HPE lanceert geconvergeerde systemen voor het internet van de dingen implementaties

Hewlett Packard Enterprise lanceerde twee geconvergeerde systemen die data management en controle, reken- en opslagcapaciteit te combineren in een poging meer internet van de dingen workloads te krijgen.

Het internet van de dingen is het creëren van nieuwe ernstige veiligheidsrisico’s. We onderzoeken de mogelijkheden en de gevaren.

De systemen, gelanceerd op Discover conferentie HPE’s in Las Vegas, zijn ontworpen voor het koppelen van analytics met het vastleggen van gegevens uit meerdere eindpunten. HPE zei ook dat is het stimuleren van het internet van de dingen (ivd) security services en tools.

Net als een schare van tech leveranciers zoals Cisco, IBM en GE, is HPE richten op sectoren zoals olie en gas, productie en telecom. Bedrijven in deze verticals hebben de meeste sensoren in het veld en proberen om inzichten uit de afgeworpen hun data te vergaren. Tech verkopers zijn gericht op de ivd markt met een mix van cloud, hardware en software.

Een ander thema van HPE en anderen is om meer data waar de sensoren zijn ondergebracht vast te leggen. Die stap zou de verplaatsing van data weg te nemen die de cloud of datacenter.

HPE’s systemen zijn de Edgeline EL 1000 en Edgeline EL 4000. De systemen zijn verschillende gereedschappen geïntegreerd en zijn ontworpen om de extreme temperaturen, trillingen en schokken te overleven. Binnen in de systemen zijn data visualisatie en analytics software. HPE’s Vertica Analytics Platform is ingesloten op de systemen samen met Aruba’s VPN-client.

Afgezien van Aruba’s VPN instrumenten HPE is ook de integratie van haar Aruba ClearPass technologie om netwerkinfrastructuur en ivd punten te beheren.

HPE kondigde ook partnerships met GE Digital, National Instruments en PTC zijn ivd-systemen combineren met operationele technologie.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

speciale eigenschap

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen, Data Centers; Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren