Regeringen van plan om de veiligheid tech export controle

Een internationale regeling wapenbeheersing is van plan om te classificeren software en hardware producten voor het hacken en netwerk-surveillance en intelligentie als “dual use” producten die “… kan nadelig zijn voor de internationale en regionale veiligheid en stabiliteit.” Het proces zal waarschijnlijk leiden tot een controle op de uitvoer van dergelijke producten.

Het Wassenaar Arrangement is een organisatie die bestaat uit 41 staten, voornamelijk ontwikkeld, westelijke staten, die werd opgericht in 1996 “… om bij te dragen aan de regionale en internationale veiligheid en stabiliteit, door het bevorderen van transparantie en een grotere verantwoordelijkheid in de overdracht van conventionele wapens en dual-use goederen en technologieën, waardoor het voorkomen van destabiliserende accumulatie. ” De organisatie bestaat uit de Verenigde Staten, bijna alle Europese landen, Argentinië, Australië, Turkije en anderen.

De meest recente publieke verklaringen van de Regeling van Wassenaar omvatten deze verklaring

Een artikel van de Financial Times op de aankondiging [abonnement vereist] zegt dat diplomaten uit te werken de gegevens deze week in Wenen. Het zegt ook dat de Britse regering leidt de inspanning en dat, indien de overeenkomst verloopt, is het “… zal vrijwel zeker worden snel gevolgd door een EU-brede strenge aanpak van gevoelige cyber technologieën, zei dat mensen bekend zijn met de gesprekken ..”

De inspanning is een terugkeer naar de pogingen van de Amerikaanse regering in de jaren 1990 tot het gebruik van encryptie te controleren en, in het bijzonder, het strafrechtelijk onderzoek van PGP auteur Phillip Zimmerman. Overtuigd van de futiliteit van het, de overheid daalde die aanpak al te lange tijd.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond