Indiase rechter duwt voor video-conferencing in het huwelijk registratie

Indiase rechtbanken dringen aan op video-conferencing om legaal te mogen in het huwelijk registratie proces, zodat koppels dus kan doen zonder fysiek aanwezig te zijn.

Gebruikers van Outlook.com e-maildienst van Microsoft kunt nu bellen en ontvangen Skype-gesprekken direct vanaf hun inbox.

De wet moet zich aanpassen aan veranderende tijden, “Justice Manmohan uit de Delhi High Court zei, volgens IANS Het voegde de regel van de fysieke aanwezigheid werd omlijst toen de technologie was in wording;.. De rechtbank hoorde een pleidooi ingediend door Ravinder Chadha, die zocht goedkeuring voor zijn Canada gevestigde dochter en zoon-in-law om hun huwelijk registratie te verwerken via video-conferencing, in plaats van te hoeven fysiek aanwezig te zijn, merkte het rapport.

De rechter wees erop aan te passen aan de nieuwe technologieën maakte deel uit van het doel en de filosofie achter de Information Technology Act. “In deze omstandigheden is de passiviteit of onverschilligheid van de staat om deze ontwikkelingen te herkennen en te voorzien in een geschikt mechanisme ter vergemakkelijking van [wat er moet worden gedaan], dat wil zeggen, de registratie van het huwelijk van de echtgenoten, gescheiden door afstand, moet worden aangepakt”, zegt hij toegevoegd.

Volgens IANS, heeft de rechtbank regisseerde de registratie autoriteit van de Hindu Marriage Act de aanvraag voor de registratie van het huwelijk van de dochter en zoon-in-law Chadha’s door middel van hun volmacht houders te accepteren.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

3D-printen handen op: Houtwerk

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

? Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, 3D Printing; 3D printing handen op: Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent?

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent