HP onthult nieuwste groene beleid vooruitgang

Dag 3 van de high-tech duurzaam ondernemen en milieurapport zondvloed, naar aanleiding van de onthullingen door AMD en CA eerder deze week. Deze is een biggie: Hewlett-Packard. Zoals je zou verwachten, zijn er hopen van statistieken om na te denken. Hoewel, realistisch, HP is in deze groene IT en duurzaam ondernemen ding voor bepaalde tijd.

Hier zijn een paar van de echt positieve van het Global Citizenship Report 2010

De niet-zo-grote statistiek is dat HP’s emissies in verband met reizen werknemer waren weg naar boven: een 49 procent stijging in verband met vliegreizen alleen. Ik veronderstel dat men zou kunnen verwachten dat dit, omdat zakenreizen over de high-tech industrie pakte vorig jaar, toen de economie tekenen van herstel. SAP drukte ook zijn teen hier toen het wat op kwartaalbasis de uitstoot van kooldioxide nummers meldde vorige week.

Maar de openbaring is teleurstellend toch vooral vooral omdat Hewlett-Packard eigenlijk een lijn van telepresence-technologieën verkoopt. Hoe kan tech bedrijven verwachten dat andere bedrijven om hun technologieën te gebruiken om hun groene profiel te verbeteren, als ze niet altijd deze intern gebruikt. Om eerlijk te zijn, HP zegt dat het meer investeren in telepresence. De hik is ook illustratief voor hoeveel meer het onderwijs is nog steeds nodig op het basisniveau om mensen te ondersteunen van nieuw beleid en gedragingen die van invloed zijn op de corporate milieustrategie zou kunnen hebben krijgen.

 HP groene technologie berichten

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

HPE in gesprek te verkopen zijn software portfolio

HPE updates Vertica, verhoogt de machine learning functies in Haven OnDemand

In 2010, het bedrag van de uitstoot van kooldioxide, dat HP operaties te creëren werd verlaagd met 9 procent ten opzichte van het voorgaande jaar. Het doel van het bedrijf is om energie en de uitstoot van broeikasgassen door haar activiteiten met 20 procent tegen 2013, in vergelijking met de uitgangssituatie in 2005, het bedrijf kocht twee keer zoveel van hernieuwbare energie in 2010 net als in het voorgaande jaar. Het heeft bijgedragen tot de recycling van 2360000000 pond (sinds 1987) van elektronische producten en benodigdheden. Alleen al in het afgelopen jaar, de HP recyclingprogramma verzameld ongeveer 266 miljoen pond van producten, die 70 miljoen inktcartridges inclusief;. In de loop van het jaar, HP investeerde $ 11.000.000 in energie-efficiëntie projecten die naar verwachting een besparing van ongeveer 70 miljoen genereren kilowattuur uren per jaar.

HP wijst Colorado datacenter green-tech testen taken; HP of Cisco: Welke data center aanpak is duurzamer; HP:? Vertrouw ons met uw groene IT, duurzaamheidsstrategie

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal, Enterprise Software, HPE in gesprek te verkopen zijn software portfolio, Enterprise Software; HPE-updates Vertica, verhoogt de machine learning functies in Haven OnDemand