NextGenCIO: een nieuwe finishing school voor IT-leiders

Met ingang van 29 januari 2013, de NextGenCIO initiatief zal intake 50 IT-professionals voor een intensieve, vijf weken online korte cursus gericht op het leiderschap mogelijkheden die IT-professionals moeten mengen met hun core-technologie kennis een bijdrage leveren aan het succes van hun organisaties .

Na afronding van deze cursus zullen vijf deelnemers worden geselecteerd voor een drie maanden durende mentoring masterclass van toonaangevende CIO’s ongeëvenaarde eerste hand ervaring van de praktische toepassing van IT voor zakelijk succes te krijgen.

Het programma zal de deelnemers te voorzien van essentiële competenties voor loopbaanontwikkeling, en uiteindelijk is bedoeld om een ​​verschil in de totale bijdrage van IT om de productiviteit in Australië te maken.

“Het programma zal de deelnemers een uitzonderlijke kans om te profiteren van een geconcentreerde ontwikkelingsprogramma dat hun kennis versnelt in een korte periode,” zei associate professor Mark Frost, hoofd van de school van het management en marketing bij Charles Sturt University (CSU).

Het zal de ervaring van het balanceren van permanente educatie aan de eisen van drukke banen mogelijk te maken. Voor sommigen kan dit leiden tot een herevaluatie van hun vaardigheden, en een verlangen om verder te gaan met het voortgezet onderwijs door middel van extra leren, zoals een MBA. Mijn team en ik bij CSU zijn verheugd om een ​​leren gelegenheid om 50 Australiërs die anders misschien niet die kans hebben gehad te bieden.

Het programma staat open voor alle huidige IT-professional willen aanzienlijk verbeteren van hun leidinggevende capaciteiten.

Deelnemers moeten IT-professionals met circa vijf jaar ervaring, die een vastberadenheid om de voortgang en kan volledig inzetten voor 2 tot 3 uur per week aan de cursus van 28 januari tot 28 februari 2013, en de daaropvolgende mentoring, indien geselecteerd zijn.

Meer informatie over hoe je jezelf of een van je teamleden te nomineren kan worden gevonden op de NextGenCIO terrein.

In de komende weken zal de website verder in detail over de leerling-selectieproces, en het curriculum, docenten en mentoren toe te voegen.

7 gewoonten van effectieve IT-dienstverleners

Een twee-woord strategie voor digitale ambities CIO’s ‘: carpe diem

Digitale inzichten zijn de nieuwe munteenheid van het bedrijfsleven

Survey: IT-ontwikkeling, operationele teams echt leveren wanneer samen te werken

IT-prioriteiten, 7 gewoonten van effectieve IT-dienstverleners, IT-prioriteiten, Een twee-woord strategie voor digitale ambities CIO’s ‘: carpe diem, Big Data Analytics, Digital inzichten zijn de nieuwe munteenheid van het bedrijfsleven, Developer, Survey: IT-ontwikkeling, operationele teams echt leveren wanneer samen te werken