Pepcom om Als u borrels na onze evenementen te organiseren, zullen wij u te verbieden

Jon Pepper, Chris O’Malley (eigenaren) en de rest van de bemanning op Pepcom kunnen hun stinkende evenementen zoals Digital Experience nemen en, nou ja {vul de lege}. Niet alleen Pepcom gebeurtenissen verdienen te worden geboycot door journalisten, schrijvers en bloggers, ben ik suggereren dat exposanten zoals Nokia, Lenovo, Belkin, Palm, Skype, Kodak, HP, Nikon, Casio, Brookstone, Plantronics, Sandisk, Sharp GE, Toshiba, Kingston en de vele anderen die betalen goed geld om te exposeren op evenementen Pepcom’s denken hard over het soort gedrag dat ze onderschrijven. Pepcom heeft ten onrechte naar beneden komen op mij en mijn bedrijf (deze website Networks) als een ton steen voor iets eenvoudigs als het hosten van een post-event te verzamelen nadat een van hun evenementen te doen. Het zal een koude dag in de hel voordat ik ooit voor de Spelen gekomen om de verkopers en technologieën weer exposeren op ze te bedekken.

Ik weet het, deze zijn vrij krachtige woorden. Maar de gevolgen als deze zijn zeker geschikt voor de huichelaars bij Pepcom die hebben gedreigd om deze website en de website redacteuren van blacklist Pepcom geproduceerde gebeurtenissen als we een na-uren party of BlogHaus te organiseren in dezelfde stad op dezelfde dag als een van die evenementen.

Deze “beleid” komt van hetzelfde bedrijf dat geld verdient door parasitair vergrendeling-on voor grote evenementen zoals CES en CTIA. Zij doen dit door het plannen van hun eigen technologie tentoonstellingen in dezelfde steden tijdens dezelfde dag of week als de grotere evenementen. Deze uitsluitend op uitnodiging (voor de pers) tentoonstellingen zijn voorzien van leveranciers die, volgens bronnen, betalen tot $ 5.000 per tafel om te exposeren (Update:. Bronnen vertellen me de $ 5K nummer onjuist is en dat het $ 8K Hoe dan ook, ik was niet ‘t opladen niets.). Eerder dit jaar, een CES officiële openlijk klaagde bij me over hoe Pepcom was het kapen van zijn evenement en het wegnemen van zijn exposanten.

Blijkbaar wel, terwijl Pepcom heeft geen scrupules over het kapen van andere evenementen voor commercieel gewin, het is nu bereid om de enige uitnodigen status van de gebeurtenissen te gebruiken als hefboom om bedrijven als deze website Networks houden (de moedermaatschappij van de website) van het organiseren van een gratis na uren gebeurtenis die niet alleen niet-competitieve gebeurtenissen Pepcom’s, maar dat ik ontworpen om hun evenementen te vullen (met andere woorden, om ze beter te maken).

Case in point? Meerdere keren per jaar, Pepcom loopt gebeurtenissen in New York in het Metropolitan Pavilion. En na elk van deze gebeurtenissen, de journalisten in opkomst krijgen meestal samen voor een paar biertjes om te praten over wat ze zagen en wat er gaande is in de industrie. In feite, na één van de gebeurtenissen Pepcom vorig jaar, Pepcom ambtenaren bij ons op een Irish Pub in Manhattan. Het was een geweldige tijd. Maar één ding ontbrak in deze kroegen die we bij na de gebeurtenissen Pepcom’s zou te verzamelen: een WiFi-signaal. Hier waren wij, een stel journalisten en bloggers die net klaar was met het uitvoeren van zo veel als een dozijn interviews, elk met geen manier om te beginnen met het schrijven van die verhalen en publiceren ze online.

Met dat en de BlogHaus dat Podtech liep op de CES als mijn inspiraties, ik kwam met een oplossing. Dit jaar, in plaats van naar een nabijgelegen bar, zou ik proberen om deze website te krijgen naar een BlogHaus organiseren waarbij schrijvers niet alleen konden gaan en een WiFi-signaal naar de verhalen en blogs die ze opgehaald bij event Pepcom’s publiceren, maar we d ook gratis bier, wijn en eten. Oorspronkelijk was het de bedoeling om de exposanten en de Pepcom personeel ook uit te nodigen. Niet alleen zou dit te krijgen exposanten Pepcom’s (als schrijvers hun gesprekken met de exposanten kon blijven), het zou schrijvers een kans om meer vragen te stellen als, in de loop van hun schrijf-ups publiceren, realiseerden zich dat ze meer informatie nodig was te geven. Na een van mijn bazen afgetekend op het idee, belde ik de mensen van Pepcom met wat ik dacht was spannend nieuws.

Onmiddellijk echter Pepcom’s Chris O’Malley regende op de parade me te vertellen dat ik geen van de exposanten zouden kunnen uitnodigen. Zijn verklaring was dat de exposanten in het verleden hebben geklaagd met hem over uit te nodigen om na uren gebeurtenissen door journalisten. Dit is natuurlijk een absolute grap. Vendors springen door allerlei hoepels alleen maar om journalisten om hun evenementen te komen. Verschillende leveranciers Ik vertelde dit verhaal om ofwel lachten hardop of waren doodstil in ongeloof, altijd zeggen dat ze zouden er in een hartslag als ze om gratis evenement werden uitgenodigd om te hangen met journalisten (immers, ze zijn het betalen van $ 5.000 per tafel om te hangen met journalisten op evenementen Pepcom’s).

Maar, het is Pepcom’s event. Ze zijn vrij om de regels en dat is wat O’Malley maakte. Hij vertelde me dat ik kon geen leveranciers uit te nodigen. Maar hij zei dat hij zou het mogelijk maken als ik wilde andere journalisten uit te nodigen, dat is wat ik uiteindelijk doen. Hier is de blog post van dat Bloghaus zoals het was net begonnen in het W Hotel in Union Square, New York, net om de hoek van het Metropolitan Pavilion, waar Pepcom’s Digital Experience evenement net had ingepakt.

Het ging vrij goed. We hadden ongeveer 35 mensen opdagen. De gesprekken waren gezellig en leuk. Sommigen van ons (waaronder ikzelf) hamerde op onze toetsenborden om video en blogs te publiceren.

Voor slechts een 3 uur durende event (dat liep van 6-9 op een avond), Digital Experience vertegenwoordigde een belangrijke investering voor ons. Niet alleen heb ik naar beneden vliegen van Boston voor het evenement. Ik vloog in onze multimedia producer Matt Conner uit Boston en George Ou uit Californië alsmede (en ieder van ons overnachtte in Manhattan, die is niet een goedkope plek om te verblijven). Samen genereerden we een aanzienlijke hoeveelheid tekst, stilstaande beelden en video van de gebeurtenis (waarvan sommige tijdens de Bloghaus gepubliceerd). Bovendien, ik heb net ingediend koste rapport voor dat BlogHaus: een beetje minder dan $ 3000, dat ik ten laste van mijn Visa-kaart. Het was allemaal Gelukkig voor de mensen van Pepcom.

Dus stel je mijn verbazing toen, vorige week, kreeg ik de dank u van Pepcom’s Chris O’Malley. Hij vertelde me dat de journalisten die ik uitgenodigd voor gratis bier, wijn, eten, en WiFi namen aanstoot aan de uitnodiging (zoals ik ze gesleurd schoppend een schreeuwend naar het W Hotel). Zijn exacte woorden waren

We deden terug van minstens een paar media die genoteerd (of werden zelf uitgenodigd) en blijkbaar nam aanstoot aan de uitnodiging te horen – en laat het ons weten.

CES; Brandstofcellen gekomen van de leeftijd op de CES 2016; CXO; zakelijke, uitdaging tech leiders: Het vinden van innovatie die zaken; CES; Ed Bott’s Weekly Wrap: CES 2016, Cortana op Cyanogen, meer Windows 10 privacy kerfuffle, Amazon; CES 2016: Amazon Echo’s Alexa speelt een hoofdrol (en ze is zelfs daar niet)

Na een aantal heen en weer e-mails, O’Malley maakte het overduidelijk aan mij wat de gevolgen zouden zijn als ik een ander geval van welke aard dan ook gehouden voor of na hen (ongeacht wie ik uitgenodigd of hoe ik ging over hen uit te nodigen)

Ik ben niet bedreigend helemaal ….. degenen die denken dat ze kunnen blijven [onze regels] kunnen deelnemen als ze dat willen, die het gevoel dat ze niet kunnen houden ze niet kunnen bijwonen ….

Als we ons ervan bewust dat een individu of groep is het hosten van een gebeurtenis onmiddellijk voor of na de onze worden, zullen we niet toestaan ​​dat de persoon of de personen aan ons evenement bij te wonen …..

Als het een groep van -alleen stafleden samen te komen voor een groep blog of bier of wat dan ook, dat is geen van onze zorg. Als anderen (ongeacht hoe of wanneer) worden uitgenodigd, wordt onze zorg, en we moeten handelen dat.

Wat ik niet begrijp is hoe, wanneer “anderen” nodigde me uit om een ​​Ierse pub om de hoek en O’Malley zat daar te drinken hetzelfde bier als we waren, was hij niet te klagen op dat moment. Ach ja. Op dit punt, het maakt niet uit.

Hier zijn enkele afscheidswoorden voor de mensen van Pepcom: Ik was iets leuks te doen voor u en uw gemeenschap en dit is de dank die ik krijg. Dus, laten we laten het verleden rusten. Ik ben dit te publiceren op mijn eigen. Hou mijn collega’s bij de website en deze website uit deze. Dit is allemaal mijn toedoen. Ze hebben niets mee te maken. Ze zijn hard werkende mensen die komen om uw evenementen om uw klanten te dekken (hoewel ik denk dat zij en anderen me zouden lid moeten worden in het boycotten van uw evenementen). Om dit echt eenvoudig te maken, zul je me niet te zwarte lijst van uw evenementen. Ik zal toch niet komen. Het is niet de moeite waard mijn tijd of middelen deskundige als je gaat me te verbieden voor het organiseren van een niet-bedreigende versie van wat je op dit moment en zeer dreigend doen aan andere organisatoren van evenementen.

Brandstofcellen gekomen van de leeftijd op de CES 2016

Zakelijke, uitdaging tech leiders: Het vinden van innovatie die zaken

Ed Bott’s Weekly Wrap: CES 2016, Cortana op Cyanogen, meer Windows 10 privacy kerfuffle

CES 2016: Amazon Echo’s Alexa speelt een hoofdrol (en ze is zelfs daar niet)