NBN Co richt zich op ondernemingen met nieuwe diensten

NBN Co heeft gelanceerd Medium Business Services specifiek voor Australische middelgrote bedrijven als onderdeel van haar nieuwste uitbreiding voor de National Broadband Network (NBN).

Een NBN Co woordvoerder zei dat de groothandel producten van haar Medium Business Services bereik zal telco’s in staat stellen om potentieel bieden pakketten met symmetrische netwerk snelheden variërend van 5Mbps tot 40Mbps. Dit zal hen in staat stellen om zakelijke toepassingen, zoals met meerdere high definition video conferenties en zakelijke geconvergeerde spraak- en data-oplossingen ondersteunen.

De woordvoerder merkte het Medium Business Services zal ook telco’s de keuze van de verbeterde storingen oplossen service levels, waaronder de mogelijkheid om uitval hebben hersteld 24/7.

“Deze state-of-the-art producten en diensten die slechts eenmaal het domein van de grote bedrijven, als gevolg van het geld en de middelen die nodig zijn om ze uit te voeren waren, zal nu toegankelijk voor bedrijven van elke omvang dankzij het NBN,” zei John Simon, NBN Co chief customer officer, in een verklaring.

We hebben deze verbeteringen ontworpen om service providers om op maat pakketten zorgen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven, zodat ze gebruik maken van een groot aantal nieuwe digitale hulpmiddelen te maken.

“Door het omarmen van nieuwe technologieën zoals cloud computing en met meerdere high-definition video samenwerking, kan Australische bedrijven mogelijk hun lagere operationele kosten en zich openstellen voor nieuwe markten en innovaties.”

Commander en Macquarie Telecom heeft vandaag bevestigd dat zij zullen tot de eerste telecommunicatie-aanbieders op zoek naar zakelijke specifieke diensten aan te bieden voor middelgrote bedrijven met behulp van de Medium Business Services verbeteringen.

“We zijn verheugd met de uitbreiding van NBN zakelijke dienstverlening in heel Australië te ondersteunen. De NBN, samen met cloud en mobiliteit, biedt gelegenheid voor een dramatische verandering in business modellen. We zien de combinatie van deze drie trends als de sleutel tot het ontsluiten van het volledige potentieel voor onze klanten “, zegt Chris Greig, Macquarie Telecom telco business group executive.

Volgens de NBN Co woordvoerder, zal het Medium Business Services worden geleverd in een ‘gefaseerde aanpak “.

Een Deloitte onderzoek geschetst dat 51 procent van de Australische bedrijven verwachten dat de NBN op hun vermogen om te werken in nieuwe geografische markten te vergroten, en 48 procent gelooft dat het zal helpen hen richten op nieuwe klanten. 50 procent van de bedrijven in dezelfde studie zeiden dat ze verwachten dat de NBN op “veranderen de manier waarop ze zaken doen.”

Deze resultaten zijn in strijd met een; rapport is ontwikkeld door de CSIRO, en de Australian Centre for Broadband Innovation in Australië breedband uitdagingen, waar een aantal bedrijven aangegeven dat zij zijn het uitstellen van investeringen in IT voor breedband, onder vermelding van “de onzekerheid over de levering van de NBN” als een groot probleem.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

NBN zal Australië in een ‘leidende positie’: Bill Morrow

Telstra zoekt 120 vrijwillige ontslagen als gevolg van SDN omscholing

ACCC zoekt inzendingen op de gevolgen voor de concurrentie van OTT, NBN, mobiele data