Hoe toegang Tor, zelfs wanneer je land zegt dat je niet kunt

Censuur is niets nieuws, maar zoals veel regeringen en wetshandhavingsinstanties draai de strop, anti-surveillance oplossingen nodig hebben om creatief te zijn.

Het Tor Project, dat de anti-surveillance Tor-netwerk loopt, is een dergelijk wezen.

De non-profit loopt een netwerk ontworpen om de oorspronkelijke locatie van de gebruikers te verhullen door het verkeer en relais punten, en wordt vaak gebruikt door journalisten, activisten, en die een poging om de censuur te omzeilen.

Nima Fatemi, een onafhankelijk veiligheidsonderzoek en lid van het Tor Project, benadrukt in een recente blog post hoe gebruikers in landen zoals China, Saoedi-Arabië en Iran nog steeds probeert te krijgen tot het netwerk.

Zoals opgemerkt door Moederbord, overheden waaronder Saoedi-Arabië, Bahrein, Iran, Rusland en China proberen vaak het gebruik van Virtual Private Networks (VPN’s) te blokkeren in een poging om een ​​oogje houden op de online activiteiten van hun burgers te houden.

Echter, het blokkeren Tor is een ingewikkelder probleem door het gebruik van vrijwillige-RAN nodes en relais verkeer routeren en te vermommen oorspronkelijke IP-adressen.

Volgens Fatemi, de Tor Browser spoofs de UserAgent identiteit functie om gebruikers op elkaar lijken en spionage, evenals vingerafdruk-aanvallen te voorkomen. Echter, Tor is nog steeds een open netwerk waar iedereen een lijst met relais punten kunnen krijgen – en dus de overheid kan ze gewoon blokkeren.

Ze kunnen gewoon krijgen de lijst van Tor relais en blokkeren van hen, “merkte Fatemi.” Dit staven miljoenen mensen van toegang tot gratis informatie, vaak ook degenen die het meest nodig hebben. Wij bij Tor zorg over de vrijheid van toegang tot informatie en sterk gekant tegen censuur.

Daardoor heeft Tor ontwikkeld wat de organisatie genaamd Insteekbare Transport (PT). PT’s zijn een soort van ‘brug’ in het Tor netwerk dat “maken gecodeerde verkeer naar Tor uitzien als niet-interessant of garbage het verkeer”, aldus de ontwikkelaar.

Als gebruikers al willen uitproberen dit censuur dwarsbomen tool, ze hebben geluk – zoals PT’s die al in de Tor Browser zijn inbegrepen.

Tor heeft verstrekt een stap-voor-stap handleiding, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding

Als u extra bruggen nodig hebt, kunt u het project hier een e-mail of bezoek de BridgeDB website.

: Meer dan 100 verdachte, snooping Tor nodes ontdekt

Tor heeft de schijnwerpers onlangs hit na een schandaal waarbij een van de “kern” leden van het project development team wiegde de fundamenten van de organisatie. Jacob Appelbaum, een 33-jarige ontwikkelaar, teruggetreden uit zijn functie nadat hij beschuldigd van vermeende ongepast seksueel wangedrag.

Terwijl Appelbaum de claim als een heeft ontkend “berekend en gerichte aanval,” een onderzoek door een extern advocatenkantoor vond dat “veel mensen binnen en buiten het Tor Project incidenten worden vernederd, geïntimideerd, gepest hebben gemeld, en bang door Jacob, “aldus Tor directeur Shari Steele.

De kosten van ransomware aanvallen: 1000000000 $ dit jaar; Chrome etikettering HTTP-verbindingen als niet-beveiligde start; de Hyperledger Project groeit als gangbusters; Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond

Als gevolg van het schandaal, heeft de volledige Tor bord vervangen door nieuwe gezichten, waaronder beveiligingsexpert Bruce Schneier, uitvoerend directeur van de Electronic Frontier Foundation (EFF) Cindy Cohn, en Matt Blaze, een computer en informatiewetenschappen hoogleraar aan de Universiteit van Pennsylvania.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond