PayPal inkomende CEO bespreekt wat de toekomst voor mobiel, e-commerce

SAN FRANCISCO — PayPal wil meer dan alleen maar een knop of een transactie om een ​​aankoop online te maken.

Er is een ziekte in bakstenen en mortel retail, en we moeten begrijpen wat de oorzaak is.

De betalingen provider is het opbouwen van een volledig pakket aan diensten voor zowel consumenten en handelaren, het aanbieden van een “besturingssysteem voor digitale handel”, aldus PayPal president en CEO “aangewezen” Dan Schulman.

“We zijn in de markt komen op een moment dat de financiële sector gaat door een aantal fundamentele verschuivingen,” merkte Schulman tijdens een media-evenement, thema-Commerce: Rewired, op donderdag.

Het voorspellen we dezelfde hoeveelheid verandering te zien in de komende drie tot vijf jaar als de vorige twee decennia, Schulman stelde dit percentage wordt aangedreven door twee belangrijke factoren: de massale adoptie van mobiele en de vage lijnen tussen online en offline handel.

PayPal zag meer dan een miljard transacties in het eerste kwartaal van 2015 – een op de drie van die afkomstig is van een mobiel apparaat.

Als gevolg hiervan, Schulman voortgezet, is e-commerce wordt vervangen door mobiele en vervolgens in-app ervaringen en dan “in-store ‘, wat betekent dat het gebruik van mobiele apparaten en apps om verder langs het inkoopproces, terwijl in brick-and-mortar locaties.

Bill Ready, senior vice-president van de wereldwijde koopman en next-gen diensten bij PayPal, het erover eens, het toevoegen van de consumenten eisen om grote ervaringen zien op mobiele apparaten. Klaar schetste deze consument mind shift in de afgelopen jaren, vordert van een luxe functie luidde in de mainstream door middel van diensten zoals Uber en Airbnb.

We zijn het voeden van de hele kassa-ervaring, “merkte Ready.” Dat laat ons helpen om deze overstap naar mobiele handel te begeleiden.

Klaar verdedigde PayPal One Click, een functie waarmee klanten om uit te checken van de website van een handelaar met een enkele klik, als de grootste evolutie van deze beweging in meer dan een decennium.

PayPal verlengd One Touch steun van inheemse mobiele apps op het web vorige maand. PayPal is aangesloten de puntjes verder op donderdag, het koppelen van mobiele web en mobiele app sessies belooft een een klik kassa ervaring op een mobiel apparaat, zelfs als de PayPal-app niet op dat apparaat is geïnstalleerd.

Schulman grapte een van PayPal “geheime saus” is de mogelijkheid om te schalen, die nu dienst doet ongeveer 165 miljoen actieve klanten en tellen wereldwijd.

Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen; MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, E-Commerce; PayPal breidt samenwerking met MasterCard

Toch Schulman herhaaldelijk benadrukt PayPal is niet terug op zijn merknaam zitten, in plaats daarvan reageren op de consument en handelaar trends. Hij merkte op PayPal is de uitgaven de afgelopen jaren volledig vernieuwen van haar platform als de financiële en betalingen industrie een “fundamentele rewiring” als geld wordt gedigitaliseerd ondergaan. (Schulman verduidelijkt dat hij niet wezenloos met vermelding van contant geld is dood – “. Controles worden weg te gaan”, hoewel hij voorspelde)

“Het enige wat we concentreren op digitale en mobiele betalingen. We gaan dit niet voor iets anders te doen,” Schulman vatte.

EBay bevestigde plannen om spin-off zijn mobiele betalingen dochteronderneming in een apart beursgenoteerd bedrijf in september vorig jaar na maanden van speculatie – waarvan een groot deel kwam als een gevolg van een aantal zeer publieke kritiek van aandeelhouder en prominente financier Carl Icahn.

Te midden van de leiding shuffle op zowel eBay en PayPal, Schulman, de eerste groep president van de groei van ondernemingen bij American Express, werd gekoppeld aan CEO van PayPal geworden.

PayPal nog steeds volle kracht vooruit te gaan in de richting van onafhankelijkheid, de follow-up met de aankondiging van vorige week dat het voornemens is om de handel als een zelfstandig bedrijf op de Nasdaq Stock Exchange onder de oude ticker symbool, “PYPL.”

eBay handelt al onder de naam van het bedrijf op de Nasdaq. De scheiding wordt naar verwachting in te pakken in de tweede helft van 2015.

“Wij gaan dat IPO met een groot aantal sterke punten,” Schulman betoogde, wijzend naar ongeveer $ 8000000000 in inkomsten van vorig jaar alleen.

Eerder deze week, PayPal versterkt banden met persoonlijke en SMB financiële software maker Intuit door middel van een nieuwe synchronisatie app koppelen van meerdere betaling kanalen over mobiel, e-commerce en point of sale.

De app stelt gebruikers in staat om PayPal verkoop- en transactiegegevens te importeren automatisch in QuickBooks Online. QuickBooks organiseert ook integraties met andere betaling platforms, zoals Plein, op de top van Intuit’s eigen in-house verwerking van betalingen service.

Schulman herhaalde PayPal’s groeiende betrokkenheid meer agnostische verschillende besturingssystemen, apparaten en andere betalingen kanalen te zijn.

Er zijn te veel mensen in de wereld van vandaag die leven op de financiële marges en technologie kan ze in de mainstream te verplaatsen, “Schulman gesloten.” We moeten streven naar niets minder dan de democratisering van het beheer van geld.

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

PayPal breidt samenwerking met MasterCard