Het is Lenovo aan de beurt: 2500 banen te gaan

Lenovo heeft aangekondigd een “herschikking plan” dat zal, zie het bedrijf werpen rond 2.500 medewerkers, of 11 procent van zijn wereldwijde personeelsbestand.

De groep geconfronteerd met een “materiaal” het verlies voor de drie maanden eindigend op; 31 december 2008, volgens een aankondiging op de Hong Kong, Stock Exchange, die de raad van bestuur zette op de financiële crisis, waardoor er een verminderde vraag naar personal computers en aanverwante; producten.

De vermindering van de werknemers werd ingesteld op het management en omvatten, leidinggevende functies, volgens het bedrijf. Executive, compensatie voor de achterblijvers zullen ook worden verminderd met verdienste, te betalen en op lange termijn prikkels alsmede eventuele prestatietoeslag voor; het komende jaar het nemen van een cut.

Een ander effect van het plan is dat de China en, Asia-Pacific organisaties zullen worden geconsolideerd in een nieuwe business; unit genaamd Asia-Pacific en Rusland.

Het bedrijf hoopte om een ​​besparing van $ 300 miljoen voor het zien; boekjaar eindigend op 31 maart 2010 als gevolg van haar strategie.

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen