iPhone 7 lek suggereert grote opslag upgrade komst

Laten we eerlijk zijn, 16 gigabytes aan opslagruimte gewoon niet genoeg tegenwoordig, en als dit de huidige gerucht klopt, is Apple eindelijk gaat naar de tweede grootste ergernis geconfronteerd met iPhone-gebruikers (de eerste ergernis is levensduur van de batterij) aan te pakken.

Het nieuwste gerucht te lekken is dat niet alleen heeft Apple besloten om de 16GB versie van de iPhone de ijskast, maar dat de optie 64GB ook is verdwenen. Dit betekent dat de opslag line-up ziet er als volgt uit

De reden waarom Apple bleef iPhones te verkopen met 16 gigabyte aan opslagruimte voor zo lang is goed ingeburgerd – kitting uit het basismodel met slechts 16GB geeft eigenaren een enorme stimulans om de duurdere model te kopen – maar het is waarschijnlijk dat toekomstige versies van iOS zal ontgroeien 16 gigabytes aan opslagruimte, zodat Apple bereidt de basis voor dit.

een 256GB-optie toe te voegen voor de hogere-end model is ook logisch gezien het feit dat Apple nu al is het kopen van een hoge capaciteit flash voor de iPad Pro.

Wat ooit uw gedachten over de geruchten verwijdering van de hoofdtelefoonaansluiting, meer opslagruimte is waarschijnlijk worden verwelkomd door een groot aantal, en kon heel goed de katalysator die Apple nodig heeft om de verkoop te stimuleren.

Er is ook een gerucht dat een nieuwe afwerking komt naar de iPhone 7, en dat Space Black zal toetreden Space Grey, Silver, Gold en Rose Gold eindigt. Dit zal de eerste zwarte iPhone die Apple sinds de iPhone 5S heeft gemaakt zijn.

Dit maakt zekere zin gezien het feit dat de Apple Watch momenteel wordt aangeboden in het zwart.

32GB, 128GB, 256GB

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

Apple’s ‘next big thing’ zou hier al zijn, Wat zit er in een $ 4 smartphone;? Hier is hoeveel het kost om een ​​smartphone te betalen voor een jaar, moet u de stekker uit uw smartphone lader wanneer het niet in gebruik;? Ja, u kunt bouwen van uw eigen smartphone

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, de iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop