Grote Debat: Is e-commerce het doden van bakstenen en mortel?

Jason Perlow

David Gewirtz

De moderator heeft een definitieve uitspraak gedaan.

Jason Perlow: Zo veel als het stoort me om het te zeggen, clicks zijn absoluut doden bakstenen. Nee, het zal niet gebeuren ‘s nachts in een soort apocalyptische massa-extinctie gebeurtenis – maar ergens tussen de tien en vijftien jaar vanaf nu, zal de samenstelling van wat we vandaag “brick and mortar’ noemen grotendeels een cultureel anachronisme zijn.

Zal Brick and Mortar geheel verdwijnen? Nee. We zullen altijd moeten bepaalde soorten walk-in de detailhandel, en sommige soorten bedrijven zullen meer resistent zijn dan anderen. Net als de krokodillen de grote ‘ol asteroïde 65 miljoen jaar geleden overleefd, zullen we nog moeten plaatsen als Walgreens en misschien zelfs Target en Wal-Mart.

Maar tien jaar dus retail footprint zal een schaduw van zijn vroegere zelf op zijn best, en de zware concurrentie van online zullen alleen de sterkste en meest klantgerichte bakstenen en mortel bedrijven dwingen om te overleven, met de onvermijdelijke consolidatie van een aantal van de grootste bedrijven te zijn volgen.

De dinosaurussen ging niet uitgestorven ‘s nachts. En er zijn reptielen die leven nog steeds vandaag de dag die niet veel anders dan degenen die in het Krijt leefde. Evenzo zal de meest robuuste baksteen en mortieren nog steeds bij ons tien of twintig jaar vanaf nu. Maar de zwakke of ongeschikt zal niet overleven.

David Gewirtz: Nee, e-commerce is niet het doden van brick-and-mortar. Veranderende business modellen kwetsen sommige detailhandelaren, terwijl anderen zijn bloeiende;. Dat is niet nieuw. Al meer dan een eeuw, hebben retailers moest veranderen met de tijd of verliezen hun klantenbestand. Of het was de grote strijd in de vroege en midden van de 20e eeuw tegen winkelketens (er was daadwerkelijk wetgeving), of de kreten in de latere 20e eeuw tegen de zogenaamde Big Box winkels en WalMart, of het verzet tegen online muziek distributie en Amazon-achtige e-commerce, is er altijd geweest verandering en pushback door hen bedreigd door veranderingen;. zolang er zijn pepper-sprayin ‘mamas bereid om het hoofd eerste duik in menigten van WalMart shoppers om te scoren goedkope Xbox 360s, de volledige -contact, hands-on, brick-and-mortar winkels geest zal levend en wel blijven.

Hoe werkt het internet een kopie van de sport van het winkelen? Twee bebaarde mannen zullen waarschijnlijk gaan “sport?!?!” maar sommigen vinden het sportief om te strijden in het winkelcentrum.

Als winkelen was een “sport”, het is net als Major League Baseball is vandaag;. Het verkeer om naar het spel is een totale tijd doden. Nadat u een been te betalen voor uw zitplaatsen en de belachelijk duur parkeren heb afgehakt, de concessies uiteindelijk eten wat overblijft van uw portemonnee en dan moet je kleine spelers op het veld uit de neus bloedt sectie kijken;. Het gebruikt leuk te worden, maar nu het zuigt. Het is veel leuker om weer op de bank zitten, pop opent een biertje, openbreken een zak pretzels, en zie alles in scherpe details op een groot tv-scherm. En dan in staat zijn om de actie te pauzeren wanneer u een uitstapje in de natuur te nemen of pak een andere Miller;. In dezelfde zin, kan er een heleboel mensen die het idee van winkelen houden, maar ze houden niet van onder-opgeleide verkopers die niet de producten of erger nog niet kennen, misleiden u in het kopen van iets wat je niet wilt kopen;. ze zijn zeker niet van om hele weekend vast te zitten in het verkeer heen en weer naar het winkelcentrum te doden, en zij hou er niet van om hun kinderen rond te slepen en maken het een hele beproeving, terwijl ze moe en hongerig te krijgen en schreeuwen en schreeuwen en in verlegenheid te brengen u in de voorkant van honderden mensen en vraag je ze kopen dingen. voor alle reden kunt u bellen met het winkelen een “sport” zijn er een tiental andere redenen waarom het zuigt,. Met verschillende technologische verbeteringen, kan het internet eigenlijk het winkelen een leuke en stress-vrij gezin ervaring opnieuw. Wie wil iets dat volledig verschrikkelijk repliceren wanneer we kunnen volledig opnieuw definiëren in plaats daarvan?

Nope, deze baard nooit graag winkelen, dus ik heb deze bijzondere sport niet spelen. Politiek is mijn sport. Maar ik heb let op mijn vrouw te spelen, en ze is heel de meester. Ze maakt gebruik van krachtige verlanglijsten als manieren om te “kopen” stuff. Ze beweert dat ze bijna krijgt zo veel sap wishlisting een item als daadwerkelijk geld te besteden aan het. Zoals je zou denken, ik ben er helemaal voor dat:. Er is ook de sport fase, net als mensen snipen bij eBay-veilingen, mensen roep om Groupons, en de mensen koopje jagen over honderden sites. Plus, met Facebook, kunnen groepen van gelijkgestemden gek shoppers dergelijke te delen en samen te winkelen tot ze erbij neervallen van clickity op uitputting.

Ik maakte je twee CEO van Target en Kohl’s. Verdedig je baksteen model tegen e-commerce. Wat zou / moet je doen om jezelf te verdedigen?

Als je een doel of een Kohls bent, had je beter verdomd goed je voor te bereiden op een overgang naar klikken. Want als je dat niet bent, ben je toast. Om te transformeren je nodig hebt om bepaalde etailing technologieën in de plaats die repliceren of zelfs uw in-store ervaring overtreffen krijgen;. Het e-tailing diensten die vandaag bestaan ​​nodig hebben om te rijpen en meer klantgericht om aanzienlijk te verminderen de behoefte aan fysieke retail. , Amazon heeft een zeer goed model vandaag voor het omgaan met order tracking en keert terug, maar dat kan verder worden verbeterd door het hebben van echte menselijke wezens op de telefoon of op videochat beschikbaar om vragen te beantwoorden, met name in situaties waarin een sales associate de rol zou presteren van het helpen om te kiezen tussen producten. Daarnaast verwacht ik dat een online winkel in de toekomst zeer gedetailleerde informatie en foto’s of zelfs 3D-modellen van de producten, evenals een mogelijkheid om eenvoudig vergelijken en soortgelijke producten in de inventaris zou hebben;. Hoe makkelijker het is voor een consument om te begrijpen en vertrouwen hebben in wat ze kopen en wie ze zijn uit het makkelijker te kopen zal zijn om de producten te verkopen;. hoe meer de in-store warme en fuzzies kan worden gerepliceerd langs elektronische weg voor de consument, hoe meer doden Brick and Mortar wordt. En als uw concurrenten aan te passen in de richting van dit model, had je het beste doen hetzelfde.

Consumenten zoals goede prijzen. Ze houden van een goede kwaliteit. Ze houden van gemak. En ze willen deel uitmaken van een shopping community. De online shopping ervaring is het isoleren. Wij bieden gemeenschap. Wij zijn voortdurend op het verminderen van de wrijving in de retail-ervaring. Als we doorgaan waardoor het makkelijker om iets te kopen (en, net zo makkelijk om het te krijgen in de hand of terug te sturen), dan is onze kassa’s zal nooit stoppen met het maken van die prachtige cha-ching geluid.

10 jaar vanaf nu zullen er retail sales posities?

Als klikken winnen … deel twee

Wolk, Canonical en Microsoft werken samen aan containers, Grote Debat; Do we echt hebben het recht om te worden vergeten; Grote Debat; dappere nieuwe strategie Satya Nadella’s: Kan Microsoft uit te voeren; Grote Debat; In IBM en Apple’s kielzog, heeft Android verloren? haar enterprise kans?

Ja, maar ze zullen er maar weinig tussen, zoals in gespecialiseerde winkels luxe goederen in welvarende gebieden en de weinige auto dealers die zijn blijven staan ​​als ze ook naar de “Showroom” model zijn gegaan en auto’s zijn vrijwel geheel online gekocht worden .; op de e-commerce kant, zullen deze posities worden ingevuld door uitbestede call center personeel met behulp van telepresence-technologie.

Yep. Velen zullen debiele namen als consultant, adviseur, of conciërge hebben, maar ze zullen verkopen folk zijn. En sommigen zullen zeer effectief rainmakers en sommige niet.

Wat is de rol van mobiel in jullie respectievelijke visies?

Mobile is een ontwrichtende technologie en in mijn ogen zal waarschijnlijk waar veel van de oorspronkelijke ontmanteling van Brick and Mortar zich daadwerkelijk voordoet;. Toen supermarkten en drogisterijen en magazijn winkels zoals Costco en Sam’s beginnen met het aanbieden Apps die mensen in staat stellen te halen hun boodschappen en voorschriften wanneer ze op weg naar huis van het werk, weet je de revolutie is begonnen,. ik ben het meest geïnteresseerd in het zien wat Amazon vertelt ons na Year One van de Kindle Fire en hoeveel de verkoop uiteindelijk wordt gegenereerd door hun app voor Android en iOS .; ComScore heeft onlangs gemeld dat tijdens de feestdagen, de meeste mensen die smartphones bezitten reeds hebben gebruikt om goederen te kopen online. Dus het is al gebeurt;. Mijn gok is dat we waarschijnlijk absoluut verbijsterd door hoe veel spullen werd gekocht op mobiele apparaten aan het einde van 2012 te zijn.

Geplaatst door Lawrence Dignan

Oy vey. Ook sport is overschaduwd door de technologie.

Mobile zal worden geïntegreerd in alles en overal. Maar niet voor iedereen *. * (Zie groeiende kloof tussen de haves en de have-nots.) Het zal een extra gemak te zijn, maar het zal ook een diepe en verontrustende inbreuk op onze privacy.

eBay heeft een mobiel, logistiek en e-commerce. Toelichten waarom u denkt dat eBay is toast. Ik koop het niet.

Ebay en Amazon zijn twee totaal verschillende soorten bedrijven. Een daarvan is meer een gigantische gazon verkoop met cottage bedrijven dumpen goederen in een “Koper Beware” type bottom feeder omgeving, terwijl de andere heeft e-tailing in zijn DNA. Er is gewoon geen vergelijking tussen de twee. Zullen mensen eBay 10 jaar moeten nog van nu en de jacht op pseudo-grijs-markt allerlei dingen zoals niet-geactiveerde Verizon smartphone handsets? Of iemands oude comic book collectie? Tuurlijk. Maar de verschillende spullen.

Jason Perlow

Ditto dat, Jason. Tuurlijk, eBay kan terugkeren naar zijn roots. Hoe langer deze economie blijft in de pits, des te meer beloven oorspronkelijke uitgangspunt van de veiling site houdt. Maar eBay zal nooit meer zo relevant als Amazon naar de grotere clicks vs bricks kwestie.

Van de twee e-commerce reuzen — eBay en Amazon — welke de rand in multi-channel retailing zal hebben? Waarom of waarom niet?

Net als David, ik geloof dat Amazon heeft de rand in niet alleen algemene reputatie en klanttevredenheid, maar ook in zijn vermogen om samen te werken met de bestaande Brick and Mortar retail, zoals de relatie met Target als secundaire leverancier van goederen en ook met hun vermogen om plaatsen hun eigen producten (aka de Kindle) in het kanaal.

Het is verbazingwekkend om me dat eBay niet heeft implodeerde. Het duurde wat eens een unique selling premise en mislukte het omhoog volledig, het aanbieden van willekeurige onzin van bedrijven in plaats van individuen;. Daarentegen, Amazon, met zijn netwerk van web services, evenals distributiecentra en brede productaanbod, met de Kindle, en Amazon Prime – Amazon misschien wel de meest interessante bedrijf met het meeste potentieel van elke we te kijken.

Zal niet mensen hebben altijd om producten uit te proberen en te raken alvorens te kopen?

Heb je echt nodig hebt om een ​​koelkast of een grasmaaier in persoon te zien? Of een grondstof desktop of laptop computer? Sommige old-school sticklers doen, maar ik doe het zeker niet. Apple heeft zeker bewezen dat mensen iPhones en de Macbook Airs op het web ongezien, maanden zullen kopen voordat de beschikbaarheid van producten;. Ik geef je dat bepaalde bedrijven, zoals zeggen, luxe geur kooplieden, een juwelier, een horloge winkel of Crabtree en Evelyn misschien bakstenen en mortel aanwezigheid vereisen, maar deze zijn eigenlijk alleen kans om te overleven in welvarende gebieden, en zal zich concentreren rond volledig opnieuw ontworpen winkelcentra in New Suburbia in plaats van als vrijstaande winkels af. David spreekt over uit te gaan naar zijn favoriete eten -ijsje en het brengen van zijn auto naar de monteur. Voor alle duidelijkheid, ik denk niet dat service-georiënteerde bedrijven en vooral restaurants zijn echt deel uit van deze nieuwe elektronische retail model dat ik voor ogen;. Uit eten gaan is iets dat veel fundamenteler en essentieel voor de Amerikaanse cultuur. Het zal veranderen, om zeker te zijn – en het is goed op weg – zoals daling van lekker eten en meer van een trend naar-QSR georiënteerde concepten (wegrestaurants), maar het zal absoluut niet verdwijnen; Dat gezegd zijnde, velen. mensen zijn al mijdend Bricks voor klikken. Mijn 65 jaar oude ouders wonen in Boca Raton, Florida, zijn perfect ambulante en fit, maar kopen vrijwel alles online. Als ze kunnen voorkomen dat er bij een winkelcentrum, ze doen; Tuurlijk, soms producten komen die niet precies wat ze wilden, maar wat denk je – Amazon en andere grote e-tailers hebben een geweldige klantenservice afdelingen en u kunt terugkeren. items, net als bakstenen en mortel. Je hebt een Postkantoor van Verenigde Staten de buurt van uw huis? Dan is er geen probleem;. Als Costco had een dienst die dingen recht op hun voordeur gedumpt, ik weet zeker dat ze een premie te betalen om het te doen in plaats van te verbranden gas en verspilde tijd;. En ik vermoed dat vele miljoenen mensen voelen op exact dezelfde manier.

Met een goed terugkeerbeleid en gratis of bijna gratis verzending, zullen de mensen veel minder huiverig zijn om iets te proberen van een vertrouwde (let op de nadruk op het woord ‘vertrouwde’) online retailer;. Maar ik ben nog steeds gaan naar mijn kleermaker voor mijn pak, en ik ben nog steeds van plan om mijn auto aan mijn monteur te brengen, en ik ben nog steeds van plan om naar de lokale oh-zo-geweldig ijssalon voor hun chocolade, framboos, pindakaas cup verrassing. Oké, dat laatste die ik ga doen veel minder vaak. Gotta let op mijn figuur, weet je!

Perlow, betoogde u dat alle online winkelen zal optreden tegen 2021. Wat moet er gebeuren om daar te komen? David, geef de reality check.

Er zijn een heleboel technologieën die zal vervallen in de komende 10 jaar die het mogelijk maakt de online shopping ervaring beter dan wat er in bakstenen en mortel te zijn, en dus maken het de beste manier om te winkelen en zich in de detailhandel;. De eerste dat display-technologie. Op dit moment zijn we op zoek naar iPad 3 tabletten met het potentieel voor meer dan full HD-resolutie (2560×1600 WQXGA) worden verscheept aan het eind van slechts 2012, door 2021, is het niet onredelijk om te veronderstellen 4K (4096×3112) resolutie over grote screen computer-monitoren en tv-toestellen zal vrij commoditized zijn en nog hogere resolutie schermen kan betaalbaar zijn tegen die tijd;. Met een hogere resolutie, meer briljante kleurenschermen op tablets, smartphones en tv, de meer realistische de uitbeelding van de goederen;. Daarnaast naar een hogere resolutie, zal 3DTV technologieën en virtuele en augmented reality (bijgestaan ​​door wearable computing en motion-tracking-interfaces zoals nieuwere implementaties van Kinect) daadwerkelijk zodat de consument om te winkelen in realistische, meeslepende virtuele in-store omgevingen, en zelfs ” draag ‘kleding of “touch” merchandise direct vanaf hun eigen woningen;. hulp nodig met uw aankoop? Telepresence technologie zal toestaan ​​retail sales assistenten (op basis van een call center ergens) om u te helpen uitzoeken precies wat je nodig hebt. Of u te helpen een item terug te keren;. Niet zeker als die jurk je in de virtuele winkel geplukt is ‘Jij?’ Geen probleem. Je zult zelfs in staat zijn te patchen in je vrienden via groep shopping trips om te zien wat u koopt en helpen om suggesties;. Het beste deel? Geen files, geen vakantie weg woede, geen vechten voor parkeerplaatsen, geen drukke winkels, en niet meer pepper spray gevuld Black vrijdag.

Winkelen tot ze vallen uit clickity op uitputting

Ten eerste, alleen maar kijken naar deze laatste Black Friday, waar de detailhandel outsold online verkoop met een factor van ongeveer 00:50, het is duidelijk dat de detailhandel is nog steeds zeer sterk. Dan factor in maatschappelijke vraagstukken, zoals de digitale kloof sprak ik over, en zelfs toe te voegen in de basis gemak zaken als, zeg, ik wil een vervanging voor de lamp brak ik vanavond, in plaats van in een paar dagen. Retail is hier voor altijd.

Ziet u specifieke verticals begunstiging van de stenen of klikken kant? Zal tech online vs grasmaaiers in persoon etc.?

Zeker verticalen gaan verhuizen naar een online business model, vooral als ze verkopen zeer gespecialiseerde items en willen een nationaal publiek te bereiken. Dat gebeurt al, Perfect voorbeeld:.? Wie heb ik koop mijn draagbare 6500 watt generator uit tijdens de nasleep van de zomer tropische storm die volledig geschift onze lokale infrastructuur in New Jersey; Heb ik ga naar Home Depot en Sears die had mensen opstapelen voor dagen proberen om er een te kopen, omdat ze een op de voorraad niet kon houden? Nee. Home Depot en Sears ‘websites kon niet eens me een snel genoeg, zelfs als ik wilde te veel betaalt aan de scheepvaart te bespoedigen. Ook kon Amazon, wat dat betreft;. Dus ging ik naar PowerEquipmentDirect.com die veel eenheden in voorraad had. Heb ik nodig om het item in persoon te zien voordat ik besteed $ 1500 op het systeem en had het verzonden 3 dagen UPS naar mijn huis? Heb ik nodig om het ding te raken? Nee, ik lees de recensies, en had het bedrijf een grote “Kies je Generator ‘app die me liet zien hoe verschillende modellen in vergelijking met andere die van verschillende fabrikanten,. Nu, verleend, dit bedrijf heeft een showroom en magazijn in een buitenwijk van Chicago gevuld met hun merchandise, maar ik was niet echt van plan om daar te gaan en kijken naar een. Ik wist dat het een gevestigd bedrijf met een goede reputatie en mijn AMEX platinum card rep zou met hand en tand vechten als elke grappige zaken voorgedaan.

Ja. Ik heb de afgelopen dagen proberen om een ​​X10 apparaat module, die vroeger verkrijgbaar bij Sears en Radio Shack te vinden besteed. Niet meer. Te specialistisch;. Merchandise Specialized zal waarschijnlijk online gaan om de totale bereik. Bijvoorbeeld, er zijn een heleboel mensen die graag model helikopters te vliegen, maar slechts een paar in elke stad. Geaggregeerd op nationaal niveau, het is een solide business. Maar slechts een paar gemeenschappen kan een speciale winkel te ondersteunen;. Daarentegen, ik heb een vriend die een brick-and-mortar high-end klassieke autodealer heeft. Het internet is een enorme zegen voor hem. Hij krijgt nieuwe voorraad voor zijn winkel uit online verkopers en kan een wereldwijde markt te bereiken.

David Gewirtz

Wat IT-systemen zullen de meeste van cruciaal belang voor e-commerce en brick-and-mortar operaties?

Ik ben het eens met David die Veiligheid en bescherming identiteit gaat om zorg # 1 zijn. Te dien einde, multi-factor authenticatie met behulp van biometrische gegevens en / of geheugensteuntjes moeten worden geperfectioneerd;. Daarnaast is de e-tailer industrie en het web als geheel nodig heeft om te verhuizen naar 2048-bit encryptie als de 128-bits certificaten die zijn . in gemeenschappelijk gebruik niet langer zal vandaag aan de behoeften van de industrie ooit supercomputing schaalvoordelen bereiken commodity-systemen dienen, Daarnaast is er een veilige en veerkrachtige publiek e-tailing wolk met herhaalbare, verpakt oplossingen nodig heeft om een ​​realiteit en niet een utopie geworden. Het opzetten van een e-store moet een leger van consultants of IT-personeel niet nodig is, moet je gewoon in staat zijn om uw virtuele vloeroppervlak te kopen, en hebben een back-end systemen pre-gebouwd die klaar zijn om aan te sluiten in zijn;. Hoeft te web betrekken ontwerpers aan uw virtuele venster te maken dressing of grind voor corporate identity moet je grootste probleem zijn,. voor het grootste deel, zie ik de grotere spelers in de IT, zoals IBM, HP, SAP, Oracle en Microsoft, evenals Amazon verstrekken van de uitbestede infrastructuur, software en diensten die nodig zijn om dit werk te maken.

Daarna is er de interessante vraag hoe kun je technologie gebruiken om de ervaring beter te maken. In mijn familie, we net begonnen met het gebruik van een netwerk kruidenier app waarmee ons volgen onze boodschappen, bij te werken wat we nodig hebben, en zelfs te optimaliseren door het gangpad en op te slaan;. Dit zal ofwel verandert de manier waarop we het beheer van voedsel, of een andere geek excursie die we weggooien na een paar weken van gehannes. Mijn punt is echter dat de retail-systemen zoals RFID opdringerig kan zijn, of ze kunnen innovatief zijn. Laten we hopen op een aantal geweldige innovatie.

Wat gebeurt er met retailers als hun winkels alleen showrooms voor online aankopen worden?

Nou ik denk dat het afhangt van de retailer. Ik denk dat de winkels van Apple zijn -already- showrooms voor online aankopen. In veel opzichten, Steve Jobs echt begrijpen wat de toekomst van de detailhandel was alles over;. Sommige winkeliers zullen dit verschijnsel overleven als het zich voordoet, zoals de Best Buys van de wereld die nu al actief zijn in het volume en de dunne marges. Maar ze zullen niet zo veel van deze winkels hebben rond als ze gewend zijn en zullen hun showroom locaties te consolideren en zich meer richten op de regionale scheepvaart en warehouse activiteiten plaats;. En wat denk je, dat is waar de meeste van de resterende banen in de detailhandel zijn zal ook zijn;. In het geval van kleinere of middelgrote retailers showroom ruimte, wat u kunt omhoog beëindigen zien gebeuren is ze samen met Amazon en andere grote e-tailers zoals Best Buy en Wal-Mart en Target te handelen als de voorkant makelaar;. In essentie Amazon en Best Buy en Wal-Mart zal besteden en in producten te hun e-tail wolken, omdat hun platforms het meest volwassen zal zijn. En ze zullen een stukje van de actie te ondernemen, om zeker te zijn.

Apple heeft haar winkels omgevormd tot bestemmingen, plaatsen waar mensen terecht voor ondersteuning, of zelfs te wrijven tegen andere fanbois. De verkoop van producten zijn slechts een deel van de magie;. Het is moeilijk, hoewel, voor winkeliers die producten in voorraad hebben en laten zien, alleen voor de consument dan online gaan en ze kopen van een ander bedrijf te hebben. Niemand heeft gezegd dat dit gemakkelijk zal zijn, maar dat betekent niet dat de detailhandel zal sterven. Sommige winkeliers, hoewel, wil.

In uw schatting, wat retailers klaar voor de multi-channel commerce vandaag — clicks, bakstenen en mobiel zijn?

Degenen met de meest retail power – Wal-Mart, Target, Best Buy en het magazijn winkels zoals Sam’s en Costco zijn degenen die klaar zijn voor multi-channel commerce zal zijn,. Nu is de warenhuizen – die jongens heb echte problemen . Ik zie ze niet bloeien in dit nieuwe model. Tyrannosaurus, ontmoet asteroïde. Ik kon zien Sears terug te keren naar zijn roots en steeds meer een leverancier catalogus goederen en aansluiten met Amazon of misschien Wal-Mart;. Maar Macy’s? Bloomies? Nordstroms? Neiman-Marcus? Dillard’s? Saks? Net als Fortunoff, die overleed in 2009, zullen ze allemaal worden Pushin ‘de madeliefjes, mensen. Ach, arme Gimbels, wist ik hem. En wat denk je dat er gebeurt met winkelcentra als deze anchor stores moeten onvermijdelijk de buurt? Het betekent dat ze zullen moeten andere manieren van zijn winstgevend;. Kun je zeggen grote consolidatie van de grote doos winkels in de komende tien jaar? Yep, ik wist dat je kon.

Dus hier is het ding. Ik zelden winkel retail. Maar ik ben niet de mainstream. Veel van onze klassieke retail-ketens zijn het maken van de verhuizing online – Target, WalMart, B & N, Radio Shack, etc – met wisselend succes, maar je weet wie dit heeft bedraad.? U wilt een bedrijf te weten met zowel een sterke online aanwezigheid en een keten van winkels die bijna mind-blowingly succesvol? Wat dacht je van een keten van winkels die groeit, ook al zijn producten kan alle online worden gekocht? Wat dacht je van een keten van winkels die begon na de e-commerce boom, en is gegroeid met een epische tarief? Yep, dat klopt. Appel. Apple blijkt detailhandel is even belangrijk als e-commerce. Frickin Apple.

Doe Internet staat belastingen op de verkoop factor in ofwel consumentengedrag of uw positie / theorie?

Ik heb fundamenteel eens met David. Terwijl sommige consumenten meer dan tien dollar verschillen tussen de ene of de andere leverancier zal kwellen in termen van totale begin tot het einde van deur tot deur kosten (waarvan belastingen zijn een factor) uiteindelijk zal ze willen neigen naar leveranciers die hen geven de beste deal in het algemeen, en dat zou kunnen worden in de vorm van prikkels en of loyaliteitsprogramma’s, zoals Prime;. Hierbij moet worden opgemerkt dat in ComScore’s meest recente rapporten, gratis verzending (met behulp van programma’s zoals Amazon Prime of via promotieprogramma’s) was een drijvende reden waarom klanten gewinkeld op bepaalde online retailers. Belastingen echt niet factor in de vergelijking.

Er zijn altijd consument cohorten dat prijsgevoeligheid hebben. Omdat de belasting is een prijscomponent (zoals de scheepvaart), zullen deze prijs-bewuste consumenten de neiging om aangetrokken om de beste deal;. Will staat belastingen op de verkoop aanzienlijk beperken de groei van e-commerce of geef het een onverslaanbare voordeel? Nee.

Klikken, stenen of iets daar tussenin?

Als sub- $ 200 computerapparatuur zoals Kindle Fire is het begin van deze trend naar gesubsidieerde of goedkope tablets / digitale convergentie, en publiek / gratis Wi-Fi of pay-as-you go 3G / 4G dienst in de VS wordt meer gemeengoed (zoals het is in Europa en Azië), dan gaat het vanzelf dat deze apparaten gaat om uiteindelijk op een van de belangrijkste punt voor de handel zelf;. het winkelcentrum apps en websites zijn ook van plan om veel meer geavanceerde en gebruiksvriendelijke de komende geworden vijf jaar. Ze zullen ook leren individuele gedrag van de consument en weten precies wat voor soort producten te duwen, en de consumenten in staat te stellen terugkerende boodschappenlijstjes (voor zaken als boodschappen) zal zijn en integreren deze in hun financiële planning met hun banken op te sporen hun uitgaven gedrag en het opzetten van besparingen voor bijzondere posten;. dit is niet Sci-Fi, dit is wat de banken en retailers nu samen werken aan voor hun klanten, en je ziet een aantal van deze komst van bancaire apps / websites op uw favoriete smartphone of tablet van dit jaar;. Ja, er zullen “Food woestijnen”, zoals David beschrijft in de grote steden, maar dit zijn problemen in verband met de bevolking in het algemeen. En met de bevolking brengt onvermijdelijk retail vacature. Als David kunnen achterhalen hoe winkelruimte open te houden wanneer mensen ontvolkende grote stedelijke gebieden, omdat ze zich niet kunnen veroorloven om er niet meer wonen, ik ben een en al oor.

Helaas, ik verwacht dat we een nog grotere kloof tussen de haves en de have-nots te zien, tussen digitale burgers en die niet in staat om online te krijgen, tussen degenen die smartphones kunnen veroorloven met negentig-buck-a-maand plannen, en degenen die dat wel kan ‘t veroorloven om het even wat in de buurt, tussen degenen die pakketten links op hun deur hebben en degenen die niet eens veilig kunnen lopen hun deuren;. We techies vergeten vaak hoe moeilijk het is voor veel van onze burgers, en het wordt alleen maar slechter worden. Er zal niet magische voedsel levering diensten voor iedereen. In plaats daarvan zijn er nu donkere gebieden van onze steden zogenaamde “food woestijnen” die niet eens door food retailers worden geserveerd. Ook dat wordt alleen maar erger;. Voor Jason en mij, en de meeste van onze lezers, zal e-commerce rocken. Voor miljoenen Amerikanen en mensen over de hele wereld, het zou mooi zijn als ze gewoon konden rekenen op het hebben van toegang tot voedsel en basisbehoeften.

Full disclosure: Op basis van de retail cijfers Ik ben ervan overtuigd Perlow is roken iets zo goed geluk daar Jason. ShopperTrak zet Black Friday fysieke retail-omzet van $ 11400000000. Cyber ​​Monday omzet kwam uit op $ 1250000000, volgens comScore. Overtuig me dat clicks bricks zal doden, of dat Perlow kant is nootachtig.

Larry, dat klinkt misschien niet als een hoop nu maar laten we eens kijken naar de totale groei. Eerder dit jaar Forrester Research verwachte online detailhandelsverkopen in de VS zou 11,98% in 2011 ten opzichte van 2010 te verhogen tot $ 197.300.000.000 vanaf $ 176.200.000.000;. Oorspronkelijk, in maart, Forrester verwacht dat de jaarlijkse stijgingspercentage iets elk van de zal dalen komende jaren, met online retail sales in 2015 stijgt 7,81% ten opzichte van 2014, tot $ 278.900.000.000 vanaf $ 258.700.000.000;. dat vertegenwoordigde een 9,62% samengestelde jaarlijkse groei voor de VS over de vijf jaar prognoseperiode;. En waar is dat de groei optreedt? Ten koste van Brick and Mortar;. Als we in deze laatste Black Friday’s verkopen (een 26 procent stijging ten opzichte van het voorgaande jaar online verkoop activiteit volgens ComScore) en de recordbrekende miljard dollar Cyber ​​Monday (en een $ 6B Cyber ​​Week) in aanmerking genomen, dan ben ik zeker dat we zijn op zoek naar herziene e-tailer groeicijfers in het verschiet van Forrester en andere industrie-analist groepen. Post-Thanksgiving 2011 dient als een wake up call voor warenhuizen en grote walk-in retailers dienen. Verandering is al aan de gang.

Zoals ik al zei in mijn opening argument, al meer dan een eeuw retailers hebben gehad om te veranderen met de tijd of verliezen hun klantenbestand. Of het was de grote strijd in de vroege en midden van de 20e eeuw tegen winkelketens of de kreten in de latere 20e eeuw tegen de zogenaamde Big Box winkels en WalMart, of het verzet tegen online muziekdistributie en Amazon-achtige e-commerce, er is altijd zo geweest verandering en pushback door hen bedreigd door verandering. Retail is hier voor altijd. Zo veel als ik respecteer Jason, in deze ene uitspraak, heeft hij het roken van de goede dingen.

Gewoon doen de microfoon cheque voor technische doeleinden.

Verdedigen bakstenen

Geplaatst door Lawrence Dignan

Transformeren of sterven

Jason Perlow

Gemeenschap!

Rock and Roll.

en klaar om te rommelen.

Jason Perlow

Het is niet een kwestie van “zal” retail Brick and Mortar sterven, maar “wanneer”. Voor bepaalde soorten bedrijven, zal sneller gebeuren dan anderen.

David Gewirtz

Als klikken winnen … fallout tijd

Geplaatst door Lawrence Dignan

Ja. Maar zoals alles, zal het meestal virtueel of uitbesteed zijn.

Jason Perlow

Door een andere naam …

David Gewirtz

De rol van mobile commerce

Geplaatst door Lawrence Dignan

Alleen de grootste en machtigste en meest efficiënte retailers – zoals Wal-Mart, Best Buy, Target en Costco -, zal het doden overleven. Zodat er in de toekomst misschien niet zo veel keuze voor vergelijking winkelen in Brick and Mortar, vooral als deze krachtige kettingen of bedrijven als Amazon, uiteindelijk het bezit van een groot deel van het elektronisch winkelen vastgoed zo goed, of belanden regelen van het kanaal voor kleinere distributeurs van speciale goederen.

Voor duurzame goederen met veel beoordelingen, die niet zijn zeer gespecialiseerde en zijn niet zo gevoelig voor de sensuele ervaring met het oog op een overtuigende buy te maken, wordt de klant gaan verhuizen naar online verkoop veel eerder vroeger dan later.

Dit alles hangt af van hoe snel de enabling technologies rijpen en hoeveel ze kosten. Technologie zeker beweegt zeer snel op dit gebied en het is moeilijk te voorspellen wanneer deze retail transformatie naar een grotendeels onlinegebaseerde model gaat gebeuren.

Voor de middenklasse zal het zeer waarschijnlijk gebeuren veel sneller dan voor de arbeiders, omdat ze makkelijker kunnen de enabling technology verkregen. Maar uiteindelijk zal iedereen de voorkeur aan online winkelen.

David Gewirtz

Er is geen twijfel dat verandering in de lucht. Verandering is altijd in de lucht. Dat betekent dat sommige detailhandelaren zal gaan van het bedrijfsleven, wat zal bloeien, en we zullen zelfs nieuwe spelers op de markt;. De e-commerce wereld is te tikken in de behoeften van consumenten, maar ook in gevaar is. Bijvoorbeeld, terwijl UPS en FedEx kunnen schouder een groot deel van de levering last, zo ook moet de belegerde US Postal Service. Terwijl de grote verkopers als Amazon stijgingen van de verzendkosten kan nemen, de meeste kleine e-commerce-leveranciers niet kunnen;. En daar zit hem de kneep. Zelfs in e-commerce, is er een shake-out. Gratis verzending programma’s zoals Amazon Prime effectief zijlijn vele kleinere verkopers, of stuur ze naar de ietwat onbetrouwbare armen van “vervuld door Amazon;. Er zijn goede en tijdloos redenen om te winkelen retail, uit de behoefte aan goederen vandaag, aan het verlangen te hanteren, zien en aanraken van een product, de wens om te bevestigen dat wat je koopt is wat er daadwerkelijk wordt voorgesteld als te koop, te valideren van de kwaliteit persoonlijk, het onvermogen om betrouwbaar te krijgen pakketten, aan de wens om niet door te brengen op de scheepvaart, de moeilijkheid in het overleven van de individuele verpakking verzendproces, om het groeiende probleem van slecht verpakte producten – en ga zo maar door;.. Jason is goed dat klikt zal groeien ik, persoonlijk, kopen veel meer online dan in persoon, maar ik ben. relatief welvarende, en wanneer ik wil niet in een winkel te gaan, mijn vrouw is bereid om met de drukte en lijnen;. ik moet waarschuwen dat de meest welvarende en zelfs matig welvarende mensen hebben geen reëel beeld van wat de armen in Amerika te maken hebben. Hoe meer we de integratie van e-commerce in ons dagelijks leven, hoe meer verlaten we de mensen achter.

Als China veel van haar vroegere arme burgers in de middenklasse kan duwen, dus kunnen wij ook. En als we dat doen, ook zij kunnen winkelen bij retailers zoals Walmart en Target, kopen bij Amazon en Apple, en breng pepperspray naar een Xbox verkoop;. Het is de cirkel van het leven en het is een mooi, mooi ding.

Lawrence Dignan

Dit debat was scheef in het voordeel van Jason Perlow’s. Ik ging in het debat sceptisch dat e-commerce zou troef fysieke retail, maar Perlow bijna me overtuigd. Jason is de winnaar handen zijn stevige argumenten neer gegeven voor zijn zijde.

David Gewirtz: Nee, e-commerce is niet het doden van brick-and-mortar. Changing business models are hurting some retailers, while others are thriving.

Dit is niet nieuw. For more than a century, retailers have had to change with the times or lose their customer base. Whether it was the big fight in the early and mid-20th century against chain stores (there was actual legislation), or the cries in the later 20th century against so-called Big Box stores and WalMart, or the backlash against online music distribution and Amazon-like e-commerce, there’s always been change and pushback by those threatened by change.

As long as there are pepper-sprayin’ mamas willing to dive head first into crowds of WalMart shoppers in order to score cheap XBox 360s, the full-contact, hands-on, brick-and-mortar shopping spirit will remain alive and well.

Canonical en Microsoft werken samen aan containers

Hebben we echt een recht om te worden vergeten?

dappere nieuwe strategie Satya Nadella’s: Kan Microsoft uit te voeren?

In IBM en Apple’s kielzog, heeft Android verloor haar enterprise kans?

Disruptive and already relevant

Jason Perlow

Integrated everywhere

David Gewirtz

Playing devil’s advocate

Geplaatst door Lawrence Dignan

Not toast, but I don’t see how they are the same.

Jason Perlow

Just not as relevant

David Gewirtz

Amazon vs. eBay

Geplaatst door Lawrence Dignan

Is there an echo in here? Amazon.

Jason Perlow

Amazon, without question

David Gewirtz

Try before buying

Geplaatst door Lawrence Dignan

Only with certain types of durable goods.

Jason Perlow

Depends on the return policy, along with shipping costs

David Gewirtz

2021

Geplaatst door Lawrence Dignan

Emerging technologies must mature to provide a superior experience

Jason Perlow

Not gonna happen. Echt niet. No how.

David Gewirtz

Bricks and clicks question

Geplaatst door Lawrence Dignan

Online may actually be an advantage for Verticals.

Jason Perlow

Specialized merchandise will go online to aggregate reach

David Gewirtz

IT systems key

Geplaatst door Lawrence Dignan

Security, Authentication and repeatable e-tailer solutions in the Cloud

Jason Perlow

Security and identity protection

David Gewirtz

Showroom as ghost town?

Geplaatst door Lawrence Dignan

Survival of the Fittest

Jason Perlow

That depends on the business model

David Gewirtz

Retail haves and have nots

Geplaatst door Lawrence Dignan

The big players that dominate today will dominate tomorrow.

Jason Perlow

One company has this wired

David Gewirtz

Internet sales taxes

Geplaatst door Lawrence Dignan

Sales Taxes, no. Loyalty/Incentives and Free Shipping, yes.

Jason Perlow

Not a significant factor

David Gewirtz

How do you expect consumer behavior to evolve over the next decade?

Geplaatst door Lawrence Dignan

Digital Convergence as the focal point for retail activity

Jason Perlow

We’ll see a growing divide

David Gewirtz

Convince me

Geplaatst door Lawrence Dignan

6 Billion Dollar Cyber Week, Larry.

Jason Perlow

Retail is here forever

David Gewirtz

Testing 1, 2, 3

Geplaatst door Lawrence Dignan

Klaar

Jason Perlow

Check: Standing by…

David Gewirtz