, je begint te zien hoe ik heb een creatieve serie van informatie. Ik gebruik automatisering te gaan naar de volgende fase. Ik kan nu dat de informatie duwen om elk van de belangrijkste stakeholders en het automatiseren van de workflow daarachter.

Dit is wat we bedoelen als praten over het veranderen van het spel en hoe je software te leveren, door te doen precies dat, na te denken over, wat zijn de dingen die ik heb te beheren en hoe werkt automatisering snelheid dingen, en maak uitgangen met een grotere betrouwbaarheid en een grotere snelheid; H IPPS:. het eindspel moet zijn dat wat ik heb is een uniforme manier om deze verschillende acties in verband, zodat mijn beheer beeld heeft een rechte doorstroming van het geautomatiseerde dingen die haar afgetrapt.

Aangezien deze geautomatiseerde gebeurtenissen plaatsvinden, krijg ik een enkele, uniforme weergave van de resultaten in mijn beheer visie, die is negen keer van de 10, niet de wereld die we hebben als we kijken naar grote, grote enterprise levering. Het is nog steeds een reeks van point-instrumenten, met misschien Excel gelegd over de top om te proberen om het allemaal te verenigen.

Wilt u de toekomst van IT begrijpen, moet je alleen maar te kijken naar waar de productie is gekomen. We hebben het aandeel van wat we doen in de IT van de leeuw en de manier waarop we werken veel van wat we hebben gezien in de industrie en machinebouw geplagieerd. Dat zich uitstrekt methoden leunen. Het begint waarschijnlijk allemaal de weg terug naar de waterval.

Misschien is het geen verrassing dat wanneer u ons vragen om te praten over wat je bedoelt met een geïntegreerd beheer en automatisering, zijn we lenen een analogie uit de wereld van werktuigbouw. We hebben het over wat vliegtuigen kunnen doen, wat schepen kunnen doen, en wat auto’s kunnen doen. Dus, ik hoop dat dit is veel meer een natuurlijke vooruitgang.

S arbiewski: ik praat over de industrialisatie van IT. Soms is er een beetje pushback op dat, omdat het zwaar aanvoelt. Dan zeg ik: “Wacht even. Denk na over hoe flexibel Toyota of Boeing is.” Deze bedrijven hebben deze zeer complexe ondernemingen en toch kunnen onderdelen en benodigdheden voor leveranciers en partners uit alle hoeken van de wereld te beheren, en elke andere auto kan verschillend zijn afkomstig uit dat assemblagelijn. Kijk hoe snel ze hun product levenscyclus van ontwerp zijn gekrompen tot een afgewerkt model.

Een deel van wat er gebeurt is dat precies wat Brad sprak over een enorme investering in het begrijpen van het proces en het optimaliseren van dat, in het ondersteunen van de verschillende stakeholders, of het nu door middel van design software, of de automatisering van de fabriek lijn, allemaal van die investering. We hadden niet in de IT. Bouwden we het zelf. We gebruikten Excel en post-it notes en andere dingen, en hebben we vanaf het begin alles wat we hebben gedaan, want we kunnen, want we hebben het makkelijk om dat te doen. We hebben het gemakkelijk te ontwerpen en bouwen van een duizend verschillende manieren gemaakt.

Er is deze contra-intuïtief perceptie dat, omdat er een oneindig aantal manieren, houden we ons aan andere dan dat. Mensen beseffen dat is niet echt het geval is. In feite, hoe meer ik kan industrialiseren en houdt het mager en wendbaar, hoe ik dit doe, de tools die ik gebruik, als ik geef het volk ongelooflijke instrumenten om het te doen, en niet alleen wijzen gereedschappen, maar geïntegreerd, de resultaten echt spreken voor zich .

Toen we aan klanten die dit hebben gedaan praten, die ze bereiken ongelooflijke resultaten in drie kritische dimensies. Er is een zeer langdurige grap dat je niet sneller kan gaan, je kunt niet de kwaliteit te verhogen en de kosten te nemen naar beneden. Het is niet alleen mogelijk is. Dit is deze ondoordringbaar driehoek of dat het knijpen in een ballon. Wij zien met onze klanten die je absoluut kan.

Zij hebben in wezen hun aanpak industrielanden, hebben ze hun aanpak geïntegreerd, ondersteunen ze hun stakeholders met geweldige technologie, en ze nemen om hun werkwijze te veranderen. Wat denk je, ze gaan sneller, ze nemen de kosten naar beneden, ze rijden de kwaliteit omhoog.

Luister naar de podcast. Vind het op iTunes / iPod en Podcast.com. Lees de volledige transcript of download een kopie. Sponsor: HP, bent u ook geïnteresseerd in zijn.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek