Huawei en Telefonica de aanleg van 100Gbps-netwerk in Spanje

Huawei heeft aangekondigd dat het zal de bouw van een “intelligente metronet” staat snelheden tot 100Gbps in Spanje in combinatie met telecommunicatie carrier Telefonica, met het oog op lage latentie en hoge bandbreedte diensten mogelijk te maken.

Dienen als onderliggende vervoersnetwerk Telefonica, zal Optical Transport Network (OTN) oplossing van Huawei 100Gbps / 200Gbps bandbreedte, en ondersteunt toekomstige progressie naar 400Gbps, wat betekent dat het in staat om 4K-video en nieuwe Telefonica Data Center Interconnect ondersteunende diensten zullen zijn.

De meer geavanceerde optische netwerken platform, met gegeneraliseerde multiprotocol label switching (GMPLS), is bijna twee keer zo efficiënt in termen van dienstverlening en het beheer als de huidige netwerkoplossingen.

“We zijn blij om te werken met Telefónica de España de gezamenlijke bouw van intelligente metro-netwerk, dat is een belangrijke mijlpaal in onze wereldwijde metronetwerk wederopbouw,” president van Huawei Fixed Network Product Line Zha juni gezegd.

Dit project zal voldoen aan de toekomstige eisen voor 4K-video ontwikkeling en DC netwerk wederopbouw, en intelligent en efficiënt netwerk management. Huawei zal blijven onderzoeken en innoveren om klanten te voorzien van een duurzame, aanpasbare en efficiënte oplossingen.

Het resulterende netwerk eenvoudiger zijn en een basis voor toekomstige toepassingen volgens de twee bedrijven.

“De hoog-efficiënte en intelligente metro, verzorgd door Huawei hebben ultra-hoge bandbreedte met een lage latency, die perfect overeenkomen met Telefonica Spanje strategische doelstellingen”, zegt Javier Gutiérrez, directeur van Network Strategy and Development bij Telefonica Spanje.

De implementatie van onze metro netwerk met nieuwe Huawei-technologie, kunnen we sterk toenemen metronetwerk capaciteit en het verminderen van de service provisioning tijd om kwalitatief hoogwaardig netwerk ervaring voor klanten.

Huawei onthulde haar 100G PON technologie een jaar en een half geleden, met behulp van een hybride architectuur van zowel tijd divisie en wavelength division te ondersteunen 4x 25Gbps downstream en 4x 10Gbps upstream, waardoor 100Gbps toegang per poort aan de overkant van de bestaande optische distributienetwerken.

“Ultra-breedband is uitgegroeid tot een transformationele kracht, het voortbewegen van de koppeling van de wereld voorwaarts in onvoorstelbare manieren,” Jeff Wang, president van Huawei’s Access productlijn, zei in oktober 2014.

Een aangesloten wereld moet netwerkondersteuning. Huawei is het maken van continue innovaties in optische toegang tot en de doorbraak in de 100G-PON technologie helpt carriers te bouwen toekomstbestendig netwerken.

Huawei is ook het upgraden van Denemarken vaste breedband netwerk download snelheden te leveren tot 1 Gbps aan het eind van 2017 in het kader van een deal gesloten met Tele Danmark Communications, dat ziet het uitgegroeid tot het eerste land dat een breedbandnetwerk in zijn geheel te upgraden naar Giga Coax-technologie, met de upgrade te beginnen in juni 2016.

De nieuwe DOCSIS 3,1 Giga Coax-netwerk implementeert Orthogonal Frequency Division Multiplexing (OFDM), die voert gegevens op meerdere parallelle gegevensstromen transmissie met 50 procent in vergelijking met DOCSIS 3.0.

Bestaande coax-kabels kan worden opgewaardeerd naar DOCSIS 3.1 om de bandbreedte van bieden tot 10 Gbps omlaag en 2Gbps up.

In Australië, de Chinese technologie reus bereikt downloadsnelheden van 1.4Gbps in 4.5G studies met telco Optus door samenvoeging 5x 20MHz van Optus ‘netwerk frequentiebanden, gecombineerd met 4×4 Multiple-Input Multiple-Output (MIMO) en 256 Quadrature Amplitude Modulation (QAM ) technologieën

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Telco’s, Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Ook bereikte 1Gbps 4G mobiele snelheden in Singapore met M1 met behulp van 4×4 MIMO; Higher Order Modulation 256 QAM, tweecomponenten carrier (2CC) uplink carrier aggregatie en 3CC tri-band downlink carrier aggregatie.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice