HP verzint gecombineerde printer, PC-eenheid: Is het zinvol?

HP’s steeds meer commodity business units — pc’s en printers — zal naar verluidt worden gecombineerd in een ingrijpende reorganisatie.

Volgens AllThingsD, zal HP de Personal Systems Group en printing unit te combineren. Vyomesh Joshi, hoofd van de drukkerij, zal het bedrijf verlaten. Joshi heeft herhaaldelijk een CEO kandidaat geweest als HP verwisseld leiders zoals NFL-teams uit veranderen voetbaltrainers. Todd Bradley, hoofd van de persoonlijke systemen eenheid, zal de nieuwe unit te leiden.

De grotere vraag: Zou dit reorg zinvol?

Vanuit financieel oogpunt zou een gecombineerde eenheid een paar problemen op te lossen. Overwegen

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

De winstmarge afbeelding voor de gecombineerde eenheid zou verbeteren. Printers zijn een cash cow, maar tegenover tragere groei. Een gecombineerde eenheid zou geen problemen met de pc-business te verbergen moet struikelen volgende;. Pc’s en printers kunnen worden samengevoegd tot een trage groei mature eenheid die gemakkelijker te scheiden zou zijn. , printers en pc’s gaan samen en een gecombineerde eenheid in staat zijn om bundels om IT kopers te verleiden te creĆ«ren. Een gecombineerde eenheid kan ook in staat zijn om meer innovatie te stimuleren tussen de twee apparaten gaan vooruit.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september