HP lanceert Helion Managed Services

HP introduceerde woensdag HP Helion Managed Services, een beheerde cloud storage bieden voor de onderneming.

HP positioneert Helion Managed Services als een alternatief voor het bezit en het beheer van opslag activa. De pc-fabrikant is ook trots maatwerk, hybride cloud vaardigheden en kostenbesparingen als bijkomende voordelen van de Helion beheerde-service aanpak.

De dienst omvat ook

Jim Fanella, VP van de werklast en cloud voor HP Enterprise Services, gaf toe dat HP een beheerde verbruik basismodel heeft aangeboden voor meer dan 14 jaar, maar zei dat de Helion iteratie geeft gebruikers meer controle over hun IT-middelen.

“Onze Helion aanbod is uniek ten opzichte van andere industriële diensten als gevolg van de vereenvoudiging van bestandsbeheer en de interface, de prestaties schaalbaarheid en de beschikbaarheid van de back-up diensten voor servers en persoonlijke apparaten,” zei Fanella.

HP is gericht zwaar op de distributie van haar Helion OpenStack-based public cloud service sinds; lancering van de Helion portefeuille, in mei. Net vorige week de pc-maker lanceerde de Helion Network, een inspanning die is gericht op onafhankelijke softwareverkopers, ontwikkelaars, integrators en resellers te combineren met cloud-diensten van het bedrijf.

Meer

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

HPE in gesprek te verkopen zijn software portfolio

HPE updates Vertica, verhoogt de machine learning functies in Haven OnDemand

Heeft Fire hebben vonk?

Hands-on eerste indrukken; Succes hangt af van de ontwikkelaars, bouwen van een apparaat voor het Prime; Will hardware, service plan prijsstelling te houden klanten weg; Amazon Fire grote hindernis:? De leercurve; Fire OS: Beter dan Android voor de massa, het is de telefoon je vroeg; Waarom Amazon danst in het donker; eerst kijken naar de brand (foto’s)

Block storage high-performance-eisen, opslag File gegevens die zijn opgeslagen en toegankelijk via Internet protocol; Object opslag voor de toepassing back-up en bestanden te wijzigen; Server back-up voor kopieën van de applicatie data en bestanden te herstellen op aanvraag

HP lanceert nieuwe services onderneming voor de Werkdag; HP werft partners voor Helion cloud distributie; Hewlett-Packard neemt overname belang in SimpliVity: Rapport; Hoe HP is van plan om workloads admins ‘cut met elastiek backup zwembad

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal, Enterprise Software, HPE in gesprek te verkopen zijn software portfolio, Enterprise Software; HPE-updates Vertica, verhoogt de machine learning functies in Haven OnDemand