Intel introduceert stilletjes een aantal nieuwe Sandy Bridge processors

Vooruitlopend op de grote lancering van de Ivy Bridge chips later dit jaar, heeft Intel naar buiten geduwd van een handvol nieuwe Sandy Bridge processors, waaronder een paar van de Core i5 CPU’s die geïntegreerde grafische ontbreken.

Terwijl de chip gigant hooi heeft gedaan over de verbeterde graphics die bij Sandy Bridge, niet alle consumenten liquideren met behulp van hen, een discrete videokaart maar liever. Voor hen, Intel nu de $ 195 3.2GHz Core i5-2450P en de $ 177 3.1GHz Core i5-2380P heeft gemaakt, met de “P” suffix aangeeft dat gebrek aan onboard graphics. Een derde Core i5 CPU, de 3.4GHz 2550K ( “K” voor unlocked multiplier), vervangt de i5-2500K en kost $ 225.

Het trio van Core i5s zijn quad-cores, maar Intel heeft ook aangekondigd nieuwe dual-core en single-core Celeron onderdelen ook. De dual-core 1,6 GHz Celeron B815 kost $ 86, terwijl de single-core 1,7 GHz Celeron B720 zal draaien $ 70. Er zijn ook een paar van de nieuwe ultra-low-voltage vermeldingen:. De dual-core 1,3 GHz Celeron 867 voor $ 134 en de single-core 1,4 GHz Celeron 797 voor $ 107; Anandtech wijst er één nadeel aan de “P” chips die missen geïntegreerde graphics: geen Quick Sync. Maar als dat is geen probleem voor je, en je hoeft niet de onboard graphics, heeft Intel nu op voorwaarde dat u met een paar nieuwe opties.

Intel klikt up Movidius om toekomstige computer vision te creëren, VR tech

Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s

Intel levert nieuwe 3D NAND SSD’s voor pc’s, data centers, Internet of Things

? Onder enterprise tech reuzen, pragmatische innovatie overneemt

Intel, Intel klikt up Movidius om toekomstige computer vision te creëren, VR technologie; Processors; Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s, opslag, Intel levert nieuwe 3D NAND SSD’s voor pc’s, data centers, internet van de dingen; Enterprise Software ;? Onder enterprise tech reuzen, pragmatische innovatie overneemt