Hoe Apple kan big business te maken met NFC op de iPhone 6

Near Field Communication (NFC) wordt meestal gebruikt voor mobiele betalingen door het brengen van de telefoon in de nabijheid (of tikken) de telefoon om speciale hardware geïntegreerd met betaalterminal van een leverancier. Het is al een paar jaar te beginnen met Google’s Android. Het is niet gemaakt een grote plons, dus het is enigszins verrassend dat de geruchten zeggen dat de volgende iPhone zal NFC te hebben.

Apple zou alleen NFC op de iPhone 6 als het een goed business plan voor de technologie zou kunnen maken. Dit zou zeker onder meer mobiele betalingen als gevonden op concurrerende telefoons met Android. Apple zou een klein percentage vergoeding per transactie te krijgen. Dit wordt ondersteund door geruchten dat, Apple in de onderhandelingen met grote financiële spelers is geweest, om de komende NFC-betalingen te ondersteunen.

Dit zou alleen waarschijnlijk niet krijgen van Apple om de duw in NFC te maken, als de technologie is nog niet in een grote weg door de consument aanvaard. Het had een paar jaar voorsprong, maar het is niet een bekende naam, noch technologie die intensief wordt gebruikt.

Wat zou een goede business case te maken voor Apple met NFC is om nauw te integreren met Passbook.

Wat zou een goede business case te maken voor Apple met NFC is om nauw te integreren met Passbook. Dit is de app en service in iOS die groepen op te slaan loyalty cards met coupons en andere retail-items om ze op een plaats voor de iPhone en iPad eigenaren te houden.

Passbook maakt gebruik van GPS om iDevice eigenaren melden wanneer ze in de buurt van een retailer die is vertegenwoordigd in Passbook. Dit kan een groot probleem met NFC op de iPhone zijn. Apple zou deals te maken met de grote retailers die promoties omvat door de combinatie van Passbook en Apple’s mobiele betalingen via NFC.

De iPhone-eigenaar kan zijn die in een grote retail mall en Passbook zou pop-up een melding op de telefoon als een winkel die de eigenaren patroneert is vlakbij. Dit kan mee een promotie die de retailer is het aanbieden van een gezonde korting op aankopen op dit moment met, en alleen, NFC mobiele betalingen van Apple.

Dit zou een zeer effectieve methode van promotie voor de detailhandelaar. Het zou ook goed voor Apple, als ze konden aangaan om een ​​percentage van deze verkoop naast de normale transactiekosten voor de betaling. Het bedrijf krijgt een snee in de verkoop en de andere op de betaling, en de retailer zal de waarde te zien in de promotie en gelukkig zijn om het te betalen.

Wees gerust dat als Apple komt in de NFC-ruimte, het acroniem en de volledige termijn zal nooit verschijnen voor iDevice eigenaars. Noch term resoneert met de consument vandaag de dag, en Apple zal ze niet gebruiken. Wees niet verbaasd als Apple NFC herontdekt onder een leuke naam als iPay of iTap.

Apple’s volgende generatie smartphone blijft een van de heetste en meest langverwachte producten van het jaar. Tussen de trage infuus van lekken en geruchten, hier is wat we denken te weten.

Het bedrijf zal de nieuwe iPay / iTap dienst als een nieuwe, eenvoudige functie van iOS en de nieuwe iPhone te promoten. Dit maakt het afstand nemen van de concurrentie, zoals Apple gewoonlijk doet. Het zal worden geworpen als fris en nieuw, en een kenmerk van de nieuwe iPhone. Het zal zeker worden aangeprezen als, super makkelijk voor de iPhone eigenaar.

Met NFC op de iPhone, moet Apple voordeel toe te voegen voorbij mobiele betalingen. Het zou lawaai ongeveer een kraan koppelen met Beats Audio hoofdtelefoon met behulp van iTap maken. Nooit meer in te gaan op de instellingen, tikt gewoon de iPhone aan op de headset. Dit kan ook een functie gebruikt met medische apparaten. Geen ingewikkelde verbinding stappen uit te voeren, maar een enkele tik.

Ik verwacht dat Apple zal ook profiteren van NFC te maken het gemakkelijk om dingen met andere iDevice eigenaars te delen. Dit is al gedaan met NFC op Android en Apple kan deze “nieuwe” easy functie voor iPhone-bezitters te promoten.

Apple lijkt te zijn klaar om NFC onder meer op de iPhone 6, en het moet goed te integreren met de iOS Passbook service. Het zal de mobiel betalen functie van NFC een leuke naam meer te geven in lijn met de iPhone en Apple aanbod.

Het zal fris en nieuw zijn volgens Apple, en gewoon een andere functie van de nieuwe telefoon. Als Apple benadert dit zoals geschetst hier, kan dit big business voor de mensen in Cupertino. Ook komen Apple in de retail-activiteiten buiten de normale ruimte.

Lees meer; Vijf manieren Apple’s iPhone 6, iWatch lanceringen kan haar business model te transformeren, Apple voor het streamen van iPhone 6 evenement: Hier is hoe om live te kijken, Big-faced iPhones, iWatch start de klok op Apple’s ‘amazing’ product spree | deskundige Apple live-blog en tonen dinsdag vanaf 08:45 PDT

Apple iPhone te streamen 6 evenement: Hier is hoe om live te kijken, deze website iPhone live-blog

Er wordt algemeen verwacht dat Apple een ingang in de draagbare markt zal aankondigen. Als dit gebeurt, verwachten dat NFC een grote rol in de nieuwe toestellen van dit type te spelen. In aanvulling op de genoemde e-commerce speelt, moet wearables van Apple ook interageren met de nieuwe iPhone en misschien iPads. NFC kan het mechanisme voor het koppelen van wearables aan andere iDevices zijn.

Verwacht niet-fans van Apple om vocale met het argument dat NFC op de iPhone is niets nieuws te krijgen. Zij zullen juist zijn, maar kansen zijn als het al eerder heeft gedaan, zal Apple de eerste om het rendabel voor alle partijen te maken. Het heeft de marketing inzicht en de receptieve publiek om het de volgende grote ding te maken.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar