Immigratie NZ trials ID biometrie facelift

Immigratie Nieuw-Zeeland is begonnen met proeven met biometrische technologie die gezichtsherkenning gebruikt om de identiteit van mensen die door Nieuw-Zeeland douane controleren.

(Paspoort en Visa afbeelding door Josh Stewart, CC2.0)

De trialled technologie van biometrische technologie bedrijf Daon neemt een foto van de persoon die het aanvragen van een visum, en vervolgens gebruikt dit om de identiteit van de aanvrager te controleren wanneer ze proberen om toegang tot het land te krijgen.

In de komende jaren [Immigration New Zealand] is van plan om biometrische gegevens te gebruiken om de identiteit van visumaanvragers en reizigers aan de grens te bevestigen “, zei Immigration New Zealand in een verklaring.” Elk aangenomen technologieën zullen aanzienlijke privacy waarborgen hebben, in overeenstemming met de nieuwe Zeeland privacywetgeving.

Het proces wordt op dit moment ingezet in de reguliere grenscontrole operaties en een besluit over de vraag of de technologie zal worden gebruikt door Immigration New Zealand wordt niet verwacht te worden voor ten minste 12 maanden, de afdeling gezegd.

De evaluatie is een korte-termijn proces dat niet wordt operationeel wordt ingezet “, aldus Immigration New Zealand.” Het is gescheiden van de Immigratie- Global Management System (IGMS) vervanging van de huidige Application Management System (AMS). IGMS, zodra deze is goedgekeurd, zullen toekomstige operationele identity management mogelijkheden bieden voor INZ.

Immigratie Nieuw-Zeeland zou niet onthullen de kosten van de evaluatie of het bedrag Daon zal worden betaald voor de proef, met vermelding van het commercieel gevoelige.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer