Jolla opent online verkoop van smartphones in Europa

Jolla heeft een ‘nieuwe lichting’ van zijn gelijknamige smartphones aangekondigd, zullen online beschikbaar zijn vanaf vandaag.

De apparaten, aangedreven door de bèta van Sailfish besturingssysteem Jolla’s, kost € 399 en moeten aankomen binnen twee tot vier weken na de datum waarop een bestelling wordt geplaatst, die een aflevering januari op zijn vroegst zou moeten betekenen.

Er waren vreest dat klanten die de Jolla apparaat tijdens het bedrijf opdracht had gegeven; pre-order campagnes; eerder dit jaar ook niet hun smartphone ontvangen door Kerstmis, maar dat lijkt niet meer het geval te zijn.

Na twee jaar wachten, MeeGo-smartphone van de ex-Nokians ‘is eindelijk hier. Is het iets goeds?

“Na het oplossen van een aantal technische logistieke vraagstukken alle zendingen voor pre-order klanten in de EU zal worden verzonden door Kerstmis,” zei Jolla CEO Tomi Pienimäki in een verklaring.

Jolla heeft gezegd dat de 4,5-inch display LTE-compatibele toestellen zal werken op de 4G-netwerken van operators in zes continenten, maar het moet nog een lijst van welke bands het ondersteunt. de website heeft gevraagd voor meer informatie en het verhaal bijgewerkt wanneer het één ontvangt.

Jolla’s mid-range telefoon wordt geleverd met een dual-core processor, 16 GB aan opslag aan boord, SD-kaartslot en acht-megapixel naar achteren gerichte camera. Het apparaat wordt geleverd met basis-apps, terwijl de eigenaren van derden Android-apps van Yandex’s app store of een handvol inheemse Sailfish apps kunt installeren.

Het bedrijf heeft ook opende vandaag haar nieuwe website together.jolla.com voor gebruikers om te delen welke functies ze willen zien in het apparaat.

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Mobility, $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeistof schade

“We hebben veel waardevolle feedback ontvangen, bijvoorbeeld met betrekking tot energiebeheer en de meest gewilde functies, en we zijn snel te reageren. We hebben al twee updates voor de OS vrijgegeven en verwachten om de mogelijkheden met frequente via de ether updates snel te verbeteren , “zei Pienimäki.

Jolla is niet gebleken hoeveel apparaten het tot nu toe heeft verkocht, alleen te verwijzen naar “duizenden” die werden vooraf besteld in Finland.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade