Google’s LTE Chromebook Pixel aan kopers vanaf nu te bereiken

Amerikaanse klanten die de LTE-versie van Google’s Chromebook Pixel besteld zal beginnen ontvangst van vrijdag 12 april, volgens het bedrijf.

Google kondigde de iets vertraagde aankomst van de Pixel LTE op haar Chrome Google+ account gisteren;. Vorige maand, het markeerde het apparaat moeten klanten vanaf 8 april te bereiken, bijna een maand en een half na het aankondigen het.

De LTE Pixel is beschikbaar voor klanten in de VS alleen op Google Play voor $ 1449 en is gebonden aan Verizon’s 4G-netwerk. Aangezien het, ontbreekt 3G-radio’s, kan het niet werken op mobiele netwerken buiten Verizon’s 4G-dekking wel.

Google’s eerder, goedkoper Chromebooks van Samsung en Acer komt met 100GB cloud storage geldig voor twee jaar, terwijl de Pixel geleverd met 1TB voor drie jaar. De standaard wifi-only Pixel kost $ 1.300.

Google onthulde haar; high-density pixel Chromebook, eind februari, die verkoopt in de VS en het Verenigd Koninkrijk alleen. Google heeft nog niet voor de LTE op de internationale markten onthuld startdata.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s