HP debuteert Digital Sketch en Pocket Whiteboard voor leraren

Hewlett-Packard heeft een paar nieuwe educatieve leien onthuld, maar ze zijn zeker niet zoals andere tablets op de markt op dit moment.

Bedoeld om zijn klas gereedschappen voor leerkrachten die werken met leerlingen in de kleuterschool tot aan het einde van de middelbare school, is de HP Digital Learning Suite bestaat uit verschillende hardware- en softwareoplossingen.

De twee hoogtepunten zijn de Digital Sketch (hierboven afgebeeld) en de Pocket Whiteboard (foto rechts).

De Digital Sketch is licht van gewicht, compact en draadloos tablet die wordt aangesloten op de computer van de docent om de controle over het lesplan toe tijdens een wandeling rond de klas, werken hand-in-hand met HP Scrapbook software.

De Pocket Whiteboard maakt de dingen een beetje meer gemeenschappelijk voor de hele klas als het enig oppervlak kan veranderen in maximaal 10 voet van interactief leren ruimte, waardoor studenten te slepen en de inhoud, het opzetten van gezamenlijke vergadering boards (misschien nuttig zijn voor groepen studenten en clubs ), en meer.

Prijzen variëren van het bestelde volume en andere factoren. De Pocket Whiteboard zal eerst debuut deze maand, en de digitale Sketch zal klaar voor verzending maart zijn.

Electronista]

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

HPE in gesprek te verkopen zijn software portfolio

HPE updates Vertica, verhoogt de machine learning functies in Haven OnDemand

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal, Enterprise Software, HPE in gesprek te verkopen zijn software portfolio, Enterprise Software; HPE-updates Vertica, verhoogt de machine learning functies in Haven OnDemand