Pano pre-configureert de virtuele desktop-oplossing voor het MKB

Datacenter virtualisatie heeft de steun van vrijwel elke grootte van het bedrijfsleven vastgelegd. Desktop en client-virtualisatie, niet zo veel.

Een deel van die te maken heeft met hoe ingewikkeld ze kunnen worden om te integreren en te configureren, een punt van zorg dat Californië vendor Pano Logic hoopt te overwinnen met zijn nieuwe Pano Express voor SMB aanbod.

De oplossing is een turn-key installatie van Pano Zero Clients, Pano Manager en Pano Direct Service-software, en VMware vSphere, dat is vooraf geconfigureerd voor maximaal 30 gebruikers. Het is gericht op kleine en middelgrote bedrijven die behoefte aan externe kantoren of filialen te ondersteunen.

De prijs begint bij $ 1033 per stoel. De kant en klare oplossing omvat de klanten, die slechts 6,5 watt aan vermogen, een HP DL360 G7 server die dubbele 2.4Ghz, zes-core Intel CPU’s, fault-tolerant disk arrays en redundante voedingen omvat, VMware vSphere 4 Essentials, software-updates te gebruiken tot één jaar, en hardware garantie voor drie jaar op de clients en de server. (HP Care Packs zijn beschikbaar voor uitgebreide garantie en support voorwaarden.)

De zakelijke voordelen gooide voor Pano Express voor het MKB omvatten

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Ondersteuning voor maximaal 30 gelijktijdige gebruikers met Windows XP of Windows 7 virtuele desktops, 2 Gbyte RAM-geheugen per gebruiker; Centraal beheer; Verminderd elektriciteitsverbruik; Lagere total cost of ownership (Pano beweert tot 70 procent reductie)

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle