Rechter OKs nieuwe HP onderzoek Hurd

Een federale rechter oordeelde dat vandaag Hewlett Packard kunnen doorgaan met een ander onderzoek naar de omstandigheden die hebben geleid tot het aftreden van de voormalige CEO Mark Hurd, ontslag van Hurd eisen op het eerste gerelateerde documenten die het bedrijf heeft geweigerd om te delen te zien.

Als onderdeel van de uitspraak van de rechter stopgezet, voor 45 dagen, de aandeelhouder rechtszaak die hebben geleid tot dit nieuwe onderzoek, volgens een Bloomberg rapport.

Het pak beweert dat de raad weggegooid geld door het toekennen van Hurd een “schromelijk overdreven” ontslagvergoeding pakket. Hurd ontslag genomen uit zijn functie bij HP in augustus 2010 in wat leek op een seksuele intimidatie schandaal, maar werd afgebouwd nadat het geleerd werd dat Hurd intimidatie beleid van de onderneming niet in strijd maar draaien in een aantal twijfelachtige onkostennota’s.

Vorige week kondigde HP een raad shakeup waarin zij vervangen door vier bestuurders en voegde een vijfde, een beweging die het bedrijf zei dat zou de samenstelling van de raad van bestuur te diversifiëren en te brengen in een aantal deskundigheid.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

HPE in gesprek te verkopen zijn software portfolio

HPE updates Vertica, verhoogt de machine learning functies in Haven OnDemand

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal, Enterprise Software, HPE in gesprek te verkopen zijn software portfolio, Enterprise Software; HPE-updates Vertica, verhoogt de machine learning functies in Haven OnDemand