Palm geeft Aziatische bedrijven een handje

Het eerste programma, genaamd de Enterprise Alliance Program (EAP), ziet Palm samen met 16 partners in Azië-Pacific, met inbegrip van één regionaal en vier Singapore gevestigde bedrijven. Het initiatief richt zich op het ontwikkelen van computing-oplossingen op basis van het Palm OS platform voor diverse ondernemingen.

De regionale partner voor het programma is PwC Consulting, die zal helpen ondernemingen in de regio Azië-Pacific te integreren mobiele mogelijkheden, zoals het op afstand toegang tot zakelijke e-mail, in hun bestaande infrastructuur.

De andere vier partners in Singapore zijn IBM, KPMG Consulting, National Computer Systems en Singapore Computer Systems. Net als PwC Consulting, zullen deze bedrijven ontwikkelen oplossingen en diensten aanbieden die het mogelijk maken bedrijven om mobiele en draadloze oplossingen op gebieden te gebruiken, zoals het verstrekken van een snelle toegang tot informatie en magazijnvoorraad.

Palm zal ondersteuning bieden, met inbegrip van opleiding, ontwikkeling van de markt, en gezamenlijke marketing initiatieven om EAP partners te helpen bij het ontwikkelen van oplossingen voor ondernemingen. Er werd echter geen dollar waarde gehecht aan het initiatief.

Met EAP, zullen bedrijven in Singapore toegang tot technologie en expertise om snel en hebben de kosten-effectief in te zetten Palm-powered handhelds in hun bedrijven.

Bedrijven in Singapore zal worden in een positie om een ​​end-to-end oplossing die voldoet aan hun unieke behoeften te geven “, zegt Craig Will, Palm Inc vice-president voor Azië-Pacific bij de lancering.

Het tweede initiatief aangekondigd is de Palm Enterprise Hardware Dienst Program. Dit programma heeft tot doel Singapore bedrijven gemoedsrust bij het gebruik van Palm handhelds.

Wanneer een bedrijf sluit zich aan bij het programma, kan het gebruik maken van de verschillende functies, waaronder uitgebreide hardware vervanging, vervanging van niet-garantie items zoals beschadigde schermen en kozijnen, en onmiddellijke on-site vervanging van handhelds wanneer dat nodig is te nemen. Een web-based tracking service orde en reparatie van de status van zijn ook beschikbaar via de Palm Web Tracker.

Palm’s doel is om bedrijven te helpen bij het onderhoud en de ondersteuning van Palm handhelds in hun organisatie “, aldus Will. Hij voegde eraan toe dat het gemak van on-site vervanging bedrijven in staat stellen om effectief in te zetten Palm handhelds in hun bedrijven.

Om aan de behoeften van de verschillende zakelijke gebruikers te voldoen, verschillende service pakketten zijn beschikbaar en bedrijven kunnen een pakket dat past bij hun behoeften. Het programma is verkrijgbaar via enterprise resellers en system integrators, met inbegrip van de ondernemingen die partners in Palm’s Enterprise Alliance Program zijn.

Alle verleden en het heden Palm handhelds komen in aanmerking voor opname in het programma.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal, Enterprise Software, HPE in gesprek te verkopen zijn software portfolio, Enterprise Software; HPE-updates Vertica, verhoogt de machine learning functies in Haven OnDemand

HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

HPE in gesprek te verkopen zijn software portfolio

HPE updates Vertica, verhoogt de machine learning functies in Haven OnDemand