. Oracle tegen Google verliest een ander jurylid, octrooirechten verdict lijkt verre

SAN FRANCISCO – In plaats van 12 Angry Men, zijn procedure beginnen om uit te spelen meer als Tien kleine negertjes in Oracle tegen Google..

Dat komt omdat de jury een ander lid op vrijdagochtend verloren, waardoor het totaal aantal tot vijf mannen en vijf vrouwen. Het proces begon oorspronkelijk met 12 personen in april: vijf mannen en zeven vrouwen.

Het jurylid die werd ontslagen op vrijdag klaagde de dag vóór dat ze naar beneden met een koud was gekomen. Hoewel ze oorspronkelijk kreeg de opdracht om te proberen te laten zien op het US District Court van Noord-Californië op vrijdagochtend toch na de jury naar huis werd gestuurd vroeg op donderdagmiddag, riep ze de rechtbank na 21:00 PDT op donderdag aan de rechtbank informeren dat ze was niet van plan om het te maken op vrijdag.

Terwijl hij waarschuwde, Rechter William Alsup haar ontslagen uit jurylid onmiddellijk op vrijdagochtend, vertelde de jury dat het zou een ongemak zijn om de resterende 10 van hen als de procedure verder werden uitgesteld. Aldus de jury bleef beraadslagen op vrijdag.

Dit volgt op het vertrek van een andere vrouwelijke jurylid op dinsdagochtend voorafgaand aan het sluiten van argumenten nadat ze belde om te zeggen dat ze niet kon maken als gevolg van autopech op de San Francisco Bay Bridge.

Overigens, de rechter vertelde de jury een paar weken geleden dat het proces nog kan doorgaan als het verliest een paar juryleden. Alsup nooit een exact aantal aangeboden, maar hij zei dat het mogelijk was om de procedure voort te zetten, zelfs als het totale aantal daalde met één of twee. Op donderdag aangegeven hij dat de jury tellen zo laag kan zijn als zes voor de proef voort te zetten zonder onderbreking.

Tegelijkertijd, gebaseerd op de vragen van de jury tot nu toe, het lijkt alsof ze opnieuw in een impasse zou dan US octrooischrift 6.061.520, die gericht is betrokken twee van drie op de speciale vorm van de uitspraak octrooi fase van de zaak.

Tweemaal de jury heeft verzocht om transcripties van de rechtbank getuigenis terug om ze te lezen horen – in het bijzonder van Oracle getuige-deskundige John Mitchell en Google getuige-deskundige Terence Parr. Fragmenten uit beide metingen gericht de terminologie en verschillen van gesimuleerde uitvoering en patroonherkenning.

In slotpleidooi, Van Nest zei op de ‘520 octrooi dat iedere getuige-deskundige erkend elke stap van de methode moeten aanwezig zijn, met inbegrip van simulatie van de bytecode. Hij legde ook Android niet implementeren gesimuleerde uitvoering zoals Oracle beweert, maar eerder patroonherkenning.

Parr zei dat dx instrument Android niet gesimuleerde uitvoering gebruik maakt voor het identificeren van statische initialisatie van een array. Mitchell had gezegd dat gesimuleerde uitvoering omvat patroonherkenning.

Tot slot, ook de richting van mogelijke problemen in de raadkamer, een jurylid ingediend een briefje op vrijdagmiddag de vraag waarom het vonnis stemming moet unaniem zijn.

De rechter antwoordde degelijk, “Het is de wet. Dat is waarom het unaniem te zijn. Congres zei dat het unaniem te zijn.”

. Oracle tegen Google jury struikelen over tech terminologie, ziekte, Oracle, Google hamer uit roadmap potentiële proef; rechter waarschuwt voor Oracle zou kunnen eindigen met niets in IP proef, Oracle-Google proef krijgt slordiger voorsprong op schadevergoeding fase; Oracle zou alleen krijgt $ 150.000 schadevergoeding van Google

Voordat de jury opnieuw geprogrammeerd om het antwoord en het lezen van de getuigenis van Parr horen, Alsup voegde eraan toe dat hij “bevoorrecht om over meer dan 100 studies geweest”, met de overgrote meerderheid van hen zijn juryrechtspraak. Hij zei dat alleen in een paar gevallen heeft hij jury die niet met eenparigheid van stemmen besluiten konden komen hebben.

. Oracle v Google: Special Verdict Formulier voor Patent Phase

Oracle koopt logfire voor cloud-based warehouse management

Big Data Analytics; Oracle verwerft logfire voor cloud-based warehouse management, Enterprise Software; Eyeing Oracle OpenWorld: What’s in store, Enterprise Software, Oracle’s Database 12c R2: Boom, mislukking, of meh upgrade cyclus vooruit; Cloud; Werkdag grijpt mid? -markt momentum, heeft als doel te winnen temidden van Oracle-NetSuite fusie

Eyeing Oracle OpenWorld: What’s in store

Oracle’s Database 12c R2: Boom, mislukking, of meh upgrade cyclus vooruit?

? Werkdag pakt mid-momentum in de markt, heeft als doel te winnen temidden van Oracle-NetSuite fusie