Juniper CEO treedt af na board beoordeling in gedrag; veteraan Rami Rahim stappen in

Rami Rahim is de nieuwe chief executive van Juniper Networks.

Rahim, een 17-jarige veteraan van het bedrijf en een van de eerste werknemers toen het bedrijf begon, vervangt Shaygan Kheradpir onmiddellijk van kracht.

De nieuwe chief executive is ook benoemd tot lid van de raad van bestuur.

In een korte vermelding als onderdeel van een bredere verklaring op maandag, de voormalige chief Shaygan Kheradpir afgetreden naar aanleiding van een onderzoek door de raad van bestuur in zijn gedrag. Hoewel weinig details gegeven werd over zijn “gedrag in verband met een bepaalde overleg met de klant.”

De naam van de klant is niet bekendgemaakt.

De verklaring zei Kheradpir en de raad van bestuur hadden “verschillende perspectieven” over de kwestie. Zoals Kheradpir was uiteindelijk verantwoording af aan de raad van bestuur, stapte hij naar beneden – maar, hoeveel van dat was zijn eigen beslissing blijft onbekend.

Zoals voor Rahim, heeft hij nu een grote taak voor hem. Hij moet de troepen na ontslag Kheradpir’s verzamelen, en ook het bedrijf draaiende te houden te midden van een aantal ongemakkelijk financials.

Met ingang van het fiscale derde kwartaal de winst, ging het er niet zo heet.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

De Sunnyvale, Californië gevestigde bedrijf gemiste inkomsten en inkomsten, en verlaagde zijn vooruitzichten voor het fiscale vierde kwartaal.

In reactie op de verhuizing, de toenmalige chief Kheradpir geduwd vooruit met een $ 100 miljoen aan kosten reductie initiatief, dat ook de mogelijkheid om banenverlies inbegrepen.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Waar Rahim gaat van hier is iedereen een raadsel, maar zijn prioriteit zal eerst en vooral het krijgen van het bedrijf dat hij hielp op te bouwen van de grond af weer op de been zijn.

Juniper ($ JNPR) sloot 1,8 procent op de New York Stock Exchange. In de after-hours trading, aandelen blijven dalen met 1,5 procent op het moment van publicatie.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen