Hoe lang duurt het voordat we zien gratis Android of Chrome OS tablets?

De manier waarop hardware wordt verkocht is enorm veranderd in de afgelopen tien jaar, met bedrijven als Google en Amazon nu bereid af te zien van het maken van een winst op de verkoop van een apparaat en kiezen in plaats daarvan deel uitmaken van de verloren inkomsten uit reclame, diensten en app verkoop. Maar hoe lang duurt het voordat een onderneming gaat nog een stap verder en maakt de hardware gratis?

; Seven ‘Ik wou dat ik kocht dat jaar geleden!’ tech accessoires

Denk dat dit niet mogelijk is? Denk opnieuw.

Het is een model dat heeft gewerkt voor smartphones voor de jaren, met de vervoerders de verspreiding van de kosten over de looptijd van het contract. Zeker, de consument betaalt de prijs uiteindelijk, maar er is geen vooruitbetaling en geen duidelijk onderscheid tussen de betaalde voor de vervoerder contract en de betaalde voor het apparaat vergoeding vergoeding.

Hetzelfde zou gelden hier. De tablet zou niet echt vrij zijn, maar de kosten zouden worden hersteld gedurende de levensduur van het apparaat.

Laten we ook niet vergeten dat de hardware is goedkoper dan ooit, en met tablets, zoals de 7-inch Kindle Fire HD nu omlaag tot onder de $ 120 is het nu haalbaar is voor een bedrijf als Amazon om dit geld terug te vorderen over een paar jaar uit de verkoop van digitale en fysieke goederen.

Gratis lijkt misschien riskant – en het is als het bedrijf niet aan zijn alternatieve inkomstenstroom eenden in een rij heeft – maar er zijn ook enorme positieve kanten.

Het bouwen van een fatsoenlijke sub- $ 100 tablet mogelijk is vandaag de dag, en het terugwinnen van de kosten van dit over een paar jaar – vooral als het wordt gekoppeld aan iets zoals Amazon Prime – is ruim binnen het rijk van de mogelijkheid. Ook als het apparaat werd vastgebonden aan een lidmaatschap regeling als Prime, dan is de levensduur van het apparaat kan worden beter gecontroleerd.

Dit zou ook de weg vrij voor extra inkomsten in de vorm van vroege upgrade vergoedingen en garanties effenen.

Ik heb gezegd Amazon Prime in dit stuk een paar keer, en dat is want uiteindelijk denk ik dat het Amazon dat het best in staat om dit te doen te geven zijn massieve hardware, software en diensten ecosysteem.

Terwijl een apparaat als dit niet zou kunnen worden aangepast aan de wil van ons die de envelop van wat gadgets kan doen duwen – een apparaat als dit gaat om beperkingen in het wordt gebouwd met betrekking tot wat het is en niet in staat zijn – er zijn delen van de mensen zijn die zouden kunnen profiteren van deze, en zou meer te doen – en nog belangrijker, meer uitgeven – als zij een apparaat als dit hadden in hun handen.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Het is een plaats van de wil van Microsoft en Apple kan niet in omdat geen bedrijf wordt ingesteld voor een dergelijke omzet verschuiving;. Het is een grote open ruimte. Afgezien van de smartphone arena, niemand dit te doen;. Het is nieuw, en de eerste in de ruimte heeft een kans om uit te vinden, definiëren, en maken het hun eigen, terwijl tegelijkertijd de concurrentie op de achterste voet puttng;. Het zou worden gebonden in een lidmaatschap regeling, zoals Amazon Prime, misschien als een extraatje voor hogere ‘platina’ tiers;. het zou een apparaat enorm potentieel om te infiltreren de markt. Er zijn veel handen die er zijn die geen tabletten in hen hebben;. Het zou massaal schudden van de markt, niet alleen aan de lage kant, maar over de hele linie. Hoewel ik denk niet dat het de exsting begroting markt zou doden, maar het zou zeker herdefiniëren van de markt de ruimte;. Tie in om domotica en internet van de dingen, het openstellen van nog een andere potentiële bron van inkomsten.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Wat zou je willen een $ 300 iWatch te doen;? Apple kon verkopen 30-60000000 iWatches over het eerste jaar; Waarom Windows Phone is nauwelijks het maken van een deuk in de markt; Seven ‘Ik wou dat ik kocht dat jaar geleden!’ tech accessoires; Is Microsoft bereidt zich voor om meer met het merk Xbox doen; Wat de iPhone 6 moet van te voren het spel te blijven; De PC is niet dood, en OEM’s moeten klaar zijn voor de komende upgrade superstorm te krijgen; Wees niet een domoor: Run antivirus op je Mac, Q & a: Overstappen van Windows naar Mac; Waarom Windows 8 is het gebruik van het aandeel is zo laag, en waarom het is echt niet zo slecht, Top Android-tablets (juli 2014 editie); Top Android-smartphones (juli 2014 editie ); Het probleem voor Android: Gebruikers hoeven geen geld wilt uitgeven

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Mobility, $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7