Infrastructure as a service cloud computing-inkomsten te sputteren in 2020

Infrastructure as a Service providers maken een zeer overtuigend argument voor bedrijven om te stoppen met het runnen van hun eigen datacenters en koopt gewoon server capaciteit on-demand en de schaal op en neer als dat nodig is. Dit is onze diepe duik op IaaS strategie en ‘best practices’

Infrastructure as a Service (IaaS) cloud omzet zal naar verwachting verdrievoudigen tot $ 43600000000 in 2020, een stijging van $ 12600000000 in 2015, volgens onderzoeksbureau IDC.

De projectie, wat neerkomt op een samengestelde jaarlijkse groei van 28,2 procent ten opzichte van vijf jaar, is gebaseerd op het aantal ondernemingen ditching lokale hardware voor de public cloud.

IDC zei een enquĂȘte onder meer dan 6.000 IT-organisaties gevonden tweederde gebruikt of van plan om IaaS gebruiken. IDC merkte op dat “public cloud IaaS langzaam omvormen van de IT-waardeketen”.

In 2015, IDC zei de IaaS-markt groeide met 51 procent en er zou een 41-procent groei door middel van 2016 en 2017.

Andere belangrijke punten

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

80 procent van de IT-organisaties zullen committeren aan hybride architecturen 2018; regionale publieke cloud providers zal emerge gebaseerd op OpenStack. Deze aanbieders zullen lokaal zijn en de vraag zal worden gedreven door regelgeving en data soevereiniteit betreft;. Amazon Web Services is de leider van de IaaS markt, en 56 procent van de inkomsten taart gaat naar de top 10 IaaS-leveranciers.

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie