Intel: Windows 8 tot en met laptops met touch screens rijden

De Metro-interface in Windows 8 is een uniek vertrekpunt voor Microsoft, en graanschuren een sterke reactie van degenen die het proberen. De interface bestaat uit kleurrijke tegels is op maat gemaakt voor touch bediening, en zowel Microsoft en Intel verwachten veel van de tabletten op de markt kwam.

Tabletten zijn niet de enige focus voor Windows 8 op basis van Intel. Het bedrijf verwacht om te zien laptops te zien zijn in nummers met touch screens om te profiteren van de Metro-interface. Intel is zelfs aan te bevelen haar partners beschouwen het opbouwen van hen ten volle gebruik maken van de nieuwe Windows 8 user experience.

Er is weinig twijfel Intel probeert om spanning op te bouwen voor Windows 8. Het bedrijf is afhankelijk van het verkrijgen van de klanten enthousiast over the next big thing, na alles. De bevordering van clamshell laptops met touch screens is intrigerend, hoewel, zoals ze dat nooit goed hebben gedaan in de markt.

Converteerbare notebooks zijn al jaren, met touch screens, en raakt niet veel aan de partij gebracht. Tijdens het draaien schermen maken het touch screen in een tablet configuratie, pure clamshell configuraties zijn niet comfortabel te gebruiken op de tast. Voortdurend bereiken over het toetsenbord te manipuleren het scherm direct wordt vermoeiend na verloop van tijd.

Het is nog te vroeg om te zeggen of Intel / Microsoft succesvol in het overtuigen van kopers om contact te gaan met Ultrabooks zal zijn. Het zal dragen kijken om te zien of metro is een selling point goed genoeg om consumenten willen hun laptops te raken.

[Poll id = “13”]

Intel klikt up Movidius om toekomstige computer vision te creëren, VR tech

Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s

Intel, Intel klikt up Movidius om toekomstige computer vision te creëren, VR technologie; Processors; Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s, opslag, Intel levert nieuwe 3D NAND SSD’s voor pc’s, data centers, internet van de dingen; Enterprise Software ;? Onder enterprise tech reuzen, pragmatische innovatie overneemt

Intel levert nieuwe 3D NAND SSD’s voor pc’s, data centers, Internet of Things

? Onder enterprise tech reuzen, pragmatische innovatie overneemt