Huawei biedt HD videoconferencing naar India MKB

Huawei India heeft gelanceerd wat het wervend om ‘s werelds eerste all-in-one HD videoconferencing systeem, TE30 zijn. De handset maker kondigde ook een partnership met Digilife Distributie en Marketing Services, een volle dochteronderneming van HCL Infosystems, de TE30 heel India te verdelen.

Sonia Ahluwalia, het bedrijf het hoofd van de Regio Zuid voor enterprise business in India, zei: “Huawei’s unified communications-oplossingen bieden naadloze samenwerking ervaring in regio’s en ruimte, en helpen om uniforme en effici├źnte teams bouwen TE30 is een getuigenis van de belofte van het zijn van een Huawei. perfecte partner voor de groeiende business. ”

De TE30 beschikt over een geïntegreerd ontwerp met de camera, microfoon en codec waardoor de noodzaak voor gecompliceerde kabels. Bovendien kan de microfoon array en controle pad aan te sluiten op het eindpunt via Wi-Fi.

Een andere speler op de markt, Avaya, onlangs ook, haar Video Collaboration oplossing voor IP Office, als een eenvoudige, betaalbare en uitgebreide desktop, mobiele en HD-kamer-systeem video collaboration tool op de markt gebracht, speciaal ontwikkeld voor het MKB.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Apple geeft iWork functies voor samenwerking

Microsoft rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Apple geeft iWork functies voor samenwerking, samenwerking, Microsoft om rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen; mobiliteit; Braziliaanse overheid zou verbieden Waze