Regering heeft geen plannen voor een andere AU $ 5k Beleid Hack

De Australische regering heeft een startup-geïnspireerde aanpak voor het creëren van nieuwe overheidsbeleid ideeën als het hield de inaugurele Policy Hack evenement in oktober.

Het werd aanvankelijk omschreven als een brainstormsessie waarin de deelnemers, zoals ondernemers, investeerders, de industrie, de overheid en belangenorganisaties, tot vaststelling van een hackathon methodologie en het werken in teams om beleid dat werd verwacht dat de groei te stimuleren in innovatieve sectoren zoals tech startups te creëren zag, biotech, Agtech, FinTech, duurzame energie en middelen.

The Shadow minister van Hoger Onderwijs, Onderzoek, Innovatie en industrie, evenals de minister Shadow Assisteren van de Leader for Science, senator Kim Carr, vraagtekens bij de federale overheid in de Senaat Esitmates in oktober met de overheid onthullen het niet had toegewezen financiering voor verdere beleid Hack evenementen.

Funding for Policy Hack is niet aan de gang, “zei de reactie.” Momenteel zijn er geen Hackathon evenementen gepland voor de toekomst

Beleid Hack was een van de eerste initiatieven aangekondigd niet lang na premier Malcolm Turnbull aan de macht kwam in september, en bracht met hem op 25-jarige Wyatt Roy als assistent-minister voor Innovatie.

Wat kwam uit deze innovatieve aanpak van het beleid van Australië was het idee om een ​​”Lemonade Day” in te voeren om basisschoolleerlingen die zou zien kinderen bezitten en exploiteren van hun eigen onderneming, door middel van een limonade stand.

StartupAus, startup advocacy groep van het land, een rapport van een maand na het evenement dat de oplossingen het voelde zou stimuleren van Australië innovatie-ecosysteem geschetst.

Het beleid Hack was een fantastische dag, vooral voor de manier waarop we in staat waren om onze ondernemers, vernieuwers, opvoeders, wetenschappers, onderzoekers en ambtenaren bij elkaar te brengen “, aldus Roy bijna een maand na het evenement.” Het is spannend om verstoring zien de traditionele beleidsvorming, met een aantal van die ideeën nu vinden hun weg naar het volgende niveau van de overheid.

De kosten van het beleid Hack 2015 kwam tot AU $ 5,195.37, met uitzondering van goederen en diensten (GST), die de regering zei was gebaseerd op een citaat uit het evenement gastheer Blue Chilli. Het ministerie van Industrie, Innovatie en Wetenschap heeft AU $ 3563 uitgegeven exclusief GST op postpapier sinds de rebranding in september, en de federale overheid alleen deze week kondigde een AU $ 1100000000 innovatie en wetenschap Agenda. De kosten van het beleid Hack zal onder een departementale lasten over het boekjaar 2015-2016 vallen.

Bill Verkort de federale oppositieleider die eigenlijk goedgekeurd van het idee, vertelde de website de dag voor de nu-blik Policy Hack dat hij wilde de regering hoofd naar beneden de weg van innovatie te zien en ondersteuning van de rol van technologie om een ​​betere toekomst voor Australië, en meer banen.

In haar verslag na Policy Hack, StartupAus stelde ook voor de aansluiting van startups van het land met gevestigde ondernemingen door middel van een innovatie akkoord, een innovatie politiedistrict, en door de uitbreiding van de R & D Tax Incentive.

De R & D Tax Incentive kunnen bedrijven een fiscaal voordeel voor het geld dat ze uitgeven aan interne R & D en in februari beweren, het parlement nieuwe wetgeving die het bedrag waarvoor ondernemingen aanspraak kan maken R & D belastingvoordelen tot AU $ 100.000.000 beperkt. De wetgeving werd met terugwerkende kracht, die de wetten van links naar terugwerkende kracht vanaf 1 juli 2014.

Een aantal van Australië’s grootste R & D-investeerders, waaronder bedrijven zoals Telstra en Caltex, maakte duidelijk dat de nieuwe R & D investeringen en de bijbehorende banen kunnen offshore-gaan als maatregel van de regering werd aangenomen “, zei Carr op het moment.” Universiteiten, zoals de Universiteit van New South Wales zegt dat hun bedrijf onderzoek partnerschappen zou in gevaar worden gebracht indien de toegang tot de R & D Tax Incentive werd gesneden.

Het werd onthuld op de Senaat Schattingen in oktober dat de productie was de industrie met het grootste aantal R & D-registraties, professionele, wetenschappelijke en technische diensten werden tweede en informatie media en telecommunicatie werd derde – goed voor slechts 18,3 procent van de totale R & D inschrijvingen voor het inkomstenjaar 2014.

De totale kosten van R & D-uitgaven in alle sectoren was AU $ 19.500.000. Productie en mijnbouw goed voor AU $ 9.700.000 van de totale uitgaven, terwijl de informatie media en telecommunicatie goed voor 8,4 procent van de totale uitgaven op AU $ 1.600.000.

3D Printing; 3D printing handen op:? Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

3D-printen handen op: Houtwerk

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?