NBN Co haken 1000-Tassie woningen

Bijna 13.000 Tasmanian huishoudens en bedrijven zal worden aangesloten op de National Broadband Network (NBN) in een paar weken.

Nog vier locaties – Deloraine, Triabunna, Sorrell en Kingston Beach – zijn vandaag toegevoegd aan het netwerk, die 3900 terrein.

Dit draagt ​​bij aan de 4000 op reeds in Smithton, Scottsdale en halverwege zijn verbonden.

De toegang zal ook aan de installaties in George Town en St Helens worden geleverd binnen enkele weken, het aansluiten van een verdere 4900 Tasmanian woningen en bedrijven.

Samen betekent dit dat 12.800 woningen in het hele land in staat om verbinding te maken met de National Broadband Network zal zijn.

Tasmania Er wordt verwacht dat het NBN roll-out in 2015 te voltooien, de eerste staat om dit te doen.

NBN Co zei ook dat het is begonnen met de planning van de vaste-draadloze breedband leveren aan 32.000 Tasmanian terrein.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia